Asuntopuntari

Asuntopuntari antaa parhaat arviot myytävistä ja vuokrattavista asunnoista

Asuntopuntari on edistyksellinen tekoälypalvelu asunto- ja kiinteistöalan ammattilaisille, joka antaa parhaat hinta-arviot myytävistä ja vuokrattavista asunnoista.

Kokeile Asuntopuntaria veloituksetta

Halusitpa varmistaa kohteillesi parhaan tuoton markkinoiden kysyntään ja tarjontaan nähden tai hinnoitella optimaalisesti markkinoille tulevia asuntoja tai niiden lainoitusta, helpottaa Asuntopuntari työtäsi ja kertoo samalla läpinäkyvästi, mitkä tekijät vaikuttavat hintaan.

Asuntopuntari

Tukea päätöksentekoon

Myytävien ja vuokrattavien kohteiden hinnoittelu, myyntiajan ja hintakehityksen ennustaminen sekä ainutlaatuinen näkymä kohteen potentiaaliseen kysyntään.

Asuntopuntarin hyödyt

"Meneillään olevana haastavana aikana kohteen hinnoittelun merkitys korostuu. Asuntopuntarin arviosta on luettavissa mm. ennustetarkkuus, selkeät selitteet hintaan vaikuttavista tekijöistä, arvio myyntiajasta sekä näkymä kysyntäprofiiliin." – Asuntoradio-podcastissa Alma Talentin Aaro Hassinen ja Kenneth Ramstedt.

2,3 miljoonaaEtuovi.com ja Vuokraovi.com ilmoitustietoa datamallin taustalla
Koko SuomiDatamalli kattaa koko Suomen - myös osoitteet, joissa ei ole vielä asuntoja
TarkkaVain 5 % mediaanivirhe yleisimmän kohdetyypin hinta-arviolle (2,6 % vastaavasti vuokra-arviolle)

Aluepuntari asuinalueiden arviointiin ja alueellisen kehityksen ennustamiseen

Tilaa

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kokeile Asuntopuntaria nyt veloituksetta 14 päivän ajan. Asuntopuntari löytyy samasta palvelusta muiden yritys- ja kiinteistötietopalveluiden kanssa. Saat kätevästi tarkastettua arvioitavasta kohteesta viralliset tiedot, kuten taloyhtiön asiakirjat Huoneistotietojärjestelmästä tai kiinteistön lainhuuto- ja rasitustiedot.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluan lisätietoja Asuntopuntarista