Asuntopuntari antaa parhaat arviot myytävistä ja vuokrattavista asunnoista

Asuntopuntari on edistyksellinen tekoälypalvelu asunto- ja kiinteistöalan ammattilaisille, joka antaa parhaat hinta-arviot myytävistä ja vuokrattavista asunnoista.

Kokeile Asuntopuntaria veloituksetta

Halusitpa varmistaa kohteillesi parhaan tuoton markkinoiden kysyntään ja tarjontaan nähden tai hinnoitella optimaalisesti markkinoille tulevia asuntoja tai niiden lainoitusta, helpottaa Asuntopuntari työtäsi ja kertoo samalla läpinäkyvästi, mitkä tekijät vaikuttavat hintaan.

Tukea päätöksentekoon

Myytävien ja vuokrattavien kohteiden hinnoittelu, myyntiajan ja hintakehityksen ennustaminen sekä ainutlaatuinen näkymä kohteen potentiaaliseen kysyntään.

Kohteen ESG-huomiot tukevat riskin arvioinnissa

Tiesitkö, että joka sadas asunto Suomessa sijaitsee tulvariskialueella? Asuntopuntari auttaa arvioimaan kohteen ympäristöriskejä ja energiatehokkuutta.

Aluepuntari - aluenäkymä

Tutustu myös Aluepuntariin

Aluepuntari laajentaa näkökulmaa yksittäisestä kohteesta alueeseen. Millä alueella kiinteistösijoitukset tuottavat parhaiten? Mihin kannattaa rakentaa? Miten erilaisten asuntojen kysyntä jakautuu kaupunginosittain? Tunnemme koko Suomen parhaiten.

Asuntopuntarin hyödyt

Asuntopuntarin lisenssitasot

Asuntopuntari - hinnoittelu

Tutustu, miten vuokrahinnan arvio tapahtuu

2,3 miljoonaaEtuovi.com ja Vuokraovi.com ilmoitustietoa datamallin taustalla
Koko SuomiDatamalli kattaa koko Suomen - myös osoitteet, joissa ei ole vielä asuntoja
TarkkaVain 5 % mediaanivirhe yleisimmän kohdetyypin hinta-arviolle (2,6 % vastaavasti vuokra-arviolle)

Aluepuntari asuinalueiden arviointiin ja alueellisen kehityksen ennustamiseen

Tilaa

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kokeile Asuntopuntaria nyt veloituksetta 14 päivän ajan. Asuntopuntari löytyy samasta palvelusta muiden yritys- ja kiinteistötietopalveluiden kanssa. Saat kätevästi tarkastettua arvioitavasta kohteesta viralliset tiedot, kuten taloyhtiön asiakirjat Huoneistotietojärjestelmästä tai kiinteistön lainhuuto- ja rasitustiedot.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluan lisätietoja Asuntopuntarista