Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon ja verotuksen asiantuntijan sisällöt

Kun käytössäsi on paras tieto, teet oikeita valintoja ja palvelet omaa asiakastasi asiantuntevasti konsultoiden. Meiltä saat ammattitiedon sekä päivittäisen työsi nopeisiin ratkaisuihin että osaamisen syventämiseen.

Kari Alhola

”Tilitoimistotyössä ratkaisut löytyvät teoksista, joissa parhaat asiantuntijat ovat pohtineet, selvittäneet ja ehdottaneet ratkaisumalleja.

Teosten käyttö vahvistaa asemaasi asiakkaasi neuvonantajana kiristyvän kilpailun keskellä.”

Kari Alhola, veroasiantuntija ja yrittäjä

Palvelut ja sisällöt taloushallinnon työhön:

Alma Talent Talous- ja verotieto

Taloushallinto- ja verotieto -sisältökokonaisuus

Alma Talent Taloushallinto- ja verotieto koostuu kaikki alan keskeiset teemat kattavasta digikirjavalikoimasta, kymmenistä päivittyvistä hakuteoksista ja lakitietopalvelu Suomen Laista. Sisältöjen laadun ja luotettavuuden varmistavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Hakutoiminnot vievät hetkessä oikean tiedon äärelle.

Päivittyvät hakuteokset

Mitä ovat päivittyvät hakuteokset?

Verkkokirjahylly sisältää muun ammattikirjallisuutesi lisäksi kattavan valikoiman taloushallintoa ja verotusta käsitteleviä päivittyviä hakuteoksia. Teoksia päivitetään säännöllisesti, jotta sinä voit luottaa tiedon ajantasaisuuteen, kun käytät teoksia työvälineinäsi.

Taloushallinnon kirjat - shop.almatalent.fi

Ammattikirjasi, shop.almatalent.fi

Taloushallinnon ja verotuksen kirjavalikoima tukee ammatillista kehittymistäsi.

Onnistu KLT-tentissä

Onko suunnitelmissasi KLT-tutkinto?

Olemme koonneet Alma Talentin kustantaman KLT-tenttivaatimusten mukaisen kirjallisuuden yhteen Verkkokirjahyllyyn KLT-kirjallisuushyllyksi. Voit hankkia hyllyn käyttöoikeuden tenttiin valmistautumista varten - tai ylläpitää sen avulla osaamistasi KLT-asiantuntijana.

PHT-kirjallisuushylly

Haaveiletko PHT-pätevyydestä?

Palkkahallinnon asiantuntijatutkinto PHT:n tenttivaatimusten mukaisen Alma Talentin kustantaman kirjallisuuden löydät PHT-kirjallisuushyllystä. Hyllyn sisältö on myös PHT-asiantuntijan päivittäisen työn tuki.

Haluan lisätietoja taloushallinnon ja verotuksen palveluista ja sisällöistä