Analysaattori

Analysaattori – Uniikkia dataa prospektointiin ja asia­kas­seu­ran­taan

Analysaattorin avulla tavoitat oikeat asiakkaat ja päättäjät. Tiedät aina kuka vastaa yrityksen liiketoiminnan päätöksistä asiantuntijoidemme keräämillä päättäjätiedoilla. Uniikin datamme avulla tunnet asiakkaasi jo ennen ensimmäistä yhteydenottoa ja seuraat hänen liikkeitä uutis-, työpaikka- ja viranomaislähteiden seurannan avulla. Tehosta myyntitiimin työskentelyä Analysaattorilla.

Pyydä kokeilujakso AnalysaattoriinVaraa tapaaminen asiantuntijalta

Oikea-aikaista tietoa myyntiprosessin eri vaiheisiin

Analysaattori on myynnin työkalu, joka tehostaa koko B2B-myyntitiimin työtä. Myynnin johdolle se tarjoaa luottotietoa myynnin suunnittelun ja päätöksenteon tueksi ja myyjille juuri oikeaa tietoa myyntiprosessin eri vaiheisiin. Analysaattorista saatavaa tietoa voi hyödyntää muun muassa prospektoinnin tehostamiseen, yritysten taustojen selvittämiseen sekä ostoaikeissa olevien yritysten tunnistamiseen.

Laatudataa ja uniikkeja datalähteitä

Analysaattorissa viralliset yritystiedot, yritysten tarkastetut päättäjätiedot, oikaistut tilinpäätöstiedot ja pitkät aikasarjat, Alma Talentin uutissisällöt sekä signaalidata muodostavat kokonaisuuden, jollaista et muualta saa. Datan laatu, luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä arvoja. Validoimme ja jalostamme dataa jatkuvasti, jotta asiakkaillamme olisi käytössään aina luotettavin tieto päätöksentekotilanteissa. Meillä on aina oikeus keräämäämme dataan, ja se on vastuullisesti tuotettua. Tutustu dataamme tarkemmin.

Ainutlaatuinen päättäjädata

Alma Talentilta löytyykin suomen kattavin päättäjädata, sillä keräämme paljon muutakin tietoa kuin yhteystiedot ja nimen.

Päättäjätietoihin kerätään titteli, vastuualue, nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Tietokannassamme päivityksen piirissä on yli 275 000 todellisen päättäjän tiedot. Päivitämme yhteystietoja mm. soittamalla, joilloin saamme yrityksien päättäjien yhteystiedot ja heidän vastuualueet. Näin asiakkaanamme tiedät aina kuka yrityksessä vastaa tietystä asiasta.

Mitä tietoja Analysaattori sisältää?

  • yli 100 000 yrityksen oikaistua ja analysoitua tilinpäätöstä
  • säännöllisesti ja systemaattisesti puhelimitse varmistetut päättäjätiedot, päättäjien vastuualueet sekä heidän yhteystietonsa (puhelinnumero ja sähköposti)
  • virallisten tiedontuottajien (PRH, Tilastokeskus, YTJ) välittämä data
  • yrityskaupat, nimitysuutiset, rekrytoinnit sekä pörssitiedotteet
  • yli 80 000 julkaistua uutista, myös maksumuurin takaa (mm. Kauppalehti, Talouselämä ja Arvopaperi).

Näin Analysaattori toimii - katso lyhyt video

2000muutosta päivässä yritystietokannassamme
500päättäjän tiedot päivittyvät joka päivä
yli 275 000todellisen päättäjän tiedot ovat päivityksen piirissä

5 hyvää syytä ottaa Analysaattori käyttöön:

  • Markkinoiden laadukkain päättäjätieto. Hyödynnä puhelimitse varmistettuja päättäjätietoja, päättäjien vastuualueita sekä yhteystietoja.
  • Monipuolinen prospektointityökalu. Etsi potentiaalisia uusia asiakkaita ja ja tavoita juuri oikeat päättäjät.
  • Nopealla silmäyksellä kaikki olennainen tieto. Seuraa ja vertaile tärkeimpiä asiakkaita, prospekteja sekä kiinnostavia toimialoja helposti ja nopeasti.
  • Ryhmät ja niiden vertailu. Muodosta ryhmiä esimerkiksi tärkeimmistä asiakkaistasi, prospekteistasi tai kilpailijoistasi ja vertaile ryhmiä keskenään.
  • Muutossignaalit. Kun sinua kiinnostavissa yrityksissä tapahtuu jokin merkittävä muutos, Analysaattori kertoo siitä sinulle.

Näin asiakkaamme hyödyntävät Analysaattoria omassa lii­ke­toi­min­nas­saan

Kaikki olennainen tieto

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme tarkemmin, miten Analysaattori tehostaa koko B2B-myyntitiimin työtä.

Usein kysyttyä Analysaattorista

Tietohuoltoratkaisut

Ovatko yrityksesi CRM-tiedot ajan tasalla?

Moni tuskailee asiakastietojen ylläpidon mahdottomuutta, turhaan! CRM-asiakastietojen ylläpito on mahdollista automatisoida helposti!

Sinua saattaisi kiinnostaa

Olen kiinnostunut kokeilujaksosta Analysaattoriin