Analysaattori

Analysaattori – Uniikkia dataa prospektointiin ja asia­kas­seu­ran­taan

Palaa Analysaattorin yleiselle sivulle

Löydä yli 275 000 henkilön päättäjätiedoista oikeat yhteystiedot, joita tavoitella - Asiantuntijoiden jalostaman yritysdatan avulla prospektoit oikeat yritykset ja pysyt mukana hänen liikkeissään. Tunne asiakkaat jo ennen ensimmäistä yhteydenottoa

Varaa tapaaminen asiantuntijalta

Päättäjä- ja yritystiedot samasta palvelusta

Analysaattori kokoaa yrityksistä olevat tiedot, uutiset, signaalit ja päättävät henkilöt yhteen palveluun. Uniikin datamme avulla tunnet asiakkaat, kilpailijat ja prospektit, sekä seuraat heidän liikkeitään yritysseurannan avulla.

Analysaattorin kovinta ydintä on data. Kattavat ja pitkäaikaiset yhteydet virallisiin tiedontuottajiin takaavat tiedon oikeellisuuden. Virallisten tietolähteiden lisäksi keräämme ja jalostamme dataa myös itse, kuten muodostamme riskianalyysejä ja tilinpäätösanalyysejä.

Tutustu Analysaattoriin

Ainutlaatuinen päättäjädata - yli 275 000 päättäjän yhteystiedot

Etsi potentiaalisista yrityksistä oikeat päättäjät. Soittotiimimme kerää suoraan yrityksiltä päättäjien yhteystiedot, tittelit ja vastuualueet. Näin tiedät aina henkilön vastaavan sinun aiheestasi.

Yritysvahti - kuten asuntovahti uusille liideille

Etsi sopivia yrityksiä satojen kriteerien avulla. Voit myös asettaa yritysvahdin toimintaan, joka toimii kuten asuntovahti. Saat heti ilmoituksen sähköpostiisi uudesta potentiaalisesta yrityksestä, joka vastaa kriteereitäsi.

Prospektien ja omien asiakkaiden seuranta

Seuraa prospektien tai asiakkaiden tilannetta ja tapahtumia. Saat tiedon sähköpostiisi kun seurattavassa yritysjoukossa tapahtuu muutoksia. Muutoksia voi olla muun muassa päättäjän vaihtuminen, yrityskauppa, uusia uutisia lehdissä ja paljon muuta.

Riskiluokitukset ja perintäsaatavat

Keräämme tietoa yrityksien riskisyydestä. Meiltä löytyy mm. omatekemä riskiluokitus ja Intrumin Perintätieto. Näin tiedät ensimmäisten joukossa yritysten, jos kohdeyrityksen riskisyys kasvaa.

Mitä muuta tietoa Analysaattori sisältää

  • lähes 200 000 yrityksen oikaistua ja analysoitua tilinpäätöstä
  • säännöllisesti ja systemaattisesti puhelimitse varmistetut päättäjätiedot, päättäjien vastuualueet sekä heidän yhteystietonsa (puhelinnumero ja sähköposti)
  • virallisten tiedontuottajien (PRH, Tilastokeskus, YTJ) välittämä data
  • yrityskaupat, nimitysuutiset, rekrytoinnit sekä pörssitiedotteet
  • Yritystä koskevat uutiset, myös maksumuurin takaa (mm. Kauppalehti, Talouselämä ja Arvopaperi).
Yli 2.7 miljoonanSuomalaisen yrityksen tiedot
2000muutosta päivässä yritystietokannassamme
Yli 275 000todellisen päättäjän tiedot ovat päivityksen piirissä

5 hyvää syytä ottaa Analysaattori käyttöön

  1. Markkinoiden laadukkain päättäjätieto. Hyödynnä puhelimitse varmistettuja päättäjätietoja, päättäjien vastuualueita sekä yhteystietoja.
  2. Uniikit tietolähteet. Pelkästään Alma Talentin bisnesmedioiden tuottama uutissisältö on sellaista, jota et muista työkaluista saa. Analysaattorissa pääset kiinni myös maksumuurin takana olevaan uutissisältöön.
  3. Nopealla silmäyksellä kaikki olennainen tieto yrityksistä. Säästä aikaa tiedon hankinnassa.
  4. Ryhmät ja niiden seuranta. Muodosta ryhmiä esimerkiksi tärkeimmistä asiakkaistasi, prospekteistasi tai kilpailijoistasi ja vertaile ryhmiä keskenään.
  5. Muutossignaalit. Kun sinua kiinnostavissa yrityksissä tapahtuu jokin merkittävä muutos, Analysaattori kertoo siitä sinulle.

Lue, miten asiakkaat käyttävät Analysaattoria - klikkaa logoa

Kaikki olennainen tieto

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme tarkemmin, miten Analysaattori tehostaa koko B2B-myyntitiimin työtä.

Usein kysyttyä Analysaattorista

Oletko kiinnostunut? Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.