kohderyhmähaku

Kohderyhmähaku - B2B-kohderyhmät myyntiin ja markkinointiin

Kohderyhmähausta saat ajantasaiset yritys- ja päättäjätiedot yhteystietoineen B2B-myynnin ja markkinoinnin kampanjoihin. Kun kohderyhmä on valittu harkiten, myynti- ja markkinointitoimenpiteiden tuottavuus kasvaa ja saavutat asettamasi tavoitteet. 

Kokeile Kohderyhmähakua

Kohderyhmähaku on B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu, jonka avulla kohderyhmien suunnittelu, rajaus ja lataaminen on helppoa ja nopeaa.  

Kohderyhmähaku soveltuu tehokkaaseen myynnin ja markkinoinnin kohderyhmien suunnitteluun ja poimintaan telemarkkinointia tai suorapostituksia varten. 

Kokeile maksutta, millaisia rajauskriteereitä Kohderyhmähausta löytyy.

Mitä tietoa Kohderyhmähaku sisältää?

  • Yritysten päättäjien tiedot (sähköposti, puhelinnumero, titteli ja vastuualue)
  • Yritysten taloustiedot
  • Toimipaikkatiedot

Miten Kohderyhmähaku toimii?

Kohderyhmähaun avulla voit rajata kohderyhmää haluamillasi kriteereillä. Voit käyttää rajaukseen yrityksen perustietoja kuten sijaintia, toimialaa, yhtiömuotoa tai henkilöstöluokkaa. Lisäksi voit hyödyntää rajauksessa yritysten ajantasaisia taloudellisia tunnuslukuja kuten liikevaihtoa ja liikevaihdon kasvuprosenttia. Yritysten keskeiset tunnusluvut tulevat Alma Talentin oikaistuista tilinpäätöstiedoista koostuvasta tietokannasta. Voit tehdä rajauksia myös päättäjän vastuualueen tai tittelin perusteella. 

Kohderyhmähaku on osa Tietopalvelut-kokonaisuutta ja se sisältyy kaikkiin Tietopalveluiden palvelupaketteihin.

2.7 miljoonanyrityksen perustiedot ja taloudelliset luvut
Yli 275 000todellisen päättäjän yhteystiedot

Datan laadulla on väliä - näin huolehdimme siitä

  • Validoimme ja jalostamme dataa jatkuvasti, jotta asiakkaillamme olisi käytössään aina luotettavin tieto päätöksentekotilanteissa.
  • Meillä on oikeus keräämäämme dataan ja se on vastuullisesti tuotettua.
  • Ostamme rekistereistä ja avoimista lähteistä dataa, jonka lisäksi tarvitsemme mm. toimittajia, analyytikkoja ja teletiimiä keräämään ja jalostamaan informaatiota, jota muualta ei ole saatavilla.
  • Uniikit tietosisällöt: oikaistut tilinpäätöstiedot, varmistettua tietoa suoraan yrityksistä ja niiden päättäjiltä, journalistinen sisältö.
  • Tarjoamme markkinoiden parasta päättäjädataa, joka pysyy kunnossa systemaattisen ja tehokkaan keräystavan ansiosta.

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme tarkemmin, miten markkinoiden paras päättäjädata tehostaa yrityksesi myynti- ja markkinointitoimenpiteitä.

Tehoa ja tuloksia B2B-myyntiin Analysaattorilla

Analysaattori on jokaisen B2B-myyjän innostavin työkalu. Se auttaa prospektoinnissa, minimoi yrityksen taustojen tarkastamiseen käytettävän ajan sekä auttaa tunnistamaan ostosignaaleja. Analysaattorin saa käyttöön kiinteään vuosihintaan.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluan lisätietoja Kohderyhmähausta