Löydä laadukkaimmat liidit — B2B-päättäjien yhteystiedot myyntiin ja markkinointiin

Tavoita aina oikeat B2B-päättäjät Kohderyhmähaun avulla ja unohda hukkakontaktit. Kohderyhmähausta saat ajantasaiset yhteystiedot yritysten todellisista päättäjistä B2B-myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin suoraan yrityksiltä kerättynä.

Kokeile, löydätkö haluamasi päättäjät

Tehoa myyntiin ja markkinointiin - hyödynnä yli 280 000 todellisen päättäjän tietoja

Hyödynnä Suomen laadukkainta B2B-päättäjätietokantaa myyntiin ja markkinointiin. Kohderyhmähaun käyttäminen on helppoa. Rajaa haluttu yritysjoukko, valitse haluamasi päättäjät vastuualueen tai titteleiden perusteella ja lataa lista päättäjistä. Meillä on 58 erilaista vastuualuekriteeriä, kuten myynti, markkinointi, digikehitys ja IT-järjestelmät, jotka takaavat yhteydenoton aina oikeaan päättäjään.

Uniikkia päättäjätietoa suoraan yrityksiltä kerättynä

Meidän kilpailuetumme on, että päättäjätiedot ovat yrityksen todellisia päättäjiä, joilla on tietty vastuurooli yrityksessä. Keräämme tiedot yrityksiltä suoraan kontaktoimalla, jotta voimme varmistua päättäjän vastuualueesta ja yhteystiedoista. Kontaktitietojen hankinta on meillä usean henkilön päätyö. Meillä on yli 280 000 todellisen päättäjän tiedot.

Kohderyhmähaun käyttö on helppoa

Haluttujen päättäjäjoukkojen suunnittelu, rajaus ja lataaminen on helppoa ja nopeaa. Kohderyhmähaun avulla voit rajata kohderyhmää haluamillasi kriteereillä. Voit käyttää rajaukseen yrityksen perustietoja kuten sijaintia, toimialaa, yhtiömuotoa tai henkilöstöluokkaa. Lisäksi voit hyödyntää rajauksessa yritysten ajantasaisia taloudellisia tunnuslukuja kuten liikevaihtoa ja sen kasvuprosenttia.

Hinnoittelu

Valitse tarvitsemasi päättäjämäärä eli kiintiö, paljon voit ladata päättäjiä. Sinulla on vuosi aikaa käyttää ostamasi päättäjätiedot. 12 kk:n jakson päättyessä, käyttö jatkuu automaattisesti uudelle kaudelle samalla päättäjämäärällä.

1 000 päättäjän kiintiö - 495 € / vuosi

0,495 per päättäjä

Usein kysyttyä

Kiinnostuitko Kohderyhmähausta? Jätä yhteystietosi ja otamme yhteyttä. Kerro myös, kuinka paljon päättöksentekijöiden tietoja tarvitset.