yrityshaku

Yrityshaku - kaikki yritystiedot yhdessä palvelussa

Kun vastaan tulee entuudestaan tuntematon yritys, on varsin yleistä avata hakukone ja katsoa, mitä yrityksestä kerrotaan. Tämä on jo varsin hyvä toimenpide, mutta todellisuudessa hakukoneiden ensimmäiset hakutulokset eivät välttämättä kerro koko totuutta yrityksen tilasta. Yrityksen taustoihin kannattaa tutustua virallisia tietoja tarkastelemalla Yrityshaun kautta.

Tilaa Yrityshaku käyttöösi

Mitä tietoja Yrityshaku sisältää?

Yrityshaku on erittäin monipuolinen yritystietopalvelu, joka sisältää kaikkien suomalaisten aktiivisten ja jo lakanneiden yritysten tiedot. Kattavien perustietojen lisäksi Yrityshausta saa kaikki viralliset yritysasiakirjat, kuten kaupparekisterin asiakirjat ja tilinpäätökset. Katso täältä kaikki palvelusta saatavat yritystiedot, lista saatavilla olevista raporteista malliraportteineen sekä palvelun tiedontuottajat.

Mihin Yrityshaun tietoja voi käyttää?

Yrityshaku ja sieltä saatavat tiedot soveltuvat moniin käyttötarkoituksiin: 

Asiakkaan taustojen tunteminen 
Asiakkaan tunnistamista ja tuntemista koskeva sääntely (KYC = Know Your Customer) ovat oleellisia osia toimivassa liiketoiminnassa, luottopolitiikan toteuttamissa ja riskienhallinnassa. Asiakkaan tunteminen koskee myös yritysasiakkaita. Yrityshausta voit hakea muun muassa oikeutetut edustajat, tosiasialliset edunsaajat sekä tietoja yrityksen konsernirakenteesta sekä taloudellisesta tilanteesta. Palvelusta löydät myös rahanpesulain velvoittamaan tehostettuun tuntemiseen liittyvät PEP- ja pakotelistakyselyn. 

Nimenkirjoitusoikeuden tarkistus 
Nimenkirjoitusoikeudella tarkoitetaan sitä henkilöä/henkilöitä, jolla on oikeus tehdä yrityksen puolesta sopimuksia. Yleensä nimenkirjoitusoikeus on yrityksen johdolla, mutta nimenkirjoitusoikeus voidaan antaa myös muille, erikseen määritellyille henkilöille. Yrityksen lailliset nimenkirjoittajat ja tieto siitä, voiko nimenkirjoitusoikeudellinen allekirjoittaa yksin sopimuksia, on määritetty yhtiöjärjestyksessä, jonka tietoja pääset tarkastelemaan Yrityshaun kautta. 

Luottotietojen ja luottoluokitusten tarkastamiseen 
Luottotiedoilla tarkoitetaan kaikkea sitä tietoa, jota käytetään yrityksen taloudellisen aseman, sitoumusten hoitokyvyn ja luotettavuuden arvioinnissa. Luottotietojen tarkastus on yksi yleisimmistä riskienhallintatoimista. Yrityshaun kautta saat sekä Suomen Asiakastiedon että Dun & Bradstreetin tuottamat luottotietorapotit. Näiden lisäksi voit hyödyntää Lowellin maksuviivetietoja sekä Intrumin maksukäyttäytymistietoja yrityksen riskiarvioinnissa.

Yrityshaku on osa Tietopalvelut-kokonaisuutta ja se sisältyy kaikkiin Tietopalveluiden palvelupaketteihin.

Jos tarvitset yritysraportteja vain satunnaisesti, voit ostaa niitä Kauppalehden yrityshausta ilman palvelun tilausta.

Tilaa

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme tarkemmin, miten Yrityshaku auttaa asiakkaiden taustojen tuntemisessa ja parempien liiketoimintapäätösten tekemisessä.

Analysaattori

Mitä yrityksesi tärkeimmissä sidosryhmissä tapahtuu juuri nyt?

Anna Analysaattorin seurata yrityksissä tapahtuvia muutoksia puolestasi. Palvelu ilmoittaa heti, kun seuraamissasi yrityksissä tapahtuu jotain merkittävää.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluan lisätietoja Yrityshausta