Markku Heikura jatkaa Verohallinnon pääjohtajana

02.12.2022 07:10

Valtioneuvosto on nimittänyt Verohallinnon pääjohtajaksi diplomi-insinööri Markku Heikuran. Hän on työskennellyt samassa tehtävässä vuodesta 2018 alkaen.

”Olen iloinen saadessani mahdollisuuden jatkaa työtäni Verohallinnon pääjohtajana ja palvella suomalaisia veronmaksajia. Verohallinnon tehtävänä on toteuttaa verotus yhteiskunnan toimintojen rahoittamiseksi. Meille on tärkeää työskennellä yhteistyössä julkisen ja yksityisen sektorin sidosryhmiemme kanssa ja kehittää palvelujamme jatkuvasti eteenpäin. Rakennamme tulevaisuutta hyödyntäen tietoa ja digitaalisia ratkaisuja”, Markku Heikura kertoo.

Ennen Verohallinnon pääjohtajan tehtävää Heikura toimi Verohallinnossa tietohallintojohtajana. Tätä ennen Heikura on työskennellyt muun muassa Teknologian tutkimuskeskus VTT:n tietohallintojohtajana sekä Valtiokonttorin tietohallintojohtajana.

Heikura nimitettiin pääjohtajan virkaan viiden vuoden määräajaksi 5.2.2023 alkaen.

Lähde: valtiovarainministeriön tiedote.

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää