Verkkokirjahylly

Verk­ko­kir­ja­hyl­lys­sä ja Bis­nes­kir­jas­tos­sa elokuussa ilmestyneet uutuudet

06.09.2023 08:36

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 700 ammattikirjaa. Bisneskirjastossa on Alma Talentin kiinnostavimpia liiketoiminnan kehittämisen kirjoja. Tutustu elokuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Ar­von­li­sä­ve­ro­tus käytännössä

Lamppu, Ruohola

Arvonlisäverotus käytännössä on selkeä ja kattava teos koko arvonlisäverotuksen kentästä ja sisältää lukuisia soveltamista helpottavia käytännön esimerkkejä.

Lue lisää

Hyllyssä: Verotus, Taloushallinto

Pankkioikeus

Wuolijoki

Teos on toinen osa Pankkioikeus-käsikirjasta, joka on moderni yleisesitys koko pankkioikeudesta.

Lue lisää

Hyllyssä: Yritysoikeus

Bis­nes­kir­jas­tos­sa ilmestyneitä

Inhimillinen tehokkuus

Ikonen, Aro, Heikkilä, Holmgren, Juujärvi, Morikawa, Råman, Sahimaa

Tämä kirja on ovi organisaatioiden jännitteiseen maailmaan. Tapausesimerkit auttavat ymmärtämään, miten ongelmia voi ratkaista samanaikaisesti sekä tehokkuuden että inhimillisyyden näkökulmasta.

Lue lisää

Näin menestyt mo­ni­paik­kai­ses­sa työssä

Wilkman

Kirja antaa eväät ja työkalut monipaikkaisen työntekemisen kulttuurin rakentamiseksi. Kirja lisää ymmärrystä ja esittää erilaisia näkökulmia päätöksenteon ja toimintatapojen kehittämisen tueksi.

Lue lisää

Strategiakirja - 25 työkalua

Vuorinen, Huikkola

Tämä kirja esittelee 25 tunnettua ja hyväksi havaittua strategiatyökalua käyttöohjeineen. Työkalut on jaoteltu 4 ryhmään niiden käyttötarkoituksen mukaan – kirjan avulla opit keinot tehokkuuden parantamiseen, uuden luomiseen, asemointiin ja resurssien kehittämiseen.

Lue lisää

Arkistoon siirtyneitä

Arvonlisäverotus käytännössä (2019)

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja ja hakuteoksia. Verkkokirjahyllyssä on seuraavat hyllykokonaisuudet –TyöoikeusYritysoikeusJulkisoikeusSiviilioikeusAsuminen ja ympäristöoikeusPerhe- ja perintöoikeusRikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, TaloushallintoVerotus ja Esihenkilötyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Verkkokirjahyllystä löytyy myös Päivittyvät hakuteokset -hyllykokonaisuus. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn tai useiden hyllyjen yhdistelmän. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää