Verkkokirjahylly

Verk­ko­kir­ja­hyl­lys­sä ja Bis­nes­kir­jas­tos­sa joulukuussa ilmestyneet uutuudet

09.01.2024 09:38

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 700 ammattikirjaa. Bisneskirjastossa on Alma Talentin kiinnostavimpia liiketoiminnan kehittämisen kirjoja.  Tutustu joulukuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Hyvinvointialue - järjestäminen, hallinto ja talous

Leppänen, Sorvettula, Valli-Lintu

Hyvinvointialue - järjestäminen, hallinto ja talous -teoksessa käsitellään kattavasti sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistuksen lainsäädännön keskeiset kohdat sekä niiden tulkinnat lainvalmisteluasiakirjojen ja täytäntöönpanossa annettujen ohjeiden perusteella.

Lue lisää

Hyllyssä: Julkisoikeus

Työsopimuslaki käytännössä

Hietala, Kairinen, Kaivanto, Schön

Havainnollinen ja selkeä käytännön käsikirja työelämän peruslaista, joka säätelee työnantajan ja työntekijän välistä suhdetta työsopimuksen solmimisesta työsuhteen päättymiseen saakka.

Lue lisää

Hyllyssä: Työoikeus

Uudet kes­tä­vyys­ra­por­toin­ti­vaa­ti­muk­set - Mitä ne tarkoittavat käytännössä?

Niskala, Palmuaro

Kirja antaa kestävyysraporttien laatijoille soveltamisohjeita kestävyysraportointistandardien käyttöön ja auttaa kestävyysraporttien lukijoita tulkitsemaan kestävyystietoja. Kirja soveltuu myös tiiviiksi oppikirjaksi.

Lue lisää

Hylly: Taloushallinto

Bis­nes­kir­jas­tos­sa ilmestyneitä

Monimuotoisuus työelämässä

100 keinoa kasvattaa organisaation vetovoimaa

Huhta, Myllyntaus

Kirja perkaa tärkeimmät kestävyysteemat ja niihin liittyvät velvoitteet sekä antaa raameja ja rohkaisee vastuullisuuden strategisen johtamisen matkalle. Kirja myös haastaa ja kirittää kehittämään omaa ajattelua ja tapaa toimia. Teorian lisäksi kirja tarjoaa rehellistä puhetta siitä, mitä vastuullisuuden johtaminen vaatii ja millaisiin tunteisiin ja yhteentörmäyksiinkin on syytä varautua.

Lue lisää

Arkistoon siirtyneitä

Työsopimuslaki käytännössä (2020)

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja ja hakuteoksia. Verkkokirjahyllyssä on seuraavat hyllykokonaisuudet –TyöoikeusYritysoikeusJulkisoikeusSiviilioikeusAsuminen ja ympäristöoikeusPerhe- ja perintöoikeusRikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, TaloushallintoVerotus ja Esihenkilötyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Verkkokirjahyllystä löytyy myös Päivittyvät hakuteokset -hyllykokonaisuus. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn tai useiden hyllyjen yhdistelmän. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää