Verkkokirjahylly

Verk­ko­kir­ja­hyl­lys­sä ja Bis­nes­kir­jas­tos­sa marraskuussa ilmestyneet uutuudet

07.12.2022 09:53

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 600 ammattikirjaa. Bisneskirjastossa on Alma Talentin kiinnostavimpia liiketoiminnan kehittämisen kirjoja.  Tutustu marraskuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Työpaikan lait ja työsuhdeopas 2023

Nieminen (toim.)

Työpaikan lait ja työsuhdeopas 2023 on HR:n, luottamushenkilöiden, työsuojeluhenkilöstön ja esimiesten tarpeisiin suunnattu tiivis käsikirja työsuhteesta. Teos on yhtäältä työsuhdeopas, jossa on selkeästi ja havainnollisesti käsitelty työntekijän ja työnantajan oikeuksia ja velvollisuuksia. Toisaalta se on myös ajantasainen säädöskokoelma keskeisimmistä työsuhteeseen liittyvistä laeista ja asetuksista.

Lue lisää

Hylly: Työoikeus

Ratkaisevat yhteisöt

Kuinka merkittävät innovaatiot syntyvät

Vilén

Monet ihmiskunnan merkittävät innovaatiot ovat syntyneet uusia ratkaisuja intohimoisesti kehittävissä yhteisöissä. Tämä kirja kertoo niiden yhteisöjen tarinan – ja miksi meidän pitää panostaa ratkaiseviin yhteisöihin myös tulevaisuutemme kannalta.

Lue lisää

Hyllyssä: Bisneskirjasto

Yrityskulttuuri käytännössä

Konkretiaa tavoitekulttuurin johtamiseen

Kulmala, Rosvall

Yrityskulttuuri käytännössä on helposti pureksittava opas johtajille, jotka haluavat rakentaa kulttuurista konkreettista kilpailuetua. Kirja tarjoaa monipuolisen kattauksen työkaluja yrityskulttuurin johtamiseen ja kehittämiseen.

Lue lisää

Hyllyssä: Bisneskirjasto

Arkistoon siirtyneitä

Työpaikan lait ja työsuhdeopas 2022 (2021)

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja ja hakuteoksia. Verkkokirjahyllyssä on seuraavat hyllykokonaisuudet –TyöoikeusYritysoikeusJulkisoikeusSiviilioikeusAsuminen ja ympäristöoikeusPerhe- ja perintöoikeusRikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, TaloushallintoVerotus ja Esihenkilötyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Verkkokirjahyllystä löytyy myös Päivittyvät hakuteokset -hyllykokonaisuus. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn tai useiden hyllyjen yhdistelmän. Päivittyviä hakuteoksia voit hankkia yksittäin. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää