Verkkokirjahylly

Verk­ko­kir­ja­hyl­lys­sä joulukuussa ilmestyneet uutuudet

11.01.2023 12:41

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 600 ammattikirjaa. Tutustu joulukuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Lapsen suojelu

Toteuttaminen ja päätöksenteko

Araneva

Kirjassa kuvataan lapsen suojelun sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaiset prosessit ja toimenpiteet, palvelut ja tukitoimet, joilla lapsen kehitystä, hyvinvointia ja terveyttä pyritään suojelemaan.

Lue lisää

Hylly: Perhe- ja perintöoikeus

Työaikalaki käytännössä

Hietala, Kaivanto, Schön

Kirjan uudistetussa painoksessa on huomioitu työikalain muutokset, uudet työneuvoston ratkaisut sekä uusi oikeus- ja soveltamiskäytäntö.

Lue lisää

Hyllyssä: Työoikeus

Virkasuhteen päättäminen kunnassa

Uusi-Oukari

Teoksessa käsitellään kattavasti kunnallisen virkasuhteen päättämismenettelyä, päättämisen perusteita sekä virkasuhteen päättämiseen kohdistuvaa muutoksenhakua ja perusteettoman päättämisen seurauksia.

Lue lisää

Hyllyssä: Työoikeus

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja ja hakuteoksia. Verkkokirjahyllyssä on seuraavat hyllykokonaisuudet –TyöoikeusYritysoikeusJulkisoikeusSiviilioikeusAsuminen ja ympäristöoikeusPerhe- ja perintöoikeusRikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, TaloushallintoVerotus ja Esihenkilötyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Verkkokirjahyllystä löytyy myös Päivittyvät hakuteokset -hyllykokonaisuus. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn tai useiden hyllyjen yhdistelmän. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää