Verkkokirjahylly

Verk­ko­kir­ja­hyl­lys­sä syys- ja lokakuussa ilmestyneet uutuudet

08.11.2022 10:47

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 600 ammattikirjaa. Bisneskirjastossa on Alma Talentin kiinnostavimpia liiketoiminnan kehittämisen kirjoja.  Tutustu syys- ja lokakuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Den finska arbetsrättens grunder

Bruun

Boken ”Den finska arbetsrättens grunder” belyser ingående arbetsrättens mest centrala regler. I boken redogörs på ett klart sätt för de grundläggande principerna i finsk arbetsrätt.

Läs mer

Hyllan: Fiducia

Opas yksilöiden ja tiimien motivointiin

16 perustarvetta muuttuvissa työympäristöissä

Mayor, Risku

Kirja on käytännönläheinen opas päivittäiseen johtamiseen, jonka avulla oppii uudella tavalla näkemään yksilöllistä johtamista motiivien näkökulmasta.

Lue lisää

Hyllyssä: Esihenkilötyö

Rikosoikeus

Rangaistuksen määrääminen ja täytäntöönpano

Tapani, Tolvanen, Kemppinen

Kirja on systemaattinen yleisesitys rangaistuksen määräämisestä ja täytäntöönpanosta.

Lue lisää

Hyllyssä: Rikos- ja prosessioikeus

Siviiliprosessi I

Riita-asian oikeudenkäynnin periaatteet ja toimijat

Kuuliala, Linna, Saranpää

Siviiliprosessia koskevan uuden teossarjan ensimmäisessä osassa tarkastellaan siviiliprosessuaalisia peruskäsitteitä ja periaatteita, kuvataan tuomioistuinlaitos ja tuomioistuinvirasto lautakuntineen sekä tarkastellaan tuomareiden kelpoisuutta, esteellisyyttä ja asemaa koskevia kysymyksiä.

Lue lisää

Hyllyssä: Rikos- ja prosessioikeus

Suoraa palautetta!

Viisaan keskustelun käsikirja

Minna Oulasmaa, Mika Pesonen

Suoraa palautetta on käytännönläheinen opas vuorovaikutustaitojen ja tiimityön kehittämiseen. Kirjan avulla lukija oivaltaa muun muassa, mikä on kehun, kannustuksen, ohjauksen ja varsinaisen palautteen ero.

Lue lisää

Hyllyssä: Esihenkilötyö

Työ­tur­val­li­suu­den ja työhyvinvoinnin käsikirja

Mannermaa

Käytännönläheinen ja kattava teos kokoaa yhteen työturvallisuuden, työterveyden ja työhyvinvoinnin (TTT-toiminta) edistämisen työkalut. Kirja esittelee työsuojelun ja työturvallisuuden periaatteet, valvontaviranomaisyhteistyön, työterveyshuollon, työhyvinvoinnin sekä psykososiaalisen kuormituksen hallinnan kehittämisperiaatteet.

Lue lisää

Hyllyssä: Esihenkilötyö

Digitaalinen työympäristö

Näin taivutat teknologian yrityksen tarpeisiin

Riikka Gassen

Tietotyö ja sitä tukevat ohjelmistot ovat muuttuneet niin nopeasti, ettei yrityksiin ole ehtinyt muodostua näyttöön perustuvia tapoja tuoda teknologiaa työpaikoille. Kirja avaa nykyisten menetelmien sudenkuopat ja nostaa toimiviksi todettuja ratkaisuja suomalaisista edelläkävijäorganisaatioista ja digitaalisen työn tutkimuksesta.

Lue lisää

Hyllyssä: Bisneskirjasto

Arkistoon siirtyneitä

Rikosoikeus - Rangaistuksen määrääminen ja täytäntöönpano (2016)

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja ja hakuteoksia. Verkkokirjahyllyssä on seuraavat hyllykokonaisuudet –TyöoikeusYritysoikeusJulkisoikeusSiviilioikeusAsuminen ja ympäristöoikeusPerhe- ja perintöoikeusRikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, TaloushallintoVerotus ja Esihenkilötyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Verkkokirjahyllystä löytyy myös Päivittyvät hakuteokset -hyllykokonaisuus. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn tai useiden hyllyjen yhdistelmän. Päivittyviä hakuteoksia voit hankkia yksittäin. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää