Raksan Laki | Alma Talent

Raksan Laki – podcast rakentamisen juridiikasta

Raksan Laki on podcast-sarja rakennusalan juridiikasta, esimerkiksi YSE-sopimusehtojen kiemuroista. Sarja on liki välttämätöntä kuunneltavaa kaikille rakentamisen parissa työskenteleville. Jaksoissa tavataan monipuolisesti alan asiantuntijoita, syvennytään oikeuskäytäntöön ja pohditaan eri tavoin, mitä alan oikeudelliset kysymykset tarkoittavat työmaan arjessa. Vakioääninä Karri Kivioja ja Matti Tyynysniemi.

Uusi jakso joka viikko - nyt jakso 4: Taloyhtiöiden kor­jaus­ra­ken­ta­mi­nen

Ota seurantaan täällä tai podialustoilla Spotify ja Soundcloud.

Raksan Laki - jakso 4: Taloyhtiöiden korjausrakentaminen

Lakiasiainjohtajat Jenni Hupli Kiinteistöliitosta ja Heikki Untamala Constista keskustelevat Karrin ja Matin kanssa taloyhtiöiden korjausrakentamishankkeista. 

Lataa myös Raksan Laki -jaksojen 1-3 lukupaketit!

Raksan Laki - jakso 3: Karri ja Matti ottavat käsittelyyn neljä tuoretta hovioikeuden päätöstä. Kuuntele, mistä oli kyse.
Raksan Laki - jakso 2: Aikatauluteema jatkuu. Vieraana Anssi Koskenvesa.
Raksan Laki - jakso 1: Miksi rakentamisen aikataulut eivät pidä ja miksi niistä riidellään? Vieraana Anssi Koskenvesa.

Kuuntele myös Raksan Lain erikoisjakso ja esittelyjakso

Erikosjakso KKO:2023:29. Karri ja Matti ruotivat korkeimman oikeuden toukokuisen taloudellista loppuselvitystä ja YSE-tulkintaa koskevan ennakkoratkaisun KKO:2023:29.
Raksan Laki - esittelyjakso

Lähetä meille palautetta!

Piditkö kuulemastasi? Oletko samaa mieltä, eri mieltä? Palautetta voit lähettää meille nyt ja jatkossa raksanlaki@almamedia.fi

Raksan Laki - lisämateriaali

Haluatko lukea lisää teemasta?

Kuultua ei tarvitse muistella! Raksan Lain asiantuntijat tuottavat kuhunkin jaksoon lisämateriaalin, teemaa syventävän lukupaketin, joka summaa keskeiset asiat ja tarjoaa lisätietoa mm. oikeustapauksista. Uusi lukupaketti aina jakson ilmestyessä!

Täydennä tietosi, saat linkin Raksan Laki -lukupakettiin!

Tutustu rakentamisen tuo­te­va­li­koi­maam­me

Alma Talent on Suomen johtava juridisen tiedon tuottaja. Tieto on ajantasaista, tuoretta ja siihen voit luottaa. Voit valita niin kirjoja, seminaareja kuin digisisältöjä.

Raksan kirjatRaksan seminaaritRaksan digisisällöt

Raksan Lakia juontamassa ja asiantuntijoina

Karri Kivioja, Raksan Laki

Karri Kivioja

Karri Kivioja on rakennusalan juridiikkaan erikoistunut yrittäjä Espoosta. Karrilla on pitkä kokemus rakennusalan sopimuksista, riidanratkaisusta ja koulutustehtävistä. Karrista alan kouluttajana sanottua: ”Paras luennoitsija ja asiantuntija, jota olen kuullut.”

Matti Tyynysniemi, Raksan Laki

Matti Tyynysniemi

Matti Tyynysniemi on liike-elämän riita-asioihin ja erityisesti rakentamisen erimielisyyksiin erikoistunut asianajaja asianajotoimisto Hannes Snellmanilla Helsingissä. Matti on toiminut asianajoalalla vuodesta 2014. Hänellä on aiempaa taustaa toimittajana sanomalehdessä, radiossa ja televisiossa.

Raksan Lain vierailevat asiantuntijat