Raksan Laki | Alma Talent

Raksan Laki – podcast rakentamisen juridiikasta

Kevään ensimmäinen jakso nyt kuunneltavissa!

Raksan Laki on podcast-sarja rakennusalan juridiikasta, esimerkiksi YSE-sopimusehtojen kiemuroista. Sarja on liki välttämätöntä kuunneltavaa kaikille rakentamisen parissa työskenteleville. Jaksoissa tavataan monipuolisesti alan asiantuntijoita, syvennytään oikeuskäytäntöön ja pohditaan eri tavoin, mitä alan oikeudelliset kysymykset tarkoittavat työmaan arjessa. Vakioääninä Karri Kivioja ja Matti Tyynysniemi.

Uudet jaksot joka toinen keskiviikko kevään ajan!

Ota seurantaan täällä tai podialustoilla Spotify ja Soundcloud.

Jakso 14 | Raksan Laki Live: Rakennuttaminen 2024 

Raksan Laki -podcast jalkautui tammikuussa Tampere-talolla järjestettyyn Rakennuttaminen 2024 -tapahtumaan, josta äänen pääsee lukuisia vieraita esimerkiksi rakentamislaista, aikatauluriidoista ja YSE-ehtojen uudistamisesta. 

Raksan Lakiin tuotetaan kirjallista lisämateriaalia.

Lataa Raksan Laki -lukupaketit

Jakson 14 haastateltavat

Kevään ensimmäisessä jaksossa kuullaan hallitusneuvos Kirsi Martinkauppia rakentamislain korjaussarjasta ja erityisesti päävastuullisen toteuttajan vastuusta, Teppo Salmikiveä Allianssin sopimusehdoista, asianajaja Mika Pohjosta luottoluokituksista julkisissa hankinnoissa, asianajaja Juho Lönnbladia aikatauluerimielisyyksien ratkaisemisesta, Kiinkon Anu Karvosta itse Rakennuttaminen-tapahtumasta, RAKLI:n Jyrki Laurikaista muun muassa YSE:n uudistamisesta ja Ilmarisen Niina Nurmista urakan vastaanotosta. Lisäksi pysäytellään tapahtuman osallistujia lyhyisiin käytäväkeskusteluihin. 

Raksan Laki -podcast | Alma Talent

Kuuntele vuoden 2023 jaksot!

Oletko uusi kuuntelija, jäikö jokin jakso väliin tai haluatko kerrata? Vuoden 2023 kaikki jaksot ovat nyt koostettuna kätevästi yhdelle sivulle. Ota koko sarja kuunteluun!

Lähetä meille palautetta!

Piditkö kuulemastasi? Oletko samaa mieltä, eri mieltä? Palautetta voit lähettää meille nyt ja jatkossa raksanlaki@almamedia.fi

Raksan Laki - lisämateriaali

Haluatko lukea lisää teemasta?

Kuultua ei tarvitse muistella! Raksan Lain asiantuntijat tuottavat jaksoihin lisämateriaaleja, teemaa syventäviä lukupaketteja, jotka summaavat keskeiset asiat ja tarjoavat lisätietoa mm. oikeustapauksista.

Tutustu rakentamisen tuo­te­va­li­koi­maam­me

Alma Talent on Suomen johtava juridisen tiedon tuottaja. Tieto on ajantasaista, tuoretta ja siihen voit luottaa. Voit valita niin kirjoja, seminaareja kuin digisisältöjä.

Raksan kirjatRaksan seminaaritRaksan digisisällöt

Raksan Lakia juontamassa ja asiantuntijoina

Karri Kivioja, Raksan Laki

Karri Kivioja

Karri Kivioja on rakennusalan juridiikkaan erikoistunut yrittäjä Espoosta. Karrilla on pitkä kokemus rakennusalan sopimuksista, riidanratkaisusta ja koulutustehtävistä. Karrista alan kouluttajana sanottua: ”Paras luennoitsija ja asiantuntija, jota olen kuullut.”

Matti Tyynysniemi, Raksan Laki

Matti Tyynysniemi

Matti Tyynysniemi on liike-elämän riita-asioihin ja erityisesti rakentamisen erimielisyyksiin erikoistunut asianajaja asianajotoimisto Hannes Snellmanilla Helsingissä. Matti on toiminut asianajoalalla vuodesta 2014. Hänellä on aiempaa taustaa toimittajana sanomalehdessä, radiossa ja televisiossa.

Täydennä tietosi, saat linkin Raksan Laki -lukupakettiin!