Juridiikan palvelut

Alma Talent Lakitieto - Juridiikan ammattisisällöt nyt palveluna

Entä jos sinun ja yrityksesi tiedonhaku olisikin keskitettyä ja sujuvaa? Asiantuntijatyö vaatii paljon – ja onnistumiseen tarvitaan ehdottoman luotettavaa ja ajantasaista tietoa. Alma Talent Lakitieto tarjoaa kattavan ja tuoreen ammatti- ja lainsäädäntötiedon tulkintoineen – yhteen koottuna, helposti hyödynnettävinä digipalveluina.

Kokeile nyt maksutta
Juridiikan sisältökokonaisuus

Ammattilaisilta ammattilaisille

Alma Talent Lakitieto koostuu sadoista digikirjoista, kymmenistä päivittyvistä hakuteoksista ja lakitietopalvelu Suomen Laista. Sisältöjen laadun ja luotettavuuden varmistavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Hakutoiminnot vievät hetkessä oikean tiedon äärelle.

Yksi kokonaisuus - monta palvelua. Tutustu!

Kokeile nyt maksutta

Alma Talent Lakitiedon hyödyt

  1. Tuoreus ja ajankohtaisuus. Oman ammattialasi ajankohtaisin sisältö luotettavasti ja varmasti.
  2. Laatu. Sisältöjen tuottajina ja päivittäjinä Suomen johtavat asiantuntijat.
  3. Olennainen tieto. Monipuoliset hakutoiminnot auttavat sinulle olennaisen tiedon löytämisessä.
  4. Työssä onnistuminen. Kun käytössäsi on paras tieto, teet oikeita ratkaisuja.
  5. Joustavuus. Kaikki sisällöt verkkoyhteyden päässä, missä ja milloin vain. Kaikilla laitteilla.
  6. Yhteiskäyttö tehostaa tiedonhakua. Verkkokirjahyllyn hakuteokset ja kirjat on kattavasti linkitetty Suomen Laki -palvelun lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön – ja Suomen Laki -palvelun kirjallisuuslinkit ohjaavat syventäviin teoksiin. Hakutoiminnolla etsit tietoa tarvittaessa koko kokonaisuudesta.
Kokeile juridiikan palveluita

Haluatko kokeilla?

Tutki ja testaa, miten Alma Talent Lakitieto sujuvoittaa käytännön työtä. Se selviää kokeilemalla! Avaamme sinulle käyttöoikeuden sisältöihin viikoksi, veloituksetta ja sitoumuksetta. Kokeilujakso päättyy automaattisesti.

Inari Kinnunen

Löydätkö viimeisimmän asian­tun­ti­ja­tie­don Googlesta? Oikeudellinen tiedonhaku edellyttää hyvää hoksnokkaa

Oikeudellinen tiedonhaku edellyttää syvää ymmärrystä tiedonlähteistä ja on yksi juristin ammattitaidon peruselementti. Tiedonhakijan tulee siis aina tietää, mistä tietoa voisi etsiä, sillä kaikkea saatavilla olevaa ja käsillä olevan tehtävän kannalta relevanttia aineistoa ei hakukoneiden avulla löydä.

Inari Kinnunen, Knowledge Manager, Senior Attorney, Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy

Kiitos, haluan viikon maksuttoman kokeilujakson Alma Talent Lakitiedon sisältöihin. Saan ohjeet palvelukirjautumiseen sähköpostitse. Jakso päättyy automaattisesti viikon jälkeen.