Alma Talent Taloushallinto- ja verotieto - Ammattisisältösi nyt palveluna

Alma Talent Taloushallinto- ja verotieto - Am­mat­ti­si­säl­tö­si nyt palveluna

Onko sinulla pääsy luotettavaan ammattitietoon? Asiantuntijatyö vaatii paljon – ja onnistumiseen tarvitaan ehdottoman luotettavaa ja ajantasaista tietoa. Alma Talent Taloushallinto- ja verotieto tarjoaa kattavan ja tuoreen ammatti- ja lainsäädäntötiedon tulkintoineen – yhteen koottuna, helposti hyödynnettävinä digipalveluina.

Kokeile nyt maksutta
Timo Kaisanlahti ja Tapio Tikkanen

"Taloushallinnon asiantuntijan työtä ohjaa tieto voimassaolevasta oikeustilasta. Me seuraamme kehitystä puolestasi."

Alma Talent Taloushallinto- ja verotiedon asiantuntijat Timo Kaisanlahti, tilinpäätösoikeuden työelämäprofessori ja Tapio Tikkanen, kirjanpito- ja veroasiantuntija

Yksi kokonaisuus - monta palvelua

Alma Talent Taloushallinto- ja verotieto koostuu kaikki alan keskeiset teemat kattavasta digikirjavalikoimasta, kymmenistä päivittyvistä hakuteoksista ja lakitietopalvelu Suomen Laista. Sisältöjen laadun ja luotettavuuden varmistavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Hakutoiminnot vievät hetkessä oikean tiedon äärelle.

Tätä kaikkea on Alma Talent Taloushallinto- ja verotieto:

Hintaesimerkki: Palvelukokonaisuuden rajaton käyttö 252 € + alv 10% / kk / yksi henkilökohtainen käyttöoikeus. Käyttäjäkohtainen hinta laskee käyttäjämäärän kasvaessa.

Kokeile nyt maksutta

Alma Talent Taloushallinto- ja verotiedon hyödyt

  1. Tuoreus ja ajankohtaisuus. Oman ammattialasi ajankohtaisin sisältö luotettavasti ja varmasti.
  2. Laatu. Sisältöjen tuottajina ja päivittäjinä Suomen johtavat asiantuntijat.
  3. Olennainen tieto. Monipuoliset hakutoiminnot auttavat sinulle olennaisen tiedon löytämisessä.
  4. Työssä onnistuminen. Kun käytössäsi on paras tieto, teet oikeita ratkaisuja.
  5. Joustavuus. Kaikki sisällöt verkkoyhteyden päässä, missä ja milloin vain. Kaikilla laitteilla.
  6. Yhteiskäyttö tehostaa tiedonhakua. Verkkokirjahyllyn hakuteokset ja kirjat on kattavasti linkitetty Suomen Laki -palvelun lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön. Hakutoiminnolla etsit tietoa tarvittaessa koko kokonaisuudesta.
Kokeile juridiikan palveluita

Kokeile itse!

Tutki ja testaa, miten Alma Talent Taloushallinto- ja verotieto sujuvoittaa käytännön työtä. Se selviää kokeilemalla! Avaamme sinulle käyttöoikeuden sisältöihin viikoksi, veloituksetta ja sitoumuksetta. Kokeilujakso päättyy automaattisesti.

Kiitos, haluan viikon maksuttoman kokeilujakson sisältökokonaisuuteen. Saan ohjeet palvelukirjautumiseen sähköpostitse. Jakso päättyy automaattisesti viikon jälkeen.