Alma Talent Työsuhdetieto - Työoikeuden ja esihenkilötyön sisällöt nyt palveluna

Alma Talent Työsuhdetieto - Am­mat­ti­si­säl­tö­si nyt palveluna

Entä jos sinun ja yrityksesi tiedonhaku olisikin keskitettyä ja sujuvaa? Asiantuntijatyö vaatii paljon – ja onnistumiseen tarvitaan ehdottoman luotettavaa ja ajantasaista tietoa. Alma Talent Työsuhdetieto tarjoaa kattavan ja tuoreen ammatti- ja lainsäädäntötiedon tulkintoineen – yhteen koottuna, helposti hyödynnettävinä digipalveluina.

Kokeile nyt maksutta
Työsuhdetieto - kaikki palvelut

Ammattilaisilta ammattilaisille

Alma Talent Työsuhdetieto koostuu alan keskeiset teemat kattavasta digikirjavalikoimasta, kuudesta päivittyvästä hakuteoksesta ja lakitietopalvelu Suomen Laista. Sisältöjen laadun ja luotettavuuden varmistavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Hakutoiminnot vievät hetkessä oikean tiedon äärelle.

Yksi kokonaisuus - monta palvelua. Tutustu!

Kokeile nyt maksutta

Alma Talent Työsuhdetiedon hyödyt

  1. Tuoreus ja ajankohtaisuus. Oman ammattialasi ajankohtaisin sisältö luotettavasti ja varmasti.
  2. Laatu. Sisältöjen tuottajina ja päivittäjinä Suomen johtavat asiantuntijat.
  3. Olennainen tieto. Monipuoliset hakutoiminnot auttavat sinulle olennaisen tiedon löytämisessä.
  4. Työssä onnistuminen. Kun käytössäsi on paras tieto, teet oikeita ratkaisuja.
  5. Joustavuus. Kaikki sisällöt verkkoyhteyden päässä, missä ja milloin vain. Kaikilla laitteilla.
  6. Yhteiskäyttö tehostaa tiedonhakua. Verkkokirjahyllyn hakuteokset ja kirjat on kattavasti linkitetty Suomen Laki -palvelun lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön – ja Suomen Laki -palvelun kirjallisuuslinkit ohjaavat syventäviin teoksiin. Hakutoiminnolla etsit tietoa tarvittaessa koko kokonaisuudesta.
Kokeile juridiikan palveluita

Haluatko kokeilla?

Tutki ja testaa, miten Alma Talent Työsuhdetieto sujuvoittaa käytännön työtä. Se selviää kokeilemalla! Avaamme sinulle käyttöoikeuden sisältöihin viikoksi, veloituksetta ja sitoumuksetta. Kokeilujakso päättyy automaattisesti.

Markus Äimälä

Työoikeuden pelikenttää muuttavat niin maa­il­man­po­liit­ti­nen tilanne kuin uusi lainsäädäntökin – ”Nyt on korkea aika ottaa selvää siitä, mikä on muuttumassa”

Työoikeuden saralla tilanteet ja säädökset saattavat muuttua ajoittain nopeastikin ja uusimmista ohjeistuksista on tärkeää pysyä ajan tasalla. Viime vuosina työoikeuden pelikenttään ovat vaikuttaneet niin äkillisesti muuttunut maailmantilanne kuin esimerkiksi uuden yhteistoimintalain käyttöönotto.

Markus Äimälä, EK:n lakiasiainjohtaja

Kiitos, haluan viikon maksuttoman kokeilujakson Alma Talent Työsuhdetiedon sisältöihin. Saan ohjeet palvelukirjautumiseen sähköpostitse. Jakso päättyy automaattisesti viikon jälkeen.