Alma Talent Työsuhdetieto - Työoikeuden ja esihenkilötyön sisällöt nyt palveluna

Alma Talent Työsuhdetieto - Am­mat­ti­si­säl­tö­si nyt palveluna

Onko sinulla pääsy luotettavaan ammattitietoon? Asiantuntijatyö vaatii paljon – ja onnistumiseen tarvitaan ehdottoman luotettavaa ja ajantasaista tietoa. Alma Talent Työsuhdetieto tarjoaa kattavan ja tuoreen ammatti- ja lainsäädäntötiedon tulkintoineen – yhteen koottuna, helposti hyödynnettävinä digipalveluina.

Kokeile nyt maksutta
Markus Äimälä

"Työoikeuden saralla tilanteet ja säädökset saattavat muuttua ajoittain nopeastikin ja uusimmista ohjeistuksista on tärkeää pysyä ajan tasalla."

Markus Äimälä, EK:n lakiasiainjohtaja

Yksi kokonaisuus - monta palvelua

Alma Talent Työsuhdetieto koostuu alan keskeiset teemat kattavasta digikirjavalikoimasta, kuudesta päivittyvästä hakuteoksesta ja lakitietopalvelu Suomen Laista. Sisältöjen laadun ja luotettavuuden varmistavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Hakutoiminnot vievät hetkessä oikean tiedon äärelle.

Tätä kaikkea on Alma Talent Työsuhdetieto:

Hintaesimerkki: Palvelukokonaisuuden rajaton käyttö 203,50 € + alv 10% / kk / yksi henkilökohtainen käyttöoikeus. Käyttäjäkohtainen hinta laskee käyttäjämäärän kasvaessa.

Kokeile nyt maksutta

Alma Talent Työsuhdetiedon hyödyt

  1. Tuoreus ja ajankohtaisuus. Oman ammattialasi ajankohtaisin sisältö luotettavasti ja varmasti.
  2. Laatu. Sisältöjen tuottajina ja päivittäjinä Suomen johtavat asiantuntijat.
  3. Olennainen tieto. Monipuoliset hakutoiminnot auttavat sinulle olennaisen tiedon löytämisessä.
  4. Työssä onnistuminen. Kun käytössäsi on paras tieto, teet oikeita ratkaisuja.
  5. Joustavuus. Kaikki sisällöt verkkoyhteyden päässä, missä ja milloin vain. Kaikilla laitteilla.
  6. Yhteiskäyttö tehostaa tiedonhakua. Verkkokirjahyllyn hakuteokset ja kirjat on kattavasti linkitetty Suomen Laki -palvelun lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön – ja Suomen Laki -palvelun kirjallisuuslinkit ohjaavat syventäviin teoksiin. Hakutoiminnolla etsit tietoa tarvittaessa koko kokonaisuudesta.
Kokeile juridiikan palveluita

Kokeile itse!

Tutki ja testaa, miten Alma Talent Työsuhdetieto sujuvoittaa käytännön työtä. Se selviää kokeilemalla! Avaamme sinulle käyttöoikeuden sisältöihin viikoksi, veloituksetta ja sitoumuksetta. Kokeilujakso päättyy automaattisesti.

Kiitos, haluan viikon maksuttoman kokeilujakson Alma Talent Työsuhdetiedon sisältöihin. Saan ohjeet palvelukirjautumiseen sähköpostitse. Jakso päättyy automaattisesti viikon jälkeen.