Sisältöpalvelun käyttöohjeet

Alma Talent Kirjat -sovellus - ohjeita yleisimpiin pulmiin

Tältä sivulta löydät vastauksia Alma Talent Kirjat -sovelluksen käyttöön liittyviin yleisimpiin kysymyksiin.

Aloittaminen

Ilmaisen kokeiluajan voit aloittaa rekisteröitymällä käyttäjäksi. Jotta voit aloittaa kokeilujakson ja voimme todentaa käyttäjätilisi, tarvitsemme maksutietosi. Kortin rekisteröinti mahdollistaa sen, että voit jatkaa palvelua keskeytyksettä kokeilujakson jälkeenkin.

Tämän jälkeen lataa Alma Talent Kirjat -sovellus laitteellesi App Storesta tai Google Playsta ja kirjaudu sisään käyttäjätiedoillasi. Olet valmis aloittamaan lukemisen ja kuuntelemisen! Voit koska tahansa maksuttoman kokeilujakson aikana lopettaa tilauksesi, jolloin emme veloita sinulta mitään.

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti tavallisena tilauksena, jolloin maksat 19,90€/kk rajattomasta kuuntelu- ja lukuoikeudesta. 

Sovelluksen lataaminen

  • Etsi hakusanalla Alma Talent Kirjat App Storessa tai Google Playssa
  • iPhonella tai iPadilla valitse hae ja sen jälkeen asenna
  • Muulla älypuhelimella tai tabletilla valitse asenna ja sen jälkeen hyväksy.

Käyttäjätilisi

Tilauksen peruuttaminen...

Voit lopettaa sovelluksen käyttämisen koska tahansa. Kirjaudu käyttäjätilillesi ja valitse Lopeta tilaus. Tämän jälkeen luottokorttiasi ei enää veloiteta. Voit jatkaa sovelluksen käyttöä maksetun kuukauden päättymiseen saakka.

... ja uudelleen aktivoiminen

Tilisi uudelleenaktivoinnin pääset tekemään uusimalla tilauksesi. Kirjaudu sen jälkeen normaalisti sovellukseen tunnuksillasi ja pääset jatkamaan kuuntelua ja lukemista. Huomiothan, että 14 päivän veloitukseton kokeilujakso on vain uusille palvelun kokeilijoille.Kirjat, Kauppalehti, Talouselämä, Arvopaperi, Mediuutiset ja Mikrobitti kuuluvat samaan Alma Talent -verkostoon. Voit käyttää samaa käyttäjätunnusta kaikissa palveluissa!

Käyttäminen

Voit kuunnella ja lukea sovelluksen sisältöjä älypuhelimella tai tabletilla. Kuuntele suoraan online tai tallenna ne offline-tilaan. Uusia sisältöjä löydät kokoamistamme kirja- ja top-listoista. Lisäksi saat kirjasuosituksia kiinnostavilta tekijöiltä kuukausittain.

Kuunnellessa voit säätää kuuntelun nopeutta. Lukiessa voit säätää lukunäkymän tekstien fonttikokoa ja näkymän väriä. Äänikirjan pysäytät haluamasi ajan kuluttua kuuntelun torkkutoiminnolla.

Alma Talent Kirjat -sovellus - usein kysytyt kysymykset

Alma Talent Kirjat

Löysitkö etsimäsi vai jäikö vielä kysyttävää?

Käyttäjätiliisi ja laskutukseen liittyvissä asioissa sinua auttaa: kirjatsovellus(at)almamedia.fi. Sisältöehdotuksia ja -ajatuksia sekä palautetta sovelluksen käyttämiseen liittyen voit antaa joko sovelluksen asetuksista löytyvän Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostia.