Myytävät yritykset

Myynnissä olevat yritykset

Suomessa on runsaasti yrityksiä, joilta puuttuu jatkaja. Toimitilat Kauppalehden myytävät yritykset -haku auttaa sinua löytämään sopivan yrityksen itsellesi tai jatkajan yrityksellesi.

Tutustu myytäviin yrityksiinVaraa aika esittelyyn

Haluatko ryhtyä yrittäjäksi, mutta hyvä bisnesidea puuttuu? Onneksi uuden yrityksen perustamiselle on vaihtoehto: voit ostaa olemassa olevan yrityksen ja jatkaa siitä, mihin edellinen yrittäjä on päässyt. Toimitilat Kauppalehden myytävät yritykset -haun avulla voit löytää valmiin, toimivan yrityksen pyöritettäväksi. Parhaassa tapauksessa voit hypätä suoraan yrityksen rattiin ilman aikaa vievää suunnittelua, asiakashankintaa ja muita yrityksen aloittamiseen liittyviä vaiheita. Kokeile myytävät yritykset -hakua!

Ravintolat, kaupat, mat­kai­lu­yri­tyk­set… millaisia yrityksiä palvelusta löytyy?

Myytävät yritykset -hausta löytyvä valikoima päivittyy jatkuvasti, kun onnistuneita yrityskauppoja tehdään ja uusia ilmoituksia jätetään. Yleensä kuitenkin esimerkiksi ravintolat, erilaiset kaupat, teollisuus- ja rakennusalan yritykset sekä majoitus- ja matkailualan yritykset ovat hyvin edustettuina. Kaupan olevia yrityksiä löytyy tilanteen mukaan eri puolilta Suomea. Katso täältä esimerkiksi myytävät ravintolat, myytävät kaupat ja myytävät majoitus- ja matkailuyritykset. Suurin tarjonta on luonnollisesti suurimpien kaupunkien lähistöllä, mutta usein yrityksiä on myynnissä myös niiden ulkopuolella. Kokeile, millaisia myytäviä yrityksiä tällä hetkellä löytyy myytävät yritykset -hausta!

Näin myytävät yritykset -haku toimii

Myynnissä olevien yritysten hakeminen ja selaaminen myytävät yritykset -haulla on todella nopeaa ja helppoa. Voit valita, minkä toimialan yritystä olet etsimässä. Palvelusta löydät myytäviä yrityksiä seuraavilta toimialoilta: 

 • Kauppa
 • Verkkokauppa
 • Ravintola
 • Palvelut
 • Teollisuus
 • Liikenne ja ajoneuvot
 • Rakentaminen
 • Majoitus- ja matkailu
 • Kauneus, hyvinvointi ja liikunta
 • Kiinteistö-ala
 • Terveys- ja sosiaaliala
 • Muut toimialat

Lisäksi voit rajata hakua esimerkiksi sijainnin, hinnan tai liikevaihdon perusteella. Halutessasi voit tarkentaa hakua vapaalla sanahaulla. Kun olet tehnyt haluamasi rajaukset, klikkaa “näytä tulokset”.

Voit järjestää hakutulokset haluamallasi tavalla esimerkiksi hinnan, sijainnin tai vaikkapa ilmoituksen jättöpäivän mukaan. Klikkaa sinua kiinnostavaa hakutulosta saadaksesi lisätietoja kohteesta.

Kohdesivulla voit myös jättää yhteydenottopyynnön ilmoituksen tekijälle täyttämällä yhteystietolomakkeen. Täytä yhteystietosi ja halutessasi viesti ilmoittajalle, niin ko. yrityksen omistaja tai kohdetta hoitava välittäjä on sinuun yhteydessä asian tiimoilta.

Toteuta unelmasi yrittäjyydestä, kokeile Toimitilat Kauppalehden myytävät yritykset -hakua saman tien!

Lähetä

Haluatko myydä yrityksesi? Jätä ilmoitus!

Toimitilat Kauppalehden myytävät yritykset -palvelu tavoittaa juuri oikean kohderyhmän, kun haluat löytää jatkajan yrityksellesi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa, nopeaa ja edullista.

toimitilat

Etsitkö vapaata toimitilaa yrityksellesi?

Löydä vapaa toimitila yrityksellesi Toimitilat Kauppalehden toimitilahaun kautta.