kohderyhmähaku

Säh­kö­pos­ti­lis­tat - Kohderyhmähaku B2B-myyntiin ja markkinointiin

Tarjoamme ajantasaiset sähköpostilistat yrityksien päättäjistä myynnin ja markkinoinnin kampanjoihin. Voit itse valita Kohderyhmähausta minkälaisia yrityksiä tavoittelet useiden kriteerien mukaan ja poimia oikeat tittelit. Kun kohderyhmä on valittu harkiten, myynti- ja markkinointitoimenpiteiden tuottavuus kasvaa ja saavutat asettamasi tavoitteet. 

Kokeile Kohderyhmähakua

Kohderyhmähaku on B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu, jonka avulla kohderyhmien suunnittelu, rajaus ja lataaminen on helppoa ja nopeaa.  

Kohderyhmähaku soveltuu tehokkaaseen myynnin ja markkinoinnin kohderyhmien suunnitteluun ja poimintaan sähköpostimarkkinointia tai telemarkkinointia varten.

Kokeile maksutta, millaisia rajauskriteereitä Kohderyhmähausta löytyy.

Mitä tietoa Kohderyhmähaku sisältää?

  • Yritysten päättäjien yhteystiedot (sähköpostit ja puhelinnumerot)
  • Päättäjien tittelit ja vastuualue
  • Yritysten taloustiedot
  • Yritysten perustiedot
  • Toimipaikat

Miten Kohderyhmähaku toimii?

Kohderyhmähaun avulla voit rajata kohderyhmää haluamillasi kriteereillä. Voit tehdä rajauksia mm. päättäjän vastuualueen, tittelin, yrityksen perustietojen kuten sijainnin, toimialan, yhtiömuodon tai henkilöstöluokan perusteella. Lisäksi voit hyödyntää rajauksessa yritysten ajantasaisia taloudellisia tunnuslukuja kuten liikevaihtoa ja liikevaihdon kasvuprosenttia. Yritysten keskeiset tunnusluvut tulevat Alma Talentin oikaistuista tilinpäätöstiedoista koostuvasta tietokannasta. 

Yli 275 000todellisen päättäjän yhteystiedot
2.7 miljoonansuomalaisen yrityksen tiedot

Datan laadulla on väliä - näin huolehdimme siitä

  • Validoimme ja jalostamme dataa jatkuvasti, jotta asiakkaillamme olisi käytössään aina luotettavin tieto päätöksentekotilanteissa.
  • Meillä on oikeus keräämäämme dataan ja se on vastuullisesti tuotettua.
  • Ostamme rekistereistä ja avoimista lähteistä dataa, jonka lisäksi tarvitsemme mm. toimittajia, analyytikkoja ja teletiimiä keräämään ja jalostamaan informaatiota, jota muualta ei ole saatavilla.
  • Uniikit tietosisällöt: oikaistut tilinpäätöstiedot, varmistettua tietoa suoraan yrityksistä ja niiden päättäjiltä, journalistinen sisältö.
  • Tarjoamme markkinoiden parasta päättäjädataa, joka pysyy kunnossa systemaattisen ja tehokkaan keräystavan ansiosta.

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme tarkemmin, miten markkinoiden paras päättäjädata tehostaa yrityksesi myynti- ja markkinointitoimenpiteitä.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluan lisätietoja Kohderyhmähausta