Suomen Laki hakupalvelu

Suomen Laki - kaikki laista, digitaalisesti

Suomen Laki -hakupalvelu tarjoaa ajantasaisen lainsäädännön, esityöt ja oikeuskäytännön. Palvelu päivittyy jatkuvasti, ja tehokas hakutoiminto hakee sinulle lakitietoa koko palvelun sisällöstä. Aikakoneen avulla tarkastelet säädöksiä sellaisina kuin ne olivat valitsemanasi ajankohtana.

Varaa Suomen Laki -hakupalvelun esittelyTutustu palvelun sisältöön

Suomen Laki -palvelun kätevät ominaisuudet apunasi

Hyödynnä Suomen Laki -palvelun ainutlaatuista Aikakonetta:
Aikakone-toiminnolla näet säädökset sellaisina kuin ne olivat voimassa valitsemanasi ajankohtana.

Räätälöi palvelu Oma salkku -toiminnolla:
Kerää Omaan salkkuun kaikki se tieto, mitä tarvitset usein.

Pysy ajan tasalla Säädös- ja tapausseurannan avulla:
Saat halutessasi joka arkipäivä sähköpostiisi Säädös- ja tapausseuranta -koosteen: uusimmat säädösmuutokset, hallituksen esitykset, valiokuntamietinnöt ja oikeustapaukset. Valitset itse oikeudenalat, joita haluat seurata.

Laajenna palvelua verkkokirjoilla:
Palvelussa näet Verkkokirjahyllyn ammattikirjavalikoiman, josta sinulla on ilman eri veloitusta käytössäsi Arkisto (kirjat, joiden ilmestymisestä on vähintään seitsemän vuotta). Voit hankkia edullisesti käyttöösi minkä tahansa Verkkokirjahyllyn teemahyllyn. Suomen Laki -palvelusta löydät myös linkkejä kirjallisuuteen, joissa ko. lakia tai oikeustapausta on kommentoitu.

10 säädöskokonaisuutta:
Palvelu on jaettu kymmeneen säädöskokonaisuuteen, jotka sisältävät myös oikeuskäytännön. Voit halutessasi hankkia käyttöösi minkä tahansa yksittäisen säädöskokonaisuuden tai niiden yhdistelmän. Tutustu säädöskokonaisuuksien sisältöihin ja hintoihin.

Tutustu Suomen Laki -hakupalveluun - katso lyhyt video

Suomen Laki -palvelun hinta ja tilaaminen

Suomen Laki -hakupalvelun normaalihinta 631 € + alv 24 % sisältää yhden henkilökohtaisen 12 kk:n käyttöoikeuden palveluun ja Verkkokirjahylly Arkistoon sekä Säädös- ja tapausseurantapalvelun.

Voit tilata Suomen Laki -hakupalvelun yhdelle käyttäjälle kätevästi verkkokaupastamme. Useiden käyttäjien lisenssihinta määräytyy palvelun käyttäjämäärän mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tilaa Suomen Laki -hakupalvelu

Mietitkö vielä, miltä tuntuisi, jos käytössäsi olisi aina tuorein lainsäädäntö?

Se selviää kokeilemalla! Tee opastettu kierros palvelussa tai tilaa viikon veloitukseton koekäyttö. Koekäyttöjakson ajan koko palvelu on vapaasti käytettävissäsi. Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

Tee opastettu kierrosTilaa koekäyttö

5 hyvää syytä ottaa Suomen Laki -palvelu käyttöön:

  • Lainsäädäntö: aihealueittain jaoteltuna ja toimitettuna, markkinoiden runsain viitemateriaali helpottaa tiedonhakua.
  • Esityöt: hallituksen esitykset vuodesta 1917 asti.
  • Oikeuskäytäntö kattavasti.
  • Juridinen kirjallisuus: ammattikirjojen Verkkokirjahyllyn Arkisto käytössäsi ilman eri veloitusta, koko Verkkokirjahyllyn valikoima tilattavissasi.
  • Aikakone, Oma salkku ja Säädös- ja tapausseuranta sujuvoittavat työtäsi.

Mikä on sinun erikoisalasi?

Tutustu sisältöpalvelujen uusiin tietopaketteihin! Sisältökokonaisuudet sisältävät Suomen Laki -palvelun sekä kunkin teeman päivittyvät hakuteokset ja verkkokirjat.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme sinulle mielellämme, miten Suomen Laki -hakupalvelu tehostaa työtäsi ja tuo joustavuutta tiedonhakuun.

Suomen Laki -kirjat

Suomen Laki -teokset

Aidoista, alkuperäisistä lakikirjoista löydät lainsäädännön kattavasti eri oikeusaloilta.

Lue lisää aiheesta

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Haluan lisätietoja Suomen Laki -hakupalvelusta