toimitilat

Toimitilat - vapaat toimitilat alueeltasi

Helpoin ja nopein tapa löytää vapaat toimitilat yrityksellesi on Toimitilat Kauppalehden toimitilahaku. Palveluun on listattu tuhansia vapaita toimitiloja Helsingissä, Tampereella, Turussa ja muissa kaupungeissa ympäri Suomen. Tarjolla on kaikenkokoisia tiloja pienistä kivijalkaliiketiloista monen kokoisiin toimistoihin ja suuriin tuotantotiloihin.

Kokeile toimitilahakuaVaraa aika esittelyyn

Näin löydät vapaat toimitilat yrityksellesi helposti

Toimitilahakua on helppo käyttää. Sopivat toimitilat löytyvät helposti erilaisten valintakriteerien avulla. Valitse ensin kaupunki tai alue, josta toimitiloja etsit. Voit hakea esimerkiksi kaupungin, postinumeron tai vaikkapa katuosoitteen perusteella. Valitse seuraavaksi, millaisia tiloja etsit. Voit hakea seuraavia toimitiloja:

• Liiketilat
• Tuotantotilat
• Varastot
• Toimistot
• Toimistohotellit
• Hoivatilat
• Muut toimitilat.

Hakua on mahdollista tarkentaa myös esimerkiksi pinta-alan, käyttötarkoituksen ja sen perusteella, haluatko ostaa vai vuokrata tilat. Jos sinulla on jo tietty kohde mielessä, voit hakea kohdenumeron perusteella. Kun olet tehnyt mieleisesi valinnat, klikkaa “Näytä tulokset”.

Hakutulokset on mahdollista järjestää esimerkiksi hinnan, pinta-alan, osoitteen, tilan tyypin tai ilmoituksen jättöpäivän mukaan. Lisätietoa kiinnostavista kohteista saat klikkaamalla hakutulosta. Kohdesivulla voit myös jättää yhteydenottopyynnön kohteen vuokraajalle.

Toimitilat Helsinki

Helsinki tarjoaa tuhansittain mahdollisuuksia vapaita toimitiloja etsivälle. Toimitilat Kauppalehden palvelussa on tälläkin hetkellä reilusti yli 10 000 vapaata toimitilaa Helsingissä. Eniten on tarjolla erikokoisia toimistoja keskusta-alueella, hyvien yhteyksien päässä sijaitsevissa business parkeissa sekä esimerkiksi kehäteiden varrella. Lisäksi hausta löytyy juuri nyt kovin ajankohtaisia toimistohotelleja sekä tietenkin liiketiloja ydinkeskustan kivijaloissa. Yleensä tarjolla on myös runsas valikoima varastoja ja tuotantotiloja.

Katso vapaat toimitilat Helsinki

Toimitilat Tampere

Onko yritykselläsi haussa toimitilat Tampereelta? Suomen kolmanneksi suurin kaupunki tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia vapaita toimitiloja moneen tarpeeseen. Toimitilahausta löytyy toimistotiloja kaiken kokoisille yrityksille, varasto- ja tuotantotiloja ja monta muuta vapaata toimitilaa. Tiloja löytyy niin Tampereen ydinkeskustasta kuin yrityspuistoista ja teollisuusalueiltakin.

Katso vapaat toimitilat Tampere

Toimitilat Turku

Toimitilat Kauppalehden toimitilahaulla löydät parhaat vapaat toimitilat myös Turusta. Olipa yritykselläsi haussa sitten toimisto, liiketila, varasto tai tuotantotila, löydät sen haulla. Ja jos yrityksesi on siirtynyt uuteen normaaliin, eikä omaa kiinteää toimistoa tarvita, haku löytää sinulle myös toimistohotellit.

Katso vapaat toimitilat Turku
Lähetä

Haluatko myydä tai vuokrata toimitilaa? Jätä ilmoitus!

Toimitilat Kauppalehden toimitilapalvelu tavoittaa juuri oikean kohderyhmän, kun haluat löytää ostajan tai vuokralaisen toimitilallesi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa, nopeaa ja edullista.

Myytävät yritykset

Haluatko ryhtyä yrittäjäksi, mutta hyvä bisnesidea puuttuu?

Onneksi uuden yrityksen perustamiselle on vaihtoehto: voit ostaa olemassa olevan yrityksen ja jatkaa siitä, mihin edellinen yrittäjä on päässyt.