Verkkokirjahylly

Verk­ko­kir­ja­hyl­ly - ammattikirjat diginä

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä. Kotimaisen oikeuskirjallisuuden valikoima on maan kattavin, ja se on jaoteltu hyllyihin oikeudenaloittain. Verkkokirjahyllystä löydät myös taloushallinnon, verotuksen ja esihenkilötyön hyllyt. Palvelu täydentyy jatkuvasti Alma Talentin uutuuskirjojen ilmestyessä.

Kokeile veloituksetta

Ammattikirjat diginä – siellä missä sinäkin

Missä vain, milloin vain:
Oman ammattialasi kirjat verkkoyhteyden päässä: palvelussa on yli 600 ammattikirjaa ja lähes 50 päivittyvää hakuteosta. Palvelua käytät osoitteessa verkkokirjahylly.almatalent.fi.

Löydä sisällöt teemoittain:
Verkkokirjahyllyn sisältö on jaoteltu teemoittain. Juridiikan kokonaisuuteen kuuluvat eri oikeudenalojen omat hyllyt, ja lisäksi palvelussa on mm. taloushallinnon ja esihenkilötyön hyllyt. Oma kokonaisuutensa on Päivittyvät hakuteokset alahyllyineen. Hakuteos poikkeaa verkkokirjasta siten, että sitä päivitetään, kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä – tieto on aina ajantasaista.

Löydä olennainen:
Monipuolinen hakutoiminto hakee Verkkokirjahyllyn koko valikoimasta. Teosten sisäiset viittaukset ohjaavat lisätiedon pariin – näet, mistä tarvitsemasi tieto löytyy. Teokset on myös kattavasti linkitetty Suomen Laki -hakupalvelun lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön.

Pysy ajan tasalla:
Hyllysi täydentyy jatkuvasti uusilla kirjoilla heti niiden ilmestyessä. Päivittyvien hakuteosten sisältöä ajantasaistetaan lainsäädännön muutosten mukaan.

Verk­ko­kir­ja­hyl­lyn hinta ja tilaaminen

Verkkokirjahyllyn käytöstä maksat vuosilisenssin. Lisenssin hintaan vaikuttavat tilattujen hyllyjen sekä palvelun käyttäjien määrä. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yrityksellesi sopiva hyllykokonaisuus ja käyttäjämäärä! Yksittäisen henkilökohtaisen lisenssin voit tilata myös verkkokaupasta.

Mietitkö vielä, sopiiko Verkkokirjahylly sinun tai yrityksesi käyttöön? Tilaa Verkkokirjahyllyn viikon veloitukseton koekäyttö. Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

Kokeile veloituksettaTilaa verkkokaupasta

Tutustu Verk­ko­kir­ja­hyl­lyyn – katso video

Mikä on sinun erikoisalasi? Tutustu si­säl­tö­koko­nai­suuk­siin

Olemme paketoineet valmiit sisältökokonaisuudet kolmesta teemasta: Lakitieto, Työsuhdetieto ja Taloushallinto- ja verotieto. Kuhunkin kokonaisuuteen kuuluvat Verkkokirjahyllyn ko. teeman hyllyt ja päivittyvät hakuteokset sekä lakitietopalvelu Suomen Laki.

5 hyvää syytä ottaa Verkkokirjahylly käyttöön:

  • Löydät runsaat teemahyllyt erilaisiin tiedontarpeisiin: työoikeus, yritysoikeus, julkisoikeus, siviilioikeus, asuminen ja ympäristöoikeus, perhe- ja perintöoikeus, rikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, taloushallinto, verotus ja esihenkilötyö.
  • Aina ajantasaisen tiedon saat Päivittyvät hakuteokset -hyllystä, joka sisältää kymmeniä päivitettäviä teoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta.
  • Saat käyttöösi myös kaikkien teemahyllyjen yhteisen Arkisto-hyllyn, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta.
  • Voit valita käyttöösi yhden hyllyn, useamman hyllyn yhdistelmän tai koko Verkkokirjahyllyn – tarpeesi mukaan.
  • Teokset on linkitetty lakitietopalvelu Suomen Lain lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön.
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme sinulle mielellämme, miten Verkkokirjahylly tehostaa työtäsi ja tuo joustavuutta tiedonhakuun.

Haluan lisätietoja Verkkokirjahyllystä

Lue lisää aiheesta