Verkkokirjahylly

Verk­ko­kir­ja­hyl­ly - ammattikirjat diginä

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä. Voit valita yksittäisen oikeudenalan hyllyn tai juridiikan hyllykokonaisuuden, taloushallinnon, verotuksen tai esihenkilötyön hyllyn. Verkkokirjahylly täydentyy jatkuvasti uutuuskirjojen ilmestyessä.

Varaa Verkkokirjahyllyn esittelyTutustu Verkkokirjahyllyn valikoimaan

Ammattikirjat diginä - siellä missä sinäkin

Missä vain, milloin vain:
Oman ammattialasi kirjat verkkoyhteyden päässä: palvelussa on yli 600 ammattikirjaa ja lähes 50 päivittyvää hakuteosta. Tutustu Verkkokirjahyllyn teosvalikoimaan.

Löydät sisällöt teemoittain:
Verkkokirjahyllyn sisältö on jaoteltu teemoittain. Juridiikan kokonaisuuteen kuuluvat eri oikeudenalojen omat hyllyt, ja lisäksi palvelussa on mm. taloushallinnon ja esihenkilötyön hyllyt. Oma kokonaisuutensa on Päivittyvät hakuteokset alahyllyineen. Hakuteoksia päivitetään aina, kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä.

Löydä olennainen:
Monipuolinen hakutoiminto poimii osumat koko Verkkokirjahyllyn kirjavalikoimasta ja kirjojen sisäiset viittaukset ohjaavat lisätiedon pariin – tiedät, mistä tarvitsemasi tieto löytyy. Teokset on myös kattavasti linkitetty Suomen Laki -hakupalvelun lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön.

Pysy ajan tasalla:
Hyllysi täydentyy jatkuvasti uusilla kirjoilla heti niiden ilmestyessä.

Tutustu Verk­ko­kir­ja­hyl­lyyn - katso lyhyt video

Verk­ko­kir­ja­hyl­lyn hinta ja tilaaminen

Verkkokirjahyllyn käytöstä maksat vuosilisenssin. Lisenssin hintaan vaikuttavat tilattujen hyllyjen sekä palvelun käyttäjien määrä. Voit tilata haluamasi hyllyn käyttöoikeuden yhdelle käyttäjälle kätevästi sisältöpalvelujemme verkkokaupasta. Jos yrityksessäsi tarvitaan useita käyttöoikeuksia, ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteenne!

Tilaa hyllyjä

Mietitkö vielä, miltä tuntuisi, jos parhaat ammattikirjat olisivat aina käytettävissäsi?

Se selviää kokeilemalla! Tee opastettu kierros palvelussa tai tilaa Verkkokirjahyllyn viikon veloitukseton koekäyttö. Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

Tee opastettu kierrosTilaa koekäyttö

5 hyvää syytä ottaa Verkkokirjahylly käyttöön:

  • Yksitoista teemahyllyä – työoikeus, yritysoikeus, julkisoikeus, siviilioikeus, asuminen ja ympäristöoikeus, perhe- ja perintöoikeus, rikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, taloushallinto, verotus ja esimiestyö.
  • Päivittyvät hakuteokset hyllykokonaisuus, joka sisältää kymmeniä ajantasaisia teoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. ​
  • Kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta.
  • Valitse käyttöösi yksi hylly, useamman eri hyllyn yhdistelmä tai koko Verkkokirjahylly.
  • Päivittyviä hakuteoksia voit hankkia käyttöösi yksittäin.

Mikä on sinun erikoisalasi?

Tutustu sisältöpalvelujen uusiin tietopaketteihin! Sisältökokonaisuudet sisältävät Verkkokirjahyllyn ko. teeman hyllyt ja päivittyvät hakuteokset sekä lakitietopalvelun.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme sinulle mielellämme, miten Verkkokirjahylly tehostaa työtäsi ja tuo joustavuutta tiedonhakuun.

Lue lisää aiheesta

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Haluan lisätietoja Verkkokirjahyllystä