Onnistu KLT-tentissä

KLT-kir­jal­li­suus­hyl­ly - tent­ti­kir­jal­li­suus kätevästi diginä yhdessä palvelussa

Taloushallintoalan asiantuntijatutkinto KLT kertoo suorittajansa ammattitaidosta ja toimii väylänä entistä monipuolisempiin työtehtäviin. Tutkintotentti järjestetään vuosittain: vuoden 2022 tentti on 3.-4.10. Olemme koonneet Alma Talentin kustantaman KLT-tenttivaatimusten mukaisen kirjallisuuden yhteen palveluun, KLT-kirjallisuushyllyyn. Varmista onnistumisesi tentissä oikeilla materiaaleilla!

KLT-tenttijän ja -asiantuntijan tietopaketti

KLT-kirjallisuushyllystä löydät vuoden 2022 tentin aineistovaatimuksiin kuuluvat päivittyvät hakuteokset Arvonlisäverotus, Ennakkoperintä, Henkilöverotus, Kuntalaki, Liikekirjanpito (sisältää KILAn ratkaisut 1998-), Yhtiöoikeus, Yritysoikeus ja Yritysverotus I-II sekä verkkokirjan Sopimusoikeuden perusteet. Jos aineistoluettelo täydentyy huhtikuun 2022 aikana Alma Talentin kustantamilla sisällöillä, ko. sisällöt lisätään hyllyyn automaattisesti. Hyllyn tilaajana sinulla on pääsy myös Suomen Laki -hakupalvelun säädöstietoon teosten lainsäädäntölinkkien kautta.

Tutustu KLT-kirjallisuushyllyn sisältöön

KLT-kir­jal­li­suus­hyl­lyn hinta ja tilaaminen

KLT-tenttijälle kätevä vaihtoehto on 6 kuukauden mittainen hyllyn käyttöjakso tenttiin valmistautumista varten. Jakson hinta on 548,90 € (sis. alv 10 %) / yksi henkilökohtainen käyttöoikeus.

KLT-asiantuntijalle hyllyn kestotilaus on osa ammattitaidon ylläpitoa - päivittyvät teokset tarjoavat jatkuvasti ajantasaisen tiedon työhösi. Kestotilauksen hinta on 1098,90 € (sis. alv 10 %) / 12 kk / yksi henkilökohtainen käyttöoikeus.

Jos yrityksessäsi on tarve useammille käyttöoikeuksille, saat myyntitiimiltämme edullisen tarjouksen.

Tilaa KLT-kirjallisuus: 6 kk -tilausTilaa KLT-kirjallisuus: jatkuva tilaus
KLT-kirjallisuushylly.

Digitietoa on kätevä käyttää

KLT-kirjallisuushylly on osa Alma Talent Verkkokirjahyllyä, ammattikirjojen digitaalista kirjastoa. Verkkokirjahylly on hakupalvelu, ja voit kätevästi hakea tietoa käytössäsi olevista teoksista. Vinkki tenttiin valmistautuvalle: teoksiin on mahdollista tehdä muistiinpanomerkintöinä värikorostuksia tai muistilappuja.

Toimi näin:

  • Tee KLT-kirjallisuushyllyn tilaus.
  • Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta löydät tarkemmat tiedot palvelukirjautumisesta.
  • Käyttöoikeus hyllyn sisältöihin aukeaa sinulle heti - tutustu teoksiin!
  • Kun tilaat 6 kuukauden määräaikaisen käyttöjakson, tilaus päättyy automaattisesti jakson loppuun.
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kerromme sinulle mielellämme lisää.

Haluan lisätietoja KLT-kirjallisuushyllystä