Onnistu KLT-tentissä

KLT-kir­jal­li­suus­hyl­ly - tent­ti­kir­jal­li­suus kätevästi diginä yhdessä palvelussa

Taloushallintoalan asiantuntijatutkinto KLT kertoo suorittajansa ammattitaidosta ja toimii väylänä entistä monipuolisempiin työtehtäviin. KLT-tentti järjestetään vuosittain: seuraava tentti on syksyllä 2023, ja Taloushallintoliitto julkaisee tentin tarkan ajankohdan alkuvuonna. Olemme koonneet Alma Talentin kustantaman KLT-tenttivaatimusten mukaisen kirjallisuuden yhteen palveluun, KLT-kirjallisuushyllyyn. Varmista onnistumisesi tentissä oikeilla materiaaleilla!

KLT-tenttijän ja -asiantuntijan tietopaketti

KLT-kirjallisuushyllystä löydät tällä hetkellä vuoden 2022 tentin aineistovaatimuksiin kuuluvat päivittyvät hakuteokset Arvonlisäverotus, Ennakkoperintä, Henkilöverotus, Kuntalaki, Liikekirjanpito (sisältää KILAn ratkaisut 1998-), Yhtiöoikeus, Yritysoikeus ja Yritysverotus I-II sekä verkkokirjan Sopimusoikeuden perusteet. Hyllyn tilaajana sinulla on pääsy myös Suomen Laki -hakupalvelun säädöstietoon teosten lainsäädäntölinkkien kautta.

Kun vuoden 2023 KLT-tentin aineistoluettelo julkaistaan, KLT-kirjallisuushyllyn sisällöt päivitetään vastaamaan uusia tenttivaatimuksia.

Tutustu KLT-kirjallisuushyllyn sisältöön

KLT-kir­jal­li­suus­hyl­lyn hinta ja tilaaminen

KLT-tenttijälle kätevä vaihtoehto on 6 kuukauden mittainen hyllyn käyttöjakso tenttiin valmistautumista varten. Julkaisemme tällä sivulla tarjouksen 6 kuukauden määräaikaisesta käyttöjaksosta keväällä 2023, kun syksyn tentin aineistoluettelo on julkaistu.

KLT-asiantuntijalle hyllyn kestotilaus on osa ammattitaidon ylläpitoa - päivittyvät teokset tarjoavat jatkuvasti ajantasaisen tiedon työhösi. Kestotilauksen hinta on 1098,90 € (sis. alv 10 %) / 12 kk / yksi henkilökohtainen käyttöoikeus.

Jos yrityksessäsi on tarve useammille käyttöoikeuksille, saat myyntitiimiltämme edullisen tarjouksen.

Tilaa KLT-kirjallisuus: jatkuva tilaus
KLT-kirjallisuushylly.

Digitietoa on kätevä käyttää

KLT-kirjallisuushylly on osa Alma Talent Verkkokirjahyllyä, ammattikirjojen digitaalista kirjastoa. Verkkokirjahylly on hakupalvelu, ja voit kätevästi hakea tietoa käytössäsi olevista teoksista. Vinkki tenttiin valmistautuvalle: teoksiin on mahdollista tehdä muistiinpanomerkintöinä värikorostuksia tai muistilappuja.

Toimi näin:

  • Tee KLT-kirjallisuushyllyn tilaus.
  • Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta löydät tarkemmat tiedot palvelukirjautumisesta.
  • Käyttöoikeus hyllyn sisältöihin aukeaa sinulle heti - tutustu teoksiin!
  • Tilaus on voimassa toistaiseksi 6 kuukauden irtisanomisajalla, kuitenkin vähintään 12 kuukauden ajan.
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kerromme sinulle mielellämme lisää.

Haluan lisätietoja KLT-kirjallisuushyllystä