Onnistu KLT-tentissä

KLT-kir­jal­li­suus­hyl­ly - tent­ti­kir­jal­li­suus kätevästi diginä yhdessä palvelussa

Taloushallintoalan asiantuntijatutkinto KLT kertoo suorittajansa ammattitaidosta ja toimii väylänä entistä monipuolisempiin työtehtäviin. KLT-tentti järjestetään vuosittain: seuraava tentti on 3.-4.10.2024. Olemme koonneet Alma Talentin kustantaman KLT-tenttivaatimusten mukaisen kirjallisuuden yhteen palveluun, KLT-kirjallisuushyllyyn. Varmista onnistumisesi tentissä oikeilla materiaaleilla!

KLT-tenttijän ja -asiantuntijan tietopaketti

KLT-kirjallisuushyllystä löydät tällä hetkellä vuoden 2024 tentin aineistovaatimuksiin kuuluvat päivittyvät hakuteokset Arvonlisäverotus, Ennakkoperintä, Henkilöverotus, KILAn ratkaisut 1998-, Liikekirjanpito, Yhtiöoikeus, Yritysoikeus ja Yritysverotus I-II sekä verkkokirjat Kauppa- ja varallisuusoikeuden pääpiirteet ja Yrityksen laskentatoimi. Hyllyn tilaajana sinulla on pääsy myös Suomen Laki -hakupalvelun säädöstietoon teosten lainsäädäntölinkkien kautta.

Tutustu KLT-kirjallisuushyllyn sisältöön

KLT-kir­jal­li­suus­hyl­lyn hinta ja tilaaminen

KLT-tenttijälle kätevä vaihtoehto on 6 kuukauden mittainen hyllyn käyttöjakso tenttiin valmistautumista varten. Käyttöoikeus käynnistyy tilauksesta ja päättyy automaattisesti kuuden kuukauden jälkeen. Jakson hinta on 691,85 € sis. alv 10%.

Tilaa KLT-kirjallisuus: 6 kk -jakso

KLT-asiantuntijalle hyllyn kestotilaus on osa ammattitaidon ylläpitoa - päivittyvät teokset tarjoavat jatkuvasti ajantasaisen tiedon työhösi. Yhden henkilökohtaisen käyttöoikeuden hyllyyn tilaat kätevästi verkkokaupastamme. Jos yrityksessäsi on tarve useammille käyttöoikeuksille, saat myyntitiimiltämme edullisen tarjouksen.

Tilaa KLT-kirjallisuus: jatkuva tilaus
KLT-kirjallisuushylly.

Digitietoa on kätevä käyttää

KLT-kirjallisuushylly on osa Alma Talent Verkkokirjahyllyä, ammattikirjojen digitaalista kirjastoa. Verkkokirjahylly on hakupalvelu, ja voit kätevästi hakea tietoa käytössäsi olevista teoksista. Vinkki tenttiin valmistautuvalle: teoksiin on mahdollista tehdä muistiinpanomerkintöinä värikorostuksia tai muistilappuja.

Toimi näin:

  • Tee KLT-kirjallisuushyllyn tilaus.
  • Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta löydät tarkemmat tiedot palvelukirjautumisesta.
  • Käyttöoikeus hyllyn sisältöihin aukeaa sinulle heti - tutustu teoksiin!
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kerromme sinulle mielellämme lisää.

Haluan lisätietoja KLT-kirjallisuushyllystä