Tilitoimistohylly

Päivittyvät hakuteokset - ajantasaiset teokset juridiikasta, ta­lous­hal­lin­nos­ta, verotuksesta ja työoikeudesta

Päivittyviä hakuteoksia päivitetään, kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä. Teosten tekijät ja päivittäjät ovat omien erikoisalojensa johtavia asiantuntijoita. Löydät hakuteokset Verkkokirjahyllystä.

Varaa palvelun esittelyTutustu hakuteosten valikoimaan

Päivittyvät hakuteokset

Päivittyvien hakuteosten teemoja ovat kattavasti eri oikeudenalat sekä taloushallinnon ja verotuksen aihealueet. Teoksia on lähes viisikymmentä, ja niitä päivitetään jatkuvasti lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaan. Teospäivitysten yhteydessä tuotettava ajankohtaiskatsaus kertoo, mitä ko. aihealueella tapahtuu, ja teoksen Viime muutokset -koosteesta näet, mitkä ovat sen tuoreimmat päivitykset. Tutustu teosvalikoimaan!

Päivittyvien hakuteosten hinta ja tilaaminen

Päivittyvien hakuteosten käytöstä maksat vuosilisenssin. Teokset on jaoteltu kolmeen teemakokonaisuuteen: Juridiikan hakuteokset, Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset sekä Työoikeuden hakuteokset. Lisenssin hintaan vaikuttavat tilattujen teemakokonaisuuksien sekä palvelukäyttäjien määrä.  Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteenne!

Mietitkö vielä, sopivatko päivittyvät hakuteokset sujuvoittamaan sinun työtäsi?

Se selviää kokeilemalla! Tee opastettu kierros Verkkokirjahyllyssä tai tilaa teoksiin viikon veloitukseton koekäyttö. Koekäyttöjakson ajan teokset ovat vapaasti käytettävissäsi. Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

Tee opastettu kierrosTilaa koekäyttö

4 hyvää syytä ottaa Päivittyvät hakuteokset käyttöön

  • Aina olennaisin. Lähes 50 digitaalista hakuteosta juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta sekä työoikeudesta – valitse sinulle olennaisin teoskokonaisuus.
  • Aina tuorein. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi.
  • Aina mukanasi. Kun sinulla on verkkoyhteys, teokset ovat aina käytettävissäsi millä tahansa päätelaitteella.
  • Asiantuntijoiden osaaminen käytettävissäsi. Teosten sisällöistä ja päivittämisestä vastaavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat.

Mikä on sinun erikoisalasi?

Tutustu sisältöpalvelujen uusiin tietopaketteihin! Sisältökokonaisuudet sisältävät kunkin teeman päivittyvät hakuteokset, verkkokirjat ja lakitietopalvelun.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kerromme sinulle mielellämme lisää, miten Päivittyvät hakuteokset auttavat sinua työssäsi.

Lue lisää aiheesta

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Haluan lisätietoja Päivittyvistä hakuteoksista