Tilitoimistohylly

Päivittyvät hakuteokset - ajantasaiset teokset juridiikasta, ta­lous­hal­lin­nos­ta, verotuksesta ja työoikeudesta

Päivittyviä hakuteoksia päivitetään, kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä. Teosten tekijät ja päivittäjät ovat omien erikoisalojensa johtavia asiantuntijoita. Löydät hakuteokset omana hyllykokonaisuutenaan Alma Talent Verkkokirjahyllystä.

Kokeile veloituksetta

Päivittyvät hakuteokset – aina tuorein tieto

Päivittyviä hakuteoksia käytät osoitteessa verkkokirjahylly.almatalent.fi - Päivittyvät hakuteokset.

Päivittyvien hakuteosten teemoja ovat kattavasti eri oikeudenalat sekä taloushallinnon ja verotuksen aihealueet. Teoksia on lähes viisikymmentä, ja niitä päivitetään jatkuvasti lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaan. Teospäivitysten yhteydessä tuotettava ajankohtaiskatsaus kertoo, mitä ko. aihealueella tapahtuu, ja teoksen Viime muutokset -koosteesta näet, mitkä ovat sen tuoreimmat päivitykset.

Päivittyvien hakuteosten hinta ja tilaaminen

Päivittyvien hakuteosten käytöstä maksat vuosilisenssin. Teokset on jaoteltu kolmeen teemakokonaisuuteen: Juridiikan hakuteokset, Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset sekä Työoikeuden hakuteokset. Lisenssin hintaan vaikuttavat tilattujen teemakokonaisuuksien sekä palvelukäyttäjien määrä.  Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteenne! Henkilökohtaisen lisenssin yksittäiseen kokonaisuuteen voit ostaa myös verkkokaupastamme.

Mietitkö vielä, sopivatko päivittyvät hakuteokset sujuvoittamaan sinun työtäsi? Tilaa teoksiin viikon veloitukseton koekäyttö. Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

Kokeile veloituksettaTilaa verkkokaupasta

Mikä on sinun erikoisalasi? Tutustu si­säl­tö­koko­nai­suuk­siin

Olemme paketoineet valmiit sisältökokonaisuudet kolmesta teemasta: Lakitieto, Työsuhdetieto ja Taloushallinto- ja verotieto. Kuhunkin kokonaisuuteen kuuluvat Verkkokirjahyllyn ko. teeman päivittyvät hakuteokset ja verkkokirjojen hyllyt sekä lakitietopalvelu Suomen Laki.

4 hyvää syytä ottaa Päivittyvät hakuteokset käyttöön

  • Aina olennaisin. Lähes 50 digitaalista hakuteosta juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta sekä työoikeudesta – valitse sinulle olennaisin teoskokonaisuus.
  • Aina tuorein. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi.
  • Aina mukanasi. Kun sinulla on verkkoyhteys, teokset ovat aina käytettävissäsi millä tahansa päätelaitteella.
  • Asiantuntijoiden osaaminen käytettävissäsi. Teosten sisällöistä ja päivittämisestä vastaavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat.
Onnistu KLT-tentissä

Onko suunnitelmissasi KLT-tutkinto?

Olemme koonneet Alma Talentin kustantaman KLT-tenttivaatimusten mukaisen kirjallisuuden yhteen Verkkokirjahyllyyn KLT-kirjallisuushyllyksi. Voit hankkia hyllyn käyttöoikeuden tenttiin valmistautumista varten - tai ylläpitää sen avulla osaamistasi KLT-asiantuntijana.

PHT-kirjallisuushylly

Haaveiletko PHT-pätevyydestä?

Palkkahallinnon asiantuntijatutkinto PHT:n tenttivaatimusten mukaisen Alma Talentin kustantaman kirjallisuuden löydät PHT-kirjallisuushyllystä. Hyllyn sisältö on myös PHT-asiantuntijan päivittäisen työn tuki.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kerromme sinulle mielellämme lisää, miten Päivittyvät hakuteokset auttavat sinua työssäsi.

Haluan lisätietoja Päivittyvistä hakuteoksista

Lue lisää aiheesta