Tilitoimistohylly

Päivittyvät hakuteokset - ajantasaiset teokset eri oikeudenaloilta, ta­lous­hal­lin­nos­ta ja verotuksesta

Verkkokirjahyllystä löytyviä Päivittyviä hakuteoksia päivitetään, kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä. Teosten tekijät ja päivittäjät ovat omien erikoisalojensa johtavia asiantuntijoita.

Varaa palvelun esittelyTutustu hakuteosten valikoimaan

Päivittyvät hakuteokset

Päivittyvien hakuteosten teemoja ovat kattavasti eri oikeudenalat sekä taloushallinnon ja verotuksen aihealueet. Teoksia on lähes viisikymmentä, ja niitä päivitetään jatkuvasti lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaan. Teospäivitysten yhteydessä tuotettava ajankohtaiskatsaus kertoo, mitä ko. aihealueella tapahtuu, ja teoksen Viime muutokset -koosteesta näet, mitkä ovat sen tuoreimmat päivitykset. Tutustu teosvalikoimaan!

Päivittyvien hakuteosten hinta ja tilaaminen

Päivittyvien hakuteosten käytöstä maksat vuosilisenssin. Lisenssin hintaan vaikuttavat tilattujen teosten sekä palvelukäyttäjien määrä. Yksittäisen teoksen käyttöoikeuden yhdelle käyttäjälle voit tilata kätevästi sisältöpalveluidemme verkkokaupasta. Jos yrityksessäsi on tarve useammille käyttöoikeuksille, ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteenne!

Tilaa hakuteoksia

Mietitkö vielä, sopivatko päivittyvät hakuteokset sujuvoittamaan sinun työtäsi?

Se selviää kokeilemalla! Tee opastettu kierros Verkkokirjahyllyssä tai tilaa teoksiin viikon veloitukseton koekäyttö. Koekäyttöjakson ajan teokset ovat vapaasti käytettävissäsi. Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

Tee opastettu kierrosTilaa koekäyttö

4 hyvää syytä ottaa Päivittyvät hakuteokset käyttöön

  • Aina olennaisin. Lähes 50 digitaalista hakuteosta juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta – valitse sinulle olennaisimmat.
  • Aina tuorein. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi.
  • Aina mukanasi. Kun sinulla on verkkoyhteys, teokset ovat aina käytettävissäsi millä tahansa päätelaitteella.
  • Asiantuntijoiden osaaminen käytettävissäsi. Teosten sisällöistä ja päivittämisestä vastaavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat.

Mikä on sinun erikoisalasi?

Tutustu sisältöpalvelujen uusiin tietopaketteihin! Sisältökokonaisuudet sisältävät kunkin teeman päivittyvät hakuteokset, verkkokirjat ja lakitietopalvelun.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kerromme sinulle mielellämme lisää, miten Päivittyvät hakuteokset auttavat sinua työssäsi.

Lue lisää aiheesta

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Haluan lisätietoja Päivittyvistä hakuteoksista