PHT-kirjallisuushylly

PHT-kir­jal­li­suus­hyl­ly - tent­ti­kir­jal­li­suus kätevästi diginä yhdessä palvelussa

Palkkahallinnon asiantuntijatutkinto PHT kertoo suorittajansa ammattitaidosta ja toimii väylänä entistä monipuolisempiin työtehtäviin. PHT-tentti järjestetään vuosittain: seuraava tentti on 11.9.2023. Olemme koonneet Alma Talentin kustantaman PHT-tenttivaatimusten mukaisen kirjallisuuden yhteen palveluun, PHT-kirjallisuushyllyyn. Varmista onnistumisesi tentissä oikeilla materiaaleilla!

PHT-tenttijän ja -asiantuntijan tietopaketti

PHT-kirjallisuushyllystä löydät tällä hetkellä vuoden 2023 tentin aineistovaatimuksiin kuuluvat päivittyvät hakuteokset Palkkahallinto, Ennakkoperintä ja Osakeyhtiön tilinpäätösmallit ja ohjeistus sekä verkkokirjan Palkkahallinnon säädökset 2023. Lisäksi hyllyyn sisältyy verkkokirja Työpaikan lait ja työsuhdeopas 2023, joka ei kuulu tentin aineistoluetteloon, mutta tarjoaa kattavan säädöskokoelman keskeisimmistä työsuhteeseen liittyvistä laeista ja asetuksista.

Tutustu PHT-kirjallisuushyllyn sisältöön

PHT-kir­jal­li­suus­hyl­lyn hinta ja tilaaminen

PHT-tenttijälle kätevä vaihtoehto on 6 kuukauden mittainen hyllyn käyttöjakso tenttiin valmistautumista varten. Käyttöoikeus käynnistyy tilauksesta ja päättyy automaattisesti kuuden kuukauden jälkeen. Jakson hinta on 288,20 € sis. alv 10%.

Tilaa PHT-kirjallisuus: 6 kk -jakso

PHT-asiantuntijalle hyllyn kestotilaus on osa ammattitaidon ylläpitoa - päivittyvät teokset tarjoavat jatkuvasti ajantasaisen tiedon työhösi. Yhden henkilökohtaisen käyttöoikeuden hyllyyn tilaat kätevästi verkkokaupastamme. Jos yrityksessäsi on tarve useammille käyttöoikeuksille, saat myyntitiimiltämme edullisen tarjouksen.

Tilaa PHT-kirjallisuus: jatkuva tilaus
PHT-kirjallisuushyllyn palvelunäkymä

Digitietoa on kätevä käyttää

PHT-kirjallisuushylly on osa Alma Talent Verkkokirjahyllyä, ammattikirjojen digitaalista kirjastoa. Verkkokirjahylly on hakupalvelu, ja voit kätevästi hakea tietoa käytössäsi olevista teoksista. Vinkki tenttiin valmistautuvalle: teoksiin on mahdollista tehdä muistiinpanomerkintöinä värikorostuksia tai muistilappuja.

Toimi näin:

  • Tee PHT-kirjallisuushyllyn tilaus.
  • Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta löydät tarkemmat tiedot palvelukirjautumisesta.
  • Käyttöoikeus hyllyn sisältöihin aukeaa sinulle heti - tutustu teoksiin!
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kerromme sinulle mielellämme lisää.

Haluan lisätietoja PHT-kirjallisuushyllystä