PHT-kirjallisuushylly

PHT-kir­jal­li­suus­hyl­ly - tent­ti­kir­jal­li­suus kätevästi diginä yhdessä palvelussa

Palkkahallinnon asiantuntijatutkinto PHT kertoo suorittajansa ammattitaidosta ja toimii väylänä entistä monipuolisempiin työtehtäviin. Tutkintotentti järjestetään vuosittain: vuoden 2022 tentti on 20.9. Olemme koonneet Alma Talentin kustantaman PHT-tenttivaatimusten mukaisen kirjallisuuden yhteen palveluun, PHT-kirjallisuushyllyyn. Varmista onnistumisesi tentissä oikeilla materiaaleilla!

PHT-tenttijän ja -asiantuntijan tietopaketti

PHT-kirjallisuushyllystä löydät vuoden 2022 tentin aineistovaatimuksiin kuuluvat päivittyvät hakuteokset Palkkahallinto ja Ennakkoperintä sekä verkkokirjan Palkkahallinnon säädökset 2022. Lisäksi hyllyyn sisältyy verkkokirja Työpaikan lait ja työsuhdeopas 2022, joka ei kuulu tentin aineistoluetteloon, mutta tarjoaa kattavan säädöskokoelman keskeisimmistä työsuhteeseen liittyvistä laeista ja asetuksista.

Tutustu PHT-kirjallisuushyllyn sisältöön

PHT-kir­jal­li­suus­hyl­lyn hinta ja tilaaminen

PHT-tenttijälle kätevä vaihtoehto on 6 kuukauden mittainen hyllyn käyttöjakso tenttiin valmistautumista varten. Jakson hinta on 239,80 € (sis. alv 10 %) / yksi henkilökohtainen käyttöoikeus.

PHT-asiantuntijalle hyllyn kestotilaus on osa ammattitaidon ylläpitoa - päivittyvät teokset tarjoavat jatkuvasti ajantasaisen tiedon työhösi. Kestotilauksen hinta on 479,60 € (sis. alv 10 %) / 12 kk / yksi henkilökohtainen käyttöoikeus.

Jos yrityksessäsi on tarve useammille käyttöoikeuksille, saat myyntitiimiltämme edullisen tarjouksen.

Tilaa PHT-kirjallisuus: 6 kk -tilausTilaa PHT-kirjallisuus: jatkuva tilaus
PHT-kirjallisuushyllyn palvelunäkymä

Digitietoa on kätevä käyttää

PHT-kirjallisuushylly on osa Alma Talent Verkkokirjahyllyä, ammattikirjojen digitaalista kirjastoa. Verkkokirjahylly on hakupalvelu, ja voit kätevästi hakea tietoa käytössäsi olevista teoksista. Vinkki tenttiin valmistautuvalle: teoksiin on mahdollista tehdä muistiinpanomerkintöinä värikorostuksia tai muistilappuja.

Toimi näin:

  • Tee PHT-kirjallisuushyllyn tilaus.
  • Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta löydät tarkemmat tiedot palvelukirjautumisesta.
  • Käyttöoikeus hyllyn sisältöihin aukeaa sinulle heti - tutustu teoksiin!
  • Kun tilaat 6 kuukauden määräaikaisen käyttöjakson, tilaus päättyy automaattisesti jakson loppuun.
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kerromme sinulle mielellämme lisää.

Haluan lisätietoja PHT-kirjallisuushyllystä