1500x600_fokus

 

Fokus - Päivittyvät hakuteokset.

Aina olennaisin:
Yli 40 digitaalista hakuteosta juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta – valitse sinulle olennaisimmat.

Aina tuorein:
Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi.

Aina mukanasi:
Kun sinulla on verkkoyhteys, Fokus on aina käytettävissäsi millä tahansa päätelaitteella.

Asiantuntijoiden osaaminen käytettävissäsi:
Fokus-teosten sisällöistä ja päivittämisestä vastaavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat

Tutustu: Fokus Juridiikka -teokset
Tutustu: Fokus Talous ja verotus -teokset

Mikä on Fokus?

Fokuksessa on kolme kokonaisuutta – Juridiikka-, Talous- ja Verotusfokus – joista löydät kaikki aihealueen olennaiset teemat teoksina. Fokus-teoksia on yli neljäkymmentä, ja niitä päivitetään jatkuvasti lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaan. Kunkin teoksen ajankohtaiskatsaus kertoo, mitä ko. aihealueella tapahtuu, ja Viime muutokset -koosteesta näet, mitkä ovat teoksen tuoreimmat päivitykset.

Näin käytät Fokusta

Fokus löytyy osoitteesta fokus.almatalent.fi. Etusivun Hankitut sisällöt -listaus näyttää kaikki käyttöösi valitsemasi teokset. Monipuolinen hakutoiminto löytää etsimäsi helposti, ja kattavat teosten sisäiset linkitykset ohjaavat kätevästi lisätiedon pariin. Teoksissa käsitelty lainsäädäntö ja oikeuskäytäntö on linkitetty Suomen Laki -hakupalveluun. Tutustu Fokuksen käyttöohjeeseen, tai katso käyttöopasvideo! Voit myös kokeilla Fokusta viikon ajan: tilaa veloitukseton koekäyttö.

570x321_fokus
570x321_fokus_opetus

Tilaaminen

Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Lisenssin hintaan vaikuttavat tilattujen teosten sekä palvelukäyttäjien määrä. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteesi! Yksittäisten Fokus-teosten käyttöoikeuden 1-5 käyttäjälle voit myös tilata kätevästi Alma Talent Shopista.

Mietitkö vielä, sopivatko Fokus-teokset sujuvoittamaan sinun työtäsi? Kokeile, niin tiedät! Tilaa viikon veloitukseton koekäyttö. Koekäyttöjakson ajan kaikki palvelun teokset ovat vapaasti käytettävissäsi. Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

Fokus on osa sisältöpalvelukokonaisuuttamme, johon kuuluvat lisäksi Suomen Laki -palvelu, Verkkokirjahylly sekä Juridiikan ja talouden uutiset -sivusto.

615x270_suomenlaki

Suomen Laki -palvelu

Kaikki laista yhdessä tietokannassa: lainsäädäntö aihealueittain jaoteltuna ja toimitettuna, oikeuskäytäntö ja esityöt.

Lue lisää
615x270_verkkokirjahylly

Verkkokirjahylly

Yli 400 ammattikirjaa diginä. Teemoina juridiikan eri osa-alueet, taloushallinto, verotus ja esimiestyö. Valitse 11 teemahyllystä sinulle olennaisimmat!

Lue lisää

615x270_ajankohtaista

Juridiikan ja talouden uutiset -sivusto

Lainsäädäntömuutokset, uusi oikeuskäytäntö ja eri alojen ajankohtaiset teemat ovat uutisointimme perusta. Toimituksemme jalostaa tiedon uutisiksi.

Lue lisää