Fokus - Päivittyvät hakuteokset.

Aina olennaisin:
Yli 40 digitaalista hakuteosta juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta – valitse sinulle olennaisimmat.

Aina tuorein:
Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi.

Aina mukanasi:
Kun sinulla on verkkoyhteys, Fokus on aina käytettävissäsi millä tahansa päätelaitteella.

Asiantuntijoiden osaaminen käytettävissäsi:
Fokus-teosten sisällöistä ja päivittämisestä vastaavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat


Tutustu Fokus-teosten esittelyihin

Fokus on osa sisältöpalvelukokonaisuuttamme, johon kuuluvat lisäksi Verkkokirjahylly, Suomen Laki -hakupalvelu sekä Bisneskirjasto.

Mikä on Fokus?

Fokuksessa on kolme kokonaisuutta – Juridiikka-, Talous- ja Verotusfokus – joista löydät kaikki aihealueen olennaiset teemat teoksina. Fokus-teoksia on yli neljäkymmentä, ja niitä päivitetään jatkuvasti lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaan. Kunkin teoksen ajankohtaiskatsaus kertoo, mitä ko. aihealueella tapahtuu, ja Viime muutokset -koosteesta näet, mitkä ovat teoksen tuoreimmat päivitykset.

570x321_fokus

Näin käytät Fokusta

Fokus löytyy osoitteesta fokus.almatalent.fi. Etusivun Hankitut sisällöt -listaus näyttää kaikki käyttöösi valitsemasi teokset. Monipuolinen hakutoiminto löytää etsimäsi helposti, ja kattavat teosten sisäiset linkitykset ohjaavat kätevästi lisätiedon pariin. Teoksissa käsitelty lainsäädäntö ja oikeuskäytäntö on linkitetty Suomen Laki -hakupalveluun. Tutustu Fokuksen käyttöohjeeseen! Voit myös kokeilla Fokusta viikon ajan: tilaa veloitukseton koekäyttö.

Tilaaminen

Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Lisenssin hintaan vaikuttavat tilattujen teosten sekä palvelukäyttäjien määrä. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteesi! Yksittäisten Fokus-teosten käyttöoikeuden yhdelle käyttäjälle voit myös tilata kätevästi sisältöpalveluidemme verkkokaupasta.

Mietitkö vielä, sopivatko Fokus-teokset sujuvoittamaan sinun työtäsi? Kokeile, niin tiedät! Tilaa viikon veloitukseton koekäyttö. Koekäyttöjakson ajan kaikki palvelun teokset ovat vapaasti käytettävissäsi. Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

Sammio