Kirjat

Ammattikirjallisuus - Kaikki tieto, mitä työssäsi tarvitset.

Alma Talent on maan johtava ammattikirjallisuuden kustantaja erityisesti juridiikan, taloushallinnon, esimiestyön ja johtamisen ammattilaisille suunnatuilla sisällöillään. Toimituksessa yhdistyvät Talentumin ja Sanoma Pron ammattikirjallisuuden kustantamisen pitkät perinteet – Alma Talentin teokset ovatkin saaneet useita Kultasulka- ja Ekonomiliiton palkintoja ja ehdokkuuksia. Kustannustoimituksessa työskentelee tällä hetkellä 7 kustannustoimittajaa ja 3 sisältöpäällikköä.

Toimialasta riippumatta kovan ammattitiedon lisäksi tarvitaan myös ymmärrystä ja näkökulmia niin oman toiminnan kuin työympäristönkin toiminnan kehittämiseen. Monipuolinen tarjontamme eri alojen huippuasiantuntijoilta auttaa ammattilaisia pääsemään seuraavalle tasolle. Juridiikan aihealueita ovat muun muassa julkisoikeus; henkilö, perhe ja perintö; sopimus- ja velkasuhteet; yritys- ja yhteisöoikeus; rahoitus, vakuutus ja verotus sekä työoikeus. Liiketoiminnan aihealueita ovat taloushallinto ja verotus, liiketoiminnan kehittäminen, johtaminen, itsensä kehittäminen ja sijoittaminen.

Tuotteitamme myyvät oman verkkokauppamme Alma Talent Shopin lisäksi hyvin varustetut kirjakaupat ja verkkokirjakaupat kautta maan.

Uutishuoneestamme löytyvät lehdistötiedotteet uusimmista kirjoistamme sekä kuvia kirjailijoistamme ja kirjojen kansista.

Sisältöpäällikkö, juridiikka
Arja Lappeteläinen
puh. 040 342 4774
etunimi.sukunimi@almamedia.fi

Sisältöpäällikkö, bisneskirjat
Suvi Aalto
puh. 040 342 4745
etunimi.sukunimi@almamedia.fi

Sisältöpäällikkö, säädöstuotteet
Tia Tuominen
puh. 043 855 4734
etunimi.sukunimi@almamedia.fi

 

Tutustu myös sisältöpalveluihimme:

Sammio