Päivittyvät hakuteokset

Aina olennaisin:
Yli 40 digitaalista hakuteosta juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta – valitse sinulle olennaisimmat.

Aina tuorein:
Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi.

Aina mukanasi:
Kun sinulla on verkkoyhteys, teokset ovat aina käytettävissäsi millä tahansa päätelaitteella. Päivittyvät hakuteokset löydät omana hyllykokonaisuutenaan Verkkokirjahylly-palvelusta.

Asiantuntijoiden osaaminen käytettävissäsi:
Teosten sisällöistä ja päivittämisestä vastaavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat.

Tutustu teosten esittelyihin

Tee opastettu kierros palvelussa

Päivittyvät hakuteokset ovat osa sisältöpalvelukokonaisuuttamme, johon kuuluvat lisäksi muut Verkkokirjahyllyn hyllyt, Suomen Laki -hakupalvelu, Bisneskirjasto ja Sijoituskirjasto.

Mikä on Päivittyvät hakuteokset -tuoteperhe?

Päivittyvien hakuteosten teemoja ovat kattavasti eri oikeudenalat sekä taloushallinnon ja verotuksen aihealueet. Teoksia on yli neljäkymmentä, ja niitä päivitetään jatkuvasti lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaan. Teospäivitysten yhteydessä tuotettava ajankohtaiskatsaus kertoo, mitä ko. aihealueella tapahtuu, ja teoksen Viime muutokset -koosteesta näet, mitkä ovat sen tuoreimmat päivitykset.

Näin käytät Päivittyviä hakuteoksia

Päivittyvät hakuteokset löydät Verkkokirjahylly-palvelusta osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Teoksilla on Verkkokirjahyllyssä erillinen hyllykokonaisuus, jonka voit avata palvelun hyllyvalikosta. Monipuolinen hakutoiminto löytää etsimäsi tiedon helposti - valintasi mukaan joko koko palvelusta tai yksittäisestä teoksesta. Kattavat teosten sisäiset linkitykset ohjaavat kätevästi lisätiedon pariin. Teoksissa käsitelty lainsäädäntö ja oikeuskäytäntö on linkitetty Suomen Laki -hakupalveluun. Tutustu käyttöohjeeseen! Voit myös kokeilla Päivittyviä hakuteoksia viikon ajan: tilaa veloitukseton koekäyttö.

Tilaaminen

Teosten käytöstä maksat vuosilisenssin. Lisenssin hintaan vaikuttavat tilattujen teosten sekä palvelukäyttäjien määrä. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteesi! Yksittäisten teosten käyttöoikeuden yhdelle käyttäjälle voit myös tilata kätevästi sisältöpalveluidemme verkkokaupasta.

Mietitkö vielä, sopivatko Päivittyvät hakuteokset sujuvoittamaan sinun työtäsi? Kokeile, niin tiedät! Viikon koekäyttöjakson ajan kaikki palvelun teokset ovat vapaasti käytettävissäsi. Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kerromme sinulle mielellämme lisää palvelusta - varaa oma etäesittelyaikasi!

Haluan palveluesittelyn
Sammio