1500x600_suomen-laki


Suomen Laki - Kaikki laista, digitaalisesti.

Yhdellä haulla kaikki: lainsäädäntö, esityöt ja oikeuskäytäntö.

Palvelu päivittyy jatkuvasti. Tehokas hakutoiminto hakee koko palvelun sisällöstä ja näyttää hakutulokset osioittain.

Hyödynnä ainutlaatuista Aikakonetta:
Suomen Lain Aikakone-toiminnolla näet säädökset sellaisina kuin ne olivat voimassa valitsemanasi ajankohtana.

Räätälöi palvelu Oma salkku -toiminnolla:
Kerää Omaan salkkuun kaikki se, mitä tarvitset usein.

Pysy ajan tasalla Säädös- ja tapausseurannan avulla:
Saat halutessasi joka arkipäivä sähköpostiisi Säädös- ja tapausseuranta -koosteen: uusimmat säädösmuutokset, hallituksen esitykset, valiokuntamietinnöt ja oikeustapaukset. Valitset itse oikeudenalat, joita haluat seurata.

Laajenna palvelua verkkokirjoilla:
Suomen Laki -palvelussa näet Verkkokirjahyllyn ammattikirjavalikoiman, josta sinulla on ilman eri veloitusta käytössäsi Arkisto (kirjat, joiden ilmestymisestä on vähintään seitsemän vuotta). Voit hankkia edullisesti käyttöösi minkä tahansa Verkkokirjahyllyn teemahyllyn – hyllyjä on yksitoista!

Uutta! 11 säädöskokonaisuutta:
Palvelu on jaettu yhteentoista säädöskokonaisuuteen, jotka sisältävät myös oikeuskäytännön. Voit halutessasi hankkia käyttöösi minkä tahansa yksittäisen säädöskokonaisuuden tai niiden yhdistelmän. Tutustu säädöskokonaisuuksien sisältöihin ja hintoihin.

Miksi Suomen Laki?

  • Lainsäädäntö: aihealueittain jaoteltuna ja toimitettuna, markkinoiden runsain viitemateriaali helpottaa tiedonhakua
  • Esityöt: esityömateriaalia jopa 1930-luvulta asti
  • Oikeuskäytäntö: kattava oikeuskäytäntökanta rikastuu kevään 2018 aikana EIT:n tapauksilla
  • Juridinen kirjallisuus: ammattikirjojen Verkkokirjahyllyn Arkisto käytössäsi ilman eri veloitusta, koko Verkkokirjahyllyn valikoima tilattavissasi
  • Aikakone, Oma salkku ja Säädös- ja tapausseuranta sujuvoittavat työtäsi
  • Voit tutustua palveluun - kokeile viikko veloituksetta
570x321_suomenlaki

Palvelun hinta

Palvelun normaalihinta 545 € sisältää yhden henkilökohtaisen 12 kk:n käyttöoikeuden Suomen Laki -palveluun ja Verkkokirjahylly Arkistoon sekä Säädös- ja tapausseurantapalvelun. Hintaan lisätään alv 24 %.

Useiden käyttäjien lisenssihinta määräytyy palvelun käyttäjämäärän mukaan.

Uutta! Suomen Laki -palvelu on jaettu yhteentoista säädöskokonaisuuteen. Jos palvelu sen koko laajuudessa ei sovi tarpeisiisi, voit halutessasi hankkia käyttöösi minkä tahansa yksittäisen säädöskokonaisuuden tai niiden yhdistelmän. Säädöskokonaisuuksiin kuuluu myös oikeuskäytäntö. Tutustu säädöskokonaisuuksien sisältöihin ja hintoihin.

Tilaaminen

Tilaa Suomen Laki -palvelu 1-5 käyttäjälle verkosta.

Voit myös pyytää tarjouksen yksittäisiä säädöskokonaisuuksia sisältävästä lisenssistä, tai suuremmille käyttäjämäärille soveltuvasta lisenssistä.

Mietitkö vielä? Tilaa viikon veloitukseton koekäyttö. Koekäyttöjakson ajan koko palvelu on vapaasti käytettävissäsi. Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja palvelusta? Ota yhteyttä!

Suomen Laki -palvelu on osa sisältöpalvelukokonaisuuttamme, johon kuuluvat lisäksi Fokus-teokset, Verkkokirjahylly ja Juridiikan ja talouden uutiset -sivusto.

615x270_fokus

Fokus

Päivittyvät hakuteokset juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Teosten sisällöistä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. 

Lue lisää

615x270_verkkokirjahylly

Verkkokirjahylly

Lähes 500 ammattikirjaa diginä. Teemoina juridiikan eri osa-alueet, taloushallinto, verotus ja esimiestyö. Valitse 11 teemahyllystä sinulle olennaisimmat!

Lue lisää

615x270_ajankohtaista

Juridiikan ja talouden uutiset -sivusto

Lainsäädäntömuutokset, uusi oikeuskäytäntö ja eri alojen ajankohtaiset teemat ovat uutisointimme perusta. Toimituksemme jalostaa tiedon uutisiksi.

Lue lisää