Autamme ammattilaisia menestymään

Tilaa uutiskirjeitämme

Tuotamme kirjoihin, sisältöpalveluihin ja koulutuksiin liittyvää uutistarjontaa oman ammattitaitosi ylläpitämisen ja kehittämisen tueksi. Voit tilata meiltä Juridiikan ja talouden uutiskirjeen, Juristikirjeen ja Alma Talent Johtaminen -uutikirjeen. Lisäksi tilaamalla shopin uutuuksien kuukausikirjeen pysyt kärryillä kirjauutuuksistamme ja saat uutiskirjeen tilaajan tarjouksia.

Kaikki uutiskirjeemme ovat maksuttomia.

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Oman erikoistumisalasi uutiset, joka arkipäivä.

Asiantuntijamme tuottavat meille päivittäin uutta tietoa. Lainsäädäntömuutokset, uusi oikeuskäytäntö ja eri alojen ajankohtaiset teemat ja trendit ovat osaavan toimituksemme tuottaman uutisoinnin perusta. Tilaa Juridiikan ja talouden uutiskirje - saat joka arkipäivä tuoreen uutistarjonnan. Valitset itse teemat, joita haluat seurata.

570x570_ajankohtaista_pic
570x570_suomenlaki_pic

Juristikirje

Juridiikan ilmiöt ja ihmiset.

Juristikirje tarjoaa joka toinen keskiviikko asiantuntijahaastatteluja sekä juttuja juridiikan ilmiöistä ja ihmisistä. Juristikirje tuntee suomalaisen juristin!

Alma Talent Johtaminen -uutiskirje

Johtaminen, HR, työoikeus.

Alma Talent Johtaminen -uutiskirje yhdistää aiemmin ilmestyneestä Esimiehen uutiskirjeestä tutun HR- ja työoikeusteemaisen uutistarjonnan sekä Kauppalehden parhaat johtamisen uutisartikkelit. Kirje ilmestyy kerran viikossa, sunnuntaisin. Kirjeestä näet myös alan avoimet työpaikat.

570x570_fokus_pic
570x570_kirjat-pic

Shopin uutuuksien kuukausikirje

Kuule ensimmäisenä kirjauutuuksistamme ja saa uutiskirjeen tilaajan edulliset tarjoukset. Shopin uutiskirje lähetetään sinulle kerran kuussa.

Sammio