1500x600_verkkokirjahylly

 

Verkkokirjahylly - Ammattikirjat diginä.

Missä vain, milloin vain:
Oman ammattialasi kirjat verkkoyhteyden päässä: palvelussa on jo yli 400 ammattikirjaa.

Räätälöi palvelu:
Valitse taloushallinnon, verotuksen tai esimiestyön hylly, tai jokin juridiikan hyllyistämme. Voit tilata vaikka koko Verkkokirjahyllyn käyttöösi.

Löydä olennainen:
Monipuolinen hakutoiminto poimii osumat koko Verkkokirjahyllyn kirjavalikoimasta ja kirjojen sisäiset viittaukset ohjaavat lisätiedon pariin – tiedät, mistä tarvitsemasi tieto löytyy.

Pysy ajan tasalla:
Hyllysi täydentyy jatkuvasti uusilla kirjoilla heti niiden ilmestyessä.

Mikä on Verkkokirjahylly?

Verkkokirjahyllyssä on yksitoista hyllykokonaisuutta – Työoikeus, Yritysoikeus, Julkisoikeus, Siviilioikeus, Asuminen ja ympäristöoikeus, Perhe- ja perintöoikeus, Rikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, Taloushallinto, Verotus ja Esimiestyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn, useiden hyllyjen yhdistelmän tai koko Verkkokirjahyllyn.

Näin käytät Verkkokirjahyllyä

Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Etusivulla näet listauksen uusimmista palveluun lisätyistä kirjoista, ja voit tarkastella palvelun sisältöä hyllyittäin. Monipuolinen hakutoiminto löytää etsimäsi helposti - voit etsiä tietoa joko koko Verkkokirjahyllyn valikoimasta tai yksittäisestä teoksesta. Myös kattavat teosten sisäiset linkitykset ohjaavat kätevästi lisätiedon pariin. Tutustu Verkkokirjahyllyn käyttöohjeeseen, tai katso käyttöopasvideo! Voit myös kokeilla Verkkokirjahyllyä viikon ajan: tilaa veloitukseton koekäyttö.

570x321_verkkokirjahylly
570x321_vkh_nain-kaytat

Tilaaminen

Verkkokirjahyllyn käytöstä maksat vuosilisenssin. Lisenssin hintaan vaikuttavat tilattujen hyllyjen sekä palvelukäyttäjien määrä. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteesi! Voit myös tilata kätevästi haluamasi hyllyn käyttöoikeuden 1-5 käyttäjälle Alma Talent Shopista.

Mietitkö vielä, sopiiko Verkkokirjahylly tarpeisiisi? Kokeile, niin tiedät! Tilaa viikon veloitukseton koekäyttö. Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

Verkkokirjahylly on osa sisältöpalvelukokonaisuuttamme, johon kuuluvat lisäksi Suomen Laki -palvelu, Fokus-teokset ja Juridiikan ja talouden uutiset -sivusto.

615x270_suomenlaki

Suomen Laki -palvelu

Kaikki laista yhdessä tietokannassa: lainsäädäntö aihealueittain jaoteltuna ja toimitettuna, oikeuskäytäntö ja esityöt.

Lue lisää

615x270_fokus

Fokus

Päivittyvät hakuteokset juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Teosten sisällöistä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. 

Lue lisää

615x270_ajankohtaista

Juridiikan ja talouden uutiset -sivusto

Lainsäädäntömuutokset, uusi oikeuskäytäntö ja eri alojen ajankohtaiset teemat ovat uutisointimme perusta. Toimituksemme jalostaa tiedon uutisiksi.

Lue lisää