Verkkokirjahylly - Ammattikirjat diginä.

Missä vain, milloin vain:
Oman ammattialasi kirjat verkkoyhteyden päässä: palvelussa on jo yli 500 ammattikirjaa.

Räätälöi palvelu:
Valitse taloushallinnon, verotuksen tai esimiestyön hylly, tai jokin juridiikan hyllyistämme. Voit tilata vaikka koko Verkkokirjahyllyn käyttöösi.

Löydä olennainen:
Monipuolinen hakutoiminto poimii osumat koko Verkkokirjahyllyn kirjavalikoimasta ja kirjojen sisäiset viittaukset ohjaavat lisätiedon pariin – tiedät, mistä tarvitsemasi tieto löytyy.

Pysy ajan tasalla:
Hyllysi täydentyy jatkuvasti uusilla kirjoilla heti niiden ilmestyessä.


Verkkokirjahylly on osa sisältöpalvelukokonaisuuttamme, johon kuuluvat lisäksi Fokus-teokset, Suomen Laki -hakupalvelu ja Bisneskirjasto.

Mikä on Verkkokirjahylly?

Verkkokirjahyllyssä on yksitoista hyllykokonaisuutta – Työoikeus, Yritysoikeus, Julkisoikeus, Siviilioikeus, Asuminen ja ympäristöoikeus, Perhe- ja perintöoikeus, Rikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, Taloushallinto, Verotus ja Esimiestyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn, useiden hyllyjen yhdistelmän tai koko Verkkokirjahyllyn.

570x321_verkkokirjahylly

Näin käytät Verkkokirjahyllyä

Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Etusivulla näet listauksen uusimmista palveluun lisätyistä kirjoista, ja voit tarkastella palvelun sisältöä hyllyittäin. Monipuolinen hakutoiminto löytää etsimäsi helposti - voit etsiä tietoa joko koko Verkkokirjahyllyn valikoimasta tai yksittäisestä teoksesta. Myös kattavat teosten sisäiset linkitykset ohjaavat kätevästi lisätiedon pariin. Tutustu Verkkokirjahyllyn käyttöohjeeseen! Voit myös kokeilla Verkkokirjahyllyä viikon ajan: tilaa veloitukseton koekäyttö.

Tilaaminen

Verkkokirjahyllyn käytöstä maksat vuosilisenssin. Lisenssin hintaan vaikuttavat tilattujen hyllyjen sekä palvelukäyttäjien määrä. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteesi! Voit myös tilata kätevästi haluamasi hyllyn käyttöoikeuden yhdelle käyttäjälle sisältöpalvelujemme verkkokaupasta.

Mietitkö vielä, sopiiko Verkkokirjahylly tarpeisiisi? Kokeile, niin tiedät! Tilaa viikon veloitukseton koekäyttö. Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

Sammio