Verkkokirjahylly - Ammattikirjasi diginä

Missä vain, milloin vain:
Oman ammattialasi kirjat verkkoyhteyden päässä: palvelussa on jo yli 600 ammattikirjaa ja yli 40 päivittyvää hakuteosta.

Räätälöi palvelu:
Valitse juridiikan hyllyjen kokonaisuus tai yksittäinen hylly, taloushallinnon, verotuksen tai esimiestyön hylly. Voit tilata vaikka koko Verkkokirjahyllyn käyttöösi. Palvelun uutuus on Päivittyvät hakuteokset -hylly, jonka teoksia voit hankkia yksittäin käyttöösi.

Löydä olennainen:
Monipuolinen hakutoiminto poimii osumat koko Verkkokirjahyllyn kirjavalikoimasta ja kirjojen sisäiset viittaukset ohjaavat lisätiedon pariin – tiedät, mistä tarvitsemasi tieto löytyy.

Pysy ajan tasalla:
Hyllysi täydentyy jatkuvasti uusilla kirjoilla heti niiden ilmestyessä.

Tee opastettu kierros palvelussa

Verkkokirjahylly on osa sisältöpalvelukokonaisuuttamme, johon kuuluvat lisäksi Suomen Laki -hakupalvelu, Bisneskirjasto ja Sijoituskirjasto.

Mikä on Verkkokirjahylly?

Verkkokirjahyllyssä on kaksitoista hyllykokonaisuutta – Työoikeus, Yritysoikeus, Julkisoikeus, Siviilioikeus, Asuminen ja ympäristöoikeus, Perhe- ja perintöoikeus, Rikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, Taloushallinto, Verotus, Esimiestyö ja uutuutena Päivittyvät hakuteokset. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn, useiden hyllyjen yhdistelmän tai koko Verkkokirjahyllyn. Päivittyviä hakuteoksia voit hankkia käyttöösi yksittäin.

570x321_verkkokirjahylly
Inari Kinnunen -kuva

"Juristit arvostavat toimivia työvälineitä ja sitä, että oikea asiantuntijatieto on saatavilla juuri oikeaan aikaan.

Verkkokirjahyllystä löytyy kattavin valikoima kotimaista oikeuskirjallisuutta digitaalisessa muodossa, ja hakuominaisuudet nopeuttavat oikeudellista tiedonhakua. Uusimmat teokset saan käyttööni automaattisesti niiden ilmestyessä."

– Inari Kinnunen, Knowledge Manager, Senior Attorney, Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy

Näin käytät Verkkokirjahyllyä

Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Etusivulla näet listauksen uusimmista palveluun lisätyistä kirjoista, ja voit tarkastella palvelun sisältöä hyllyittäin. Monipuolinen hakutoiminto löytää etsimäsi helposti - voit etsiä tietoa joko koko Verkkokirjahyllyn valikoimasta tai yksittäisestä teoksesta. Myös kattavat teosten sisäiset linkitykset ohjaavat kätevästi lisätiedon pariin. Tutustu Verkkokirjahyllyn käyttöohjeeseen! Voit myös kokeilla Verkkokirjahyllyä viikon ajan: tilaa veloitukseton koekäyttö.

Tilaaminen

Verkkokirjahyllyn käytöstä maksat vuosilisenssin. Lisenssin hintaan vaikuttavat tilattujen hyllyjen sekä palvelukäyttäjien määrä. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteesi! Voit myös tilata kätevästi haluamasi hyllyn käyttöoikeuden yhdelle käyttäjälle sisältöpalvelujemme verkkokaupasta.

Mietitkö vielä, sopiiko Verkkokirjahylly tarpeisiisi? Kokeile, niin tiedät! Tilaa viikon veloitukseton koekäyttö. Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kerromme sinulle mielellämme lisää palvelusta - varaa oma etäesittelyaikasi!

Haluan palveluesittelyn
Sammio