Ohjeita yleisimpiin pulmiin

Aloittaminen

Ilmaisen kokeiluajan voit aloittaa rekisteröitymällä käyttäjäksi. Jotta voit aloittaa kokeilujakson ja voimme todentaa käyttäjätilisi, tarvitsemme maksutietosi. Kortin rekisteröinti mahdollistaa sen, että voit jatkaa palvelua keskeytyksettä kokeilujakson jälkeenkin.

Tämän jälkeen lataa Alma Talent Kirjat -sovellus laitteellesi App Storesta tai Google Playsta ja kirjaudu sisään käyttäjätiedoillasi. Olet valmis aloittamaan lukemisen ja kuuntelemisen! Voit koska tahansa maksuttoman kokeilujakson aikana lopettaa tilauksesi, jolloin emme veloita sinulta mitään.

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti tavallisena tilauksena, jolloin maksat 19,90€/kk rajattomasta kuuntelu- ja lukuoikeudesta. 

Etusivulle

missa-vain-milloin-vain

Sovelluksen lataaminen

  • Etsi hakusanalla Alma Talent Kirjat App Storessa tai Google Playssa
  • iPhonella tai iPadilla valitse hae ja sen jälkeen asenna
  • Muulla älypuhelimella tai tabletilla valitse asenna ja sen jälkeen hyväksy

Käyttäjätilisi

Tilauksen peruuttaminen...

Voit lopettaa sovelluksen käyttämisen koska tahansa. Kirjaudu käyttäjätilillesi ja valitse Lopeta tilaus. Tämän jälkeen luottokorttiasi ei enää veloiteta. Voit jatkaa sovelluksen käyttöä maksetun kuukauden päättymiseen saakka.

... ja uudelleen aktivoiminen

Tilisi uudelleenaktivoinnin pääset tekemään uusimalla tilauksesi. Kirjaudu sen jälkeen normaalisti sovellukseen tunnuksillasi ja pääset jatkamaan kuuntelua ja lukemista. Huomiothan, että 14 päivän veloitukseton kokeilujakso on vain uusille palvelun kokeilijoille.

Kirjat, Kauppalehti, Talouselämä, Arvopaperi, Mediuutiset ja Mikrobitti kuuluvat samaan Alma Talent -verkostoon. Voit käyttää samaa käyttäjätunnusta kaikissa palveluissa!
parhaat_bisnessisallot

Käyttäminen

Voit kuunnella ja lukea sovelluksen sisältöjä älypuhelimella tai tabletilla. Kuuntele suoraan online tai tallenna ne offline-tilaan. Uusia sisältöjä löydät kokoamistamme kirja- ja top-listoista. Lisäksi saat kirjasuosituksia kiinnostavilta tekijöiltä kuukausittain.

Kuunnellessa voit säätää kuuntelun nopeutta. Lukiessa voit säätää lukunäkymän tekstien fonttikokoa ja näkymän väriä. Äänikirjan pysäytät haluamasi ajan kuluttua kuuntelun torkkutoiminnolla.

Usein kysytyt kysymykset

Millaista sisältöä palvelussa on?

Alma Talent Kirjat -sovelluksesta löydät ainutlaatuisen valikoiman Suomen eturivin kustantajien uusimpia ja kiinnostavimpia e-kirjoja ja äänikirjoja. Kirjat käsittelevät laaja-alaisesti elämäntaitoa, liiketoimintaa, vaurastumista ja yhteiskuntaa. Podcast-sarjat tarjoavat näkökulmia moneen eri teemaan aina kiinnostavimpien haastattelijoiden ja vieraiden tuottamina. 

Kuinka usein palveluun päivittyy uutta sisältöä?

Julkaisemme ajankohtaista sisältöä jatkuvasti, joka kuukausi.

Miten lataan kirjoja offline-tilaan?

Kirjat latautuvat automaattisesti offline-tilaan kun ryhdyt kuuntelemaan niitä.

Miten pääsen muuttamaan tilaus- tai tilitietojani?

Pääset muokkaamaan maksukorttisi tietoja ja lopettamaan tilauksesi osoitteessa kirjat.almatalent.fi/tilaus/#/omat-digitilaukset. Samasta paikasta pääset myös vaihtamaan salasanasi klikkaamalla "Unohditko salasanasi" ennen sisäänkirjautumista.

Kuinka saan kuitin ostoksestani?

Saat kuitin sähköpostiisi.

Minulla on ongelmia sisäänkirjautumisessa tai sovelluksen käyttämisessä.

Monissa virhetilanteissa ensimmäisenä apukeinona voi auttaa kirjautua ulos ja takaisin sisään. Jos olet esimerkiksi vaihtanut puhelinta ja varmuuskopioinut sovelluksesi, saattaa sovellus ilmoittaa virhetilanteista. Tarkista myös käyttäjätilisi voimassaolo osoitteessa kirjat.almatalent.fi/tilaus/#/omat-digitilaukset

Aloittamani kirjat eivät näy Omat kirjat -näkymässä tai lukeminen/kuuntelu ei jatku kohdasta, johon jäin?

Jos laitteesi muistitila on vähissä, saattaa käyttöjärjestelmä automaattisesti poistaa kaikkea verkon yli ladattuja tiedostoja estääkseen laitteen jumiutumisen. Kokeile tyhjentää laitteesi muistia!

 

Alma Talent Kirjat

Ota yhteyttä

Käyttäjätiliisi ja laskutukseen liittyvissä asioissa sinua auttaa: 
kirjatsovellus@almamedia.fi.

Sisältöehdotuksia ja -ajatuksia sekä palautetta sovelluksen käyttämiseen liittyen voit antaa joko sovelluksen asetuksista löytyvän Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen kirjatsovellus@almamedia.fi.

Käyttö- ja sopimusehdot

Tietosuojakuvaus


Sammio