Lähetä tilinpäätöstiedot

Yrityksenne on mukana Alma Talentin tilinpäätöstietokannassa, jota päivitämme jatkuvasti pystyäksemme seuraamaan suomalaisten yritysten ja toimialojen talouden kehitystä.

Tietojen ajantasaisuuden ja luotettavuuden takaamiseksi pyydämme teitä lähettämään yrityksenne viime tilikauden tilinpäätöstiedot (tuloslaskelma, tase, liitetiedot ja mahdollinen konsernitilinpäätös) päivitettäväksi tietokantaamme. Kiitokseksi tietojen lähettämisestä voitte valita Kauppalehden tai Option maksuttoman tilausjakson.

Liitä tuloslaskelma, tase, liitetiedot sekä mahdollinen konsernitilinpäätös

 

Vain tiedostomuodot pdf, html, txt, xls, doc, xlsx, docx, jpg, xml ovat sallittuja. Jos lähetyksen kanssa ilmenee ongelmia, voit lähettää tiedot suoraan sähköpostiosoitteeseen: yritysanalyysit@almatalent.fi. Liitä mukaan yhteystietosi ja minkä vaihtoedoista haluat palkkioksi lähetyksestä.

Palkkio tilinpäätöstietojen lähettämisestä

Kiitoksena tilinpäätöstietojen lähettämisestä voitte valita veloituksetta yhden seuraavista lahjoista:
oie_transparent

Lisäetuna Tilinpäätösanalyysi omasta yrityksestä erikoishintaan

 
Lisäetuna tilinpäätöstietojen lähettämisestä voitte tilata Tilinpäätösanalyysin oman yrityksenne kehityksestä erikoishintaan 75 € + alv (norm. 135 e ).
Haluan Tilinpäätösanalyysin:
Haluan analyysin kielellä:
Balance_Analyysi

Yhteystiedot

Mikäli toimitusosoite  ja laskutusosoite ovat samat kuin yhteystiedot yllä, lähetä tiedot.

Muutoin, siirry antamaan lisäosoitteet toimitusta ja laskutusta varten.

* Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.

Toimitusosoite

Täytä tiedot, jos toimitusosoite on eri kuin yhteystiedoissa.

Laskutusosoite

Täytä tiedot, jos laskutusosoite on eri kuin yhteystiedoissa ja tilaisit Balance Analyysin

Verkkolaskutusosoite

OVT-tunnus koostuu maakoodista 0037 + yrityksen Y-tunnuksesta ilman väliviivaa sekä mahdollisesta tarkenteesta (enintään 5 merkkiä)

Yritys- ja yhteisötunnus eli Y-tunnus on PRH:n tai Verohallinnon yritykselle ja yhteisölle antama tunnus. Siinä on seitsemän numeroa, väliviiva ja tarkistusmerkki, eli se on muotoa 1234567-8

Edelliselle sivulle
* Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.
Sammio