Analysaattori - tunne asiakkaasi, kilpailijasi ja kumppanisi.

Analysaattori

Analysaattori on monipuolinen työkalu yrityksille, jotka tarvitsevat laaja-alaista ja luotettavaa tietoa suomalaisista yrityksistä ja toimialoista strategiatyöhön ja liiketoimintapäätösten tueksi.

Analysaattori kerää väsymättä tietoa useista eri tietolähteistä ja koostaa ne sinulle helposti tarkasteltavaan muotoon. Analysaattorissa viralliset yritystiedot, yritysten tarkastetut päättäjätiedot, oikaistut tilinpäätöstiedot, Alma Talentin uutissisällöt sekä yritysten sosiaalisen median julkaisut muodostavat kokonaisuuden, jollaista et muualta saa. Ja mikä parasta, kaikki tiedot ovat sekunneissa käytettävissäsi. Viimein voit hyödyntää tietojen keräämisen käytetyn ajan tietojen analysointiin ja käytännön toimintaan viemiseen. Analysaattorissa voit myös asettaa yrityksiä seurantaan, jolloin saat välittömästi tiedon, kun sinua kiinnostavissa yrityksissä tapahtuu jokin merkittävä muutos. 

Analysaattorissa on:

  • 80 000 julkaistua artikkelia (mm. Kauppalehti, Talouselämä ja Arvopaperi)
  • 130 000 yrityksen oikaistua ja analysoitua tilinpäätöstä
  • säännöllisesti puhelimitse varmistetut päättäjätiedot, päättäjien vastuualueet sekä heidän yhteystietonsa
  • virallisten tiedontuottajien (PRH, Tilastokeskus, YTJ) välittämä data
  • yrityskaupat, nimitysuutiset, rekrytoinnit
  • analyytikkojen ja toimittajien jalostama data
  • sosiaalisen median viestit.

Analysaattorin seuraa yrityksissä tapahtuvia muutoksia

Analysaattori seuraa herkeämättä yrityksissä tapahtuvia muutoksia. Muutossignaaleista voi tilata automaattisen ilmoituksen omaan sähköpostiin ja pysyä aina ajan hermolla siitä, mitä sinulle merkityksellisissä yrityksissä tapahtuu.

Signaalityyppejä on tällä hetkellä 10 erilaista, muun muassa uusi oikaistu tilinpäätös, yrityskaupat, oikaistu toimiala, toimitusjohtaja- ja päättäjämuutokset sekä riskiluokituksen muutos.

Kenelle Analysaattori on suunniteltu?

ATP-analysaattori-tuotekuvia__toimisto_570x270

Myynti

Analysaattori on jokaisen B2B-myyjän innostavin työkalu. Se tarjoaa laadukkaampia liidejä, minimoi yrityksen taustojen tarkastamiseen käytettävän ajan sekä auttaa olemaan asiakkaaseen yhteydessä juuri oikeaan aikaan. Lue lisää, miksi Analysaattori on jokaisen B2B-myyntiä tekevän myyjän ykköstyökalu. 

ATP-analysaattori-tuotekuvia__laskin_570x270

Talous

Talouspäättäjille Analysaattori tarjoaa tuhdin paketin ajankohtaisia talouden tunnuslukuja. Numeerista tietoa täydentää maan johtavien talousmedioiden yrityskohtaiset uutiset sekä muutoksista kertova signaalidata. Lue lisää, miksi Analysaattori on jokaisen pk-yrityksen talousjohdon ykköstyökalu.

ATP-analysaattori-tuotekuvia__team_570x270

Yritysjohto

Analysaattori on yritysjohdon tärkein työkalu kilpailija- ja toimialaseurantaan, sekä yritysten ja toimialojen keskinäiseen vertailuun. Analysaattori tarjoaa kattavan läpileikkauksen yrityksen keskeisistä tunnusluvuista, joita täydentää yrityskohtaiset uutiset sekä muutossignaalit. Lue lisää, miksi Analysaattori on jokaisen pk-yrityksen johdon ykköstyökalu. 

Suosituimmat blogikirjoitukset Analysaattorista

Analysaattori_myyntijohtaja_1200x628

Myyntijohtaja ei pärjää ilman Analysaattoria

Ratkaisut ja kokonaisuudet eivät myy itse itseään. Ratkaisumyyjä tietää sen hyvin. Monimutkaisempien kokonaisratkaisuiden tarjoaminen jääkin vielä ammattitaitoisten ratkaisumyyjien tehtäväksi.

Yritystieto
Analysaattori_kasvun rahoittaminen_1200x628

Onnistuuko orgaanisen kasvun rahoittaminen käyttöpääomilla? Katso luvut Analysaattorista.

Yrityksen kasvua suunniteltaessa myös kasvun rahoittamisen suunnittelu on tärkeää. Alma Talentin Analysaattori on luotettava palvelu liikkeenjohdon suunnittelun avuksi.

Yritystieto
Asiakaskunnan maksuvaikeudet_1200x628

Asiakaskunnan maksuvaikeudet tavarantoimittajan liiketoimintahaasteena

Tavarantoimittajan liiketoiminta elää asiakastoimituksista. Vakavarainen tavarantoimittaja kykenee myymään asiakkaalle luotolla ja antamaan pidempiä maksuaikoja, mikä kuitenkin altistaa tavarantoimittajan liiketoiminnan luottoriskille.

Yritystieto

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä:

Benchmarking-raportti

Benchmarking-raportti

Selvitä kilpailijoidesi vahvuudet ja heikkoudet.

Tutustu Benchmarking-raporttiin

Kohderyhmähaku

Kohderyhmähaku

Tehosta B2B-myyntiä ja markkinointia ajantasaisilla yritys- ja päättäjätiedoilla. 

Tutustu Kohderyhmähakuun

Tunnuslukuopas

Tunnuslukuopas

Kattava tunnuslukuopas sisältää yritystoiminnan keskeisimmät tunnusluvut, laskentakaavat ja tulkinnat.

Tutustu tunnuslukuoppaaseen

Sammio