Alma Talent Tietopalvelut

Alma Talent Tietopalvelut on yksi maan johtavista tietopalvelujen tarjoajista. Palveluidemme avulla asiakkaamme voivat parantaa kilpailukykyään reagoimalla nopeasti toimintaympäristön muutoksiin ja välttää riskejä käyttämällä päätöksenteon pohjana luotettavaa ja virallista informaatiota.

Toimintamme kulmakiviä ovat läpinäkyvyys ja luotettavuus. Kerromme avoimesti palveluistamme ja niiden hinnoittelusta. Asiakkaamme voivat aina luottaa saavansa sitä, mitä ovat tilanneet. 

Kattava valikoimamme muodostuu mm. seuraavista palveluista:

  Tarjoamamme tietopalvelut perustuvat omiin tietokantoihimme, joita tiedonkerääjämme, analyytikkomme ja tietokanta-asiantuntijamme ylläpitävät ja kehittävät. Lisäksi kauttamme saa tietoja yli 20 muulta tiedontuottajalta, joista osa on viranomaisia ja osa yksityisiä.

  Osaamisemme perustuu luotettavaan tietoon, pitkäaikaiseen kokemukseen sekä asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen. Meille asiakkaidemme menestys on tärkein toimintaamme ohjaava tekijä. Asiantuntijamme ja analyytikkomme tarjoavat aina apua, tukea ja opastusta palveluidemme käytössä, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydintekemiseensä.  

  Kun haluat menestyä ja palvella asiakkaitasi nopeasti ja luotettavasti, Alma Talent Tietopalvelut on luottokumppanisi. 

  Alma Talent Tietopalvelujen lyhyt historia

  Alma Talentin tietopalveluliiketoiminta juontaa juurensa vuoteen 2000. Silloin Kauppalehti Oy osti tilinpäätösinformaatioon erikoistuneen analyysiyhtiö Balance Consultingin. Se oli saanut alkunsa Suomen Teollistamisrahastosta, kun neljä kunnianhimoista yritystutkijaa perusti oman yhtiön. 

  Vuonna 2005 kokonaisuuteen liittyi silloiselta TietoEnator-konsernilta ostettu ePortti-liiketoiminta. ePortti-palvelu kokosi yhteen lähes 20 viranomaisen ja yrityksen tuottamia tietoja yrityksistä, kiinteistöistä, henkilöistä ja ajoneuvoista. Vuonna 2012 ePortti-tietopalveluyksikön nimi muuttui Kauppalehti Tietopalveluiksi.

  Vuonna 2015 Kauppalehti Tietopalveluihin liittyi päättäjä- ja vaikuttajatietoon erikoistunut JM Tieto Oy.

  Vuodesta 2018 alkaen tämän kokonaisuuden nimi on Alma Talent Tietopalvelut. Olemme osa Alma Talent Oy:tä, Suomen johtavaa talous- ja ammattilaismedioiden julkaisijaa, sekä Alma Media -konsernia. Vaikka liiketoimintamme ja palveluidemme nimet ovat vuosien saatossa muuttuneet, bisneksemme ydin ja arvot ovat pysyneet samoina. Välitämme ja tuotamme luotettavaa ja ajantasaista tietoa yritysasiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

    
  570x270_tietopalvelut_otayhteytta

  Ota meihin yhteyttä!

  Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

  Siirry yhteystietosivulle

  asiakkaamme-kertovat

  Asiakkaamme kertovat

  Palvelumme auttavat tuhansia yrityksiä päivittäin päätöksenteossa ja riskienhallinnassa.

  Tutustu asiakastarinoihimme

  Sammio