Alma Talentin palveluiden webinaarit

Maksuttomat webinaarit verkossa

03.02.2023 07:30

Haluamme tarjota asiakkaillemme tehokkaimmat työkalut ja niiden käytön tueksi järjestämme läpi vuoden maksuttomia webinaareja. Webinaarit pidetään kätevästi Teams Liven kautta ja kouluttajina toimivat omat parhaat asiantuntijamme. Webinaarien sisällöt ovat suunniteltu olemassa olevien käyttäjien tarpeiden mukaisiksi, mutta olet lämpimästi tervetullut katsomaan, miten palvelumme toimivat.

Ilmoittaudu mukaan - ajankohdat webinaari-infojen alla.

Yritykset-osion webinaareissa saat kattavan käsityksen erilaisista yritysraporteistamme. Käymme läpi mm. vastuuhenkilötietojen ja henkilön yrityssidosten, yhdistysten ja eurooppalaisten yritysten tietojen hakemisen. Tutustumme myös erilaisiin yrityksen maksukykyä ja taloudellista tilaa kuvaaviin raportteihin. Kerromme lisäksi, mitä tietoja voit sopimusasiakkaana hakea palvelustamme veloituksetta.

Kiinteistö- ja huoneistohaun webinaareissa
esitetään monipuolisesti, miten kiinteistöraportteja haetaan, mitä eri tietoja kiinteistöihin ja huoneistoihin liittyen on saatavilla, ja millä hakuehdoilla ja millä eri tavoin kiinteistöjen tietoja voi hakea. Käymme läpi esimerkiksi kiinteistökauppojen ja virallisten kiinteistöraporttien hakemisen ja annamme vinkkejä, kuinka saat kiinteistötietoja edullisemmin ja sujuvammin.

Sähköisen kiinteistökaupan webinaareissa demoamme sähköisen kiinteistökaupan tekemisen alusta loppuun saakka Kiinteistökaupan luonnostelupalvelussamme. Näytämme webinaarissa myös miltä prosessi näyttää loppuasiakkaasi näkökulmasta sähköisten allekirjoitusten osalta MML:n Kiinteistövaihdantapalvelussa.

Analysaattorin webinaareissa saat nopean läpileikkauksen palvelun ominaisuuksista ja vinkkejä palvelun käyttöön. Analysaattori on kattava palvelu kaikille, jotka tarvitsevat monipuolista ja luotettavaa tietoa suomalaisista yrityksistä, päättäjistä sekä toimialoista. Analysaattorilla voit poimia yritysjoukkoja esimerkiksi prospektointia varten ja tehdä asiakas- ja kilpailijaseurantaa useiden eri signaalien ja laajan talousdatan avulla. Analysaattori sopii hyvin niin myynnin, liiketoimintajohdon kuin talouden tarpeisiin.

Analysaattori webinaari ke 19.4. klo 9-10

Karttapalvelu ja kiinteistöjen kauppahintatiedot ke 22.3. klo 9-9.45

Kiinteistö- ja huoneistohaku ti 18.4. klo 9-10

Kiinteistö- ja huoneistohaku to 11.5. klo 9-10

Kiinteistö- ja huoneistohaku ke 14.6. klo 9-10

Oletko kiinnostunut organisaatiollesi räätälöidystä koulutuksesta? Kysy yhteyshenkilöltäsi tai laita viestiä asiakaspalveluun, tietopalvelut@almatalent.fi

Aiheeseen liittyvää