Alma Talentin palveluiden webinaarit

Maksuttomat webinaarit verkossa

01.06.2022 15:39

Haluamme tarjota asiakkaillemme tehokkaimmat työkalut ja niiden käytön tueksi järjestämme läpi vuoden maksuttomia webinaareja. Webinaarit pidetään kätevästi Teams Liven kautta ja kouluttajina toimivat omat parhaat asiantuntijamme. Webinaarien sisällöt ovat suunniteltu olemassa olevien käyttäjien tarpeiden mukaisiksi, mutta olet lämpimästi tervetullut katsomaan, miten palvelumme toimivat.

Ilmoittaudu mukaan - ajankohdat webinaari-infojen alla.

Yritykset-osion webinaareissa saat kattavan käsityksen erilaisista yritysraporteistamme. Käymme läpi mm. vastuuhenkilötietojen ja henkilön yrityssidosten, yhdistysten ja eurooppalaisten yritysten tietojen hakemisen. Tutustumme myös erilaisiin yrityksen maksukykyä ja taloudellista tilaa kuvaaviin raportteihin. Kerromme lisäksi, mitä tietoja voit sopimusasiakkaana hakea palvelustamme veloituksetta.

Kiinteistö- ja huoneistohaun webinaareissa
esitetään monipuolisesti, miten kiinteistöraportteja haetaan, mitä eri tietoja kiinteistöihin ja huoneistoihin liittyen on saatavilla, ja millä hakuehdoilla ja millä eri tavoin kiinteistöjen tietoja voi hakea. Käymme läpi esimerkiksi kiinteistökauppojen ja virallisten kiinteistöraporttien hakemisen ja annamme vinkkejä, kuinka saat kiinteistötietoja edullisemmin ja sujuvammin.

Sähköisen kiinteistökaupan webinaareissa demoamme sähköisen kiinteistökaupan tekemisen alusta loppuun saakka Kiinteistökaupan luonnostelupalvelussamme. Näytämme webinaarissa myös miltä prosessi näyttää loppuasiakkaasi näkökulmasta sähköisten allekirjoitusten osalta MML:n Kiinteistövaihdantapalvelussa.

Analysaattorin webinaareissa saat nopean läpileikkauksen palvelun ominaisuuksista ja vinkkejä palvelun käyttöön. Analysaattori on kattava palvelu kaikille, jotka tarvitsevat monipuolista ja luotettavaa tietoa suomalaisista yrityksistä, päättäjistä sekä toimialoista. Analysaattorilla voit poimia yritysjoukkoja esimerkiksi prospektointia varten ja tehdä asiakas- ja kilpailijaseurantaa useiden eri signaalien ja laajan talousdatan avulla. Analysaattori sopii hyvin niin myynnin, liiketoimintajohdon kuin talouden tarpeisiin.

Kohderyhmähaun webinaareissa saat tietoa palvelun ominaisuuksista ja vinkkejä palvelun käyttöön. Kohderyhmähaku on B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu, jonka avulla kohderyhmien suunnittelu, rajaus ja lataaminen on helppoa ja nopeaa. Voit rajata kohderyhmää useilla eri kriteereillä. Kohderyhmähaku soveltuu tehokkaaseen myynnin ja markkinoinnin kohderyhmien suunnitteluun ja poimintaan telemarkkinointia tai suorapostituksia varten. 

Kiinteistö- ja huoneistohaku webinaari ti 8.11. klo 9-10

Kiinteistö- ja huoneistohaku webinaari to 8.12. klo 9-10

Analysaattori webinaari ti 11.10. klo 9.00-9.30

Oletko kiinnostunut organisaatiollesi räätälöidystä koulutuksesta? Ole yhteydessä asiakkuusvastaavaasi tai asiakaspalveluun, tietopalvelut@almatalent.fi

Aiheeseen liittyvää