Alma Talentin palveluiden webinaarit

Maksuttomat webinaarit verkossa

03.02.2023 07:30

Haluamme tarjota asiakkaillemme tehokkaimmat työkalut ja niiden käytön tueksi järjestämme läpi vuoden maksuttomia webinaareja. Webinaarit pidetään kätevästi Teams Liven kautta ja kouluttajina toimivat omat parhaat asiantuntijamme. Webinaarien sisällöt ovat suunniteltu olemassa olevien käyttäjien tarpeiden mukaisiksi, mutta olet lämpimästi tervetullut katsomaan, miten palvelumme toimivat.

Ilmoittaudu mukaan - ajankohdat webinaari-infojen alla.


Kiinteistö- ja huoneistohaun webinaareissa
esitetään monipuolisesti, miten kiinteistöraportteja haetaan, mitä eri tietoja kiinteistöihin ja huoneistoihin liittyen on saatavilla, ja millä hakuehdoilla ja millä eri tavoin kiinteistöjen tietoja voi hakea. Käymme läpi esimerkiksi virallisten kiinteistöraporttien hakemisen, huoneistotietojärjestelmän raportit ja annamme vinkkejä, kuinka voit hakea tietoja edullisemmin ja sujuvammin. 

Karttapalvelu ja kiinteistöjen kauppahintatiedot webinaareissa pureudutaan Kiinteistö- ja huoneistohaun karttapalvelun ominaisuuksiin, käyttöön ja monipuolisiin hakutoimintoihin. Karttapalvelu kohdistaa tekemäsi kiinteistö- tai rakennushaun automaattisesti ja lisäksi voit hyödyntää erilaisia taustakarttoja sekä hakea esimerkiksi toteutuneita kiinteistökauppoja karttarajauksella. Kartalle saat kätevästi lisätiedot myös rakennuksista, osoitteista ja vaikkapa Etuovi.comin myytävistä kohteista.

Analysaattorin webinaareissa saat nopean läpileikkauksen palvelun ominaisuuksista ja vinkkejä palvelun käyttöön. Analysaattori on kattava palvelu kaikille, jotka tarvitsevat monipuolista ja luotettavaa tietoa suomalaisista yrityksistä, päättäjistä sekä toimialoista. Analysaattorilla voit poimia yritysjoukkoja esimerkiksi prospektointia varten ja tehdä asiakas- ja kilpailijaseurantaa useiden eri signaalien ja laajan talousdatan avulla. Analysaattori sopii hyvin niin myynnin, liiketoimintajohdon kuin talouden tarpeisiin.

Kaikki webinaarit näet kirjautuneena etusivulta Alma Talent tietopalvelut

Oletko kiinnostunut organisaatiollesi räätälöidystä koulutuksesta? Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi tai laita viestiä asiakaspalveluun, tietopalvelut@almatalent.fi

Aiheeseen liittyvää