Alma Talentin arvolupaus oikea tieto oikeaan aikaan

Da­ta­lii­ke­toi­min­ta Alma Talentissa

Dataa käytetään nykyisin kaikessa liiketoiminnassa tavalla tai toisella. Uudet innovaatiot, edistynyt analytiikka ja alati kehittyvä koneäly tuovat mukanaan monia mahdollisuuksia datan hyödyntämiselle. Jotta data saadaan aidosti valjastettua yrityksen menestyksen polttoaineeksi ja kasvun vauhdittajaksi, tulee datan perustukset olla kunnossa. Dataa tarvitsee myös jalostaa, sillä jalostetun datan arvo on moninkertainen raakadataan verrattuna.

Kysy lisää datastammeTutustu datalähteisiimme

Data on Alma Talentin liiketoiminnan kovinta ydintä. Keräämme, yhdistämme ja jalostamme dataa eri lähteistä ja tuotamme siitä asiakkaille arvoa tuottavia analyysejä, tuotteita ja palveluita.  Datan tuoreus ja laatu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä arvoja, sillä vain ajantasainen data auttaa tehostamaan nykyliiketoimintaa ja tekemään parempia päätöksiä. Laatudatan pohjalta on myös mahdollista synnyttää täysin uutta liiketoimintaa. 

Monipuoliset datalähteet

Datatarjoomamme muodostuu kymmenistä eri datalähteistä, mutta kaikkia yhdistää datan luotettavuus ja tieto datan alkuperästä. Kattavat ja pitkäaikaiset yhteydet virallisiin tiedontuottajiin takaavat tiedon oikeellisuuden. Katso täältä lista datalähteistämme. Virallisten tietolähteiden lisäksi keräämme ja jalostamme dataa myös itse.

Suomessa oikaistut tilinpäätökset

Tilinpäätös on ainoata normitettua ja säännöllistä tietoa, jota yritykset joutuvat julkaisemaan toiminnastaan​. Ilman yritysten tilinpäätöksiä olisi esimerkiksi mahdotonta arvioida, minkä tasoista tulosta yritykset tulevat tekemään tai mikä niiden arvo on. Tilinpäätösten oikaisut parantavat tilinpäätösten luotettavuutta, sillä purkamalla poistot, konsernin sisäiset siirrot yms. voidaan tilinpäätöksistä tehdä keskenään vertailukelpoisia.

Oikaisemme vuosittain yli 100 000 yrityksen tilinpäätökset. Yli 20 vuoden historia tilinpäätösten oikaisuista takaa pitkät ja vertailukelpoiset aikasarjat. Oikaisut teemme Yritystutkimus ry:n ohjeistusten mukaisesti.

Oikaistut tilinpäätökset tarjoavat yritysjohdolle, talousjohdolle, yrittäjille ja asiantuntijoille todellisuutta vastaavan kuvan yritysten liiketoiminnasta ja toimialojen kehityksestä. Oikaistuista tilinpäätöstiedoista koostuva tietokanta on Suomen laajin ja ajallisesti kattavin.

Omaa uniikkia dataa

Uniikki yritystietokantamme sisältää tarkastettua tietoa suomalaisista yrityksistä ja yritysten päättäjistä. Ajantasaisin ja tarkin tieto saadaan puhelintarkistusten kautta, jota date care -tiimimme hoitaa systemaattisella tiedonkeruuprosessilla. Tietoja täydennetään myös yritysten kotisivuilta, LinkedIn:stä, Googlen hakutuloksista sekä suoraan asiakkailta. 

Jatkuva, läpinäkyvä ja systemaattinen tiedonkeruuprosessi pitää huolen siitä, että tiedot pysyvät aina ajan tasalla ja tietojen varaan voi tehdä parempia liiketoimintapäätöksiä.

Lue lisää datasta alla olevista usein kysytyistä kysymyksistä.

Alma Talentin datan menestystekijät

  • jatkuva, läpinäkyvä ja systemaattinen tiedonkeruuprosessi, luotettava ja tunnettu toimija
  • oikein tuotettua ja säilytettyä dataa, meillä on aina oikeudet tietoon, jota tarjoamme
  • saatavilla kaikki suomalaiset yritykset ja muut kaupallisesti relevantit yhteisöt
  • uniikit tietosisällöt: oikaistut tilinpäätöstiedot, varmistettua tietoa suoraan yrityksistä ja niiden päättäjiltä, journalistinen sisältö
  • tekninen varmuus ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot
  • Alma Media -yhteyden ansiosta jatkuvasti laajenevat tietosisällöt.

Usein kysyttyä Alma Talentin datasta

Alma Talentin henkilöstön valokuvia white boardilla

Löysitkö kaiken etsimäsi vai jäikö vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinut oikean tiedon äärelle.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme