Siirry perinteisestä koulutuksesta in­te­rak­tii­vi­seen oppimiseen!

31.10.2018 08:42

Nykypäivänä kouluttautuminen ja uuden oppiminen on helppoa ja mukavaa. Astut opetustilaan, kirjaudut digitaaliselle oppimisalustalle tai tekoälysimulaatioon. Kaukana ovat ne koulumuistot, kun opettaja tahkosi luokkahuoneessa eteenpäin kuivalla äänellä naristen. Tänä päivänä koulutushetket ovat interaktiivisia, elämyksellisiä ja helppoja. Ne eivät ole tylsiä, uuvuttavia tai ankeita.

Alma Talentin koulutuksissa pääset perehtymään aiheisiin pienryhmissä, joka mahdollistaa keskustelun, pohdinnan ja oivaltamisen yhdessä. Äläkä säikähdä sanaa yhdessä: meitä oppijoita on erilaisia. Osa oppii parhaiten keskustelemalla aiheesta toisen oppijan kanssa, osa mieluiten kuuntelee. Tärkeintä on, että oppimistilanne on miellyttävä. Ja juuri tämän tahdomme tarjota sinulle.

Perinteisissä koulutustilanteissa luokkahuoneessa oppija muistaa 20 % kuulemastaan seuraavana päivänä ja vielä vähemmän viikon päästä. Olemme lisänneet koulutuksiimme uuden ulottuvuuden tuomaan lisäarvoa oppimiskokemuksellesi. Ihan vain, että muistaisit koulutuksesta himpun verran enemmän. Tämä uusi ulottuvuus on digitaalinen oppimisalusta Claned.

What’s in it for me? Opit syvällisemmin helposti ja nopeasti.

Olemme kuluvan vuoden aikana ottaneet käyttöön Claned-oppimisalustan, jonka avulla saamme koulutuksiimme uuden ulottuvuuden, sinulle kätevästi ja helposti. Koulutusten materiaaleja, tehtäviä ja videoita on upotettu Claned-alustalle, joka toimii nettiselaimella ja on sekä fiksu että nopea käyttää. Alustalla oppijat voivat myös keskustella keskenään ja kommentoida toisten tehtäviä. Claned on myös aina mukana, eikä sinun tarvitse raahata mukanasi kirjoja, vihkoja tai monisteita – tietysti vain, jos et halua. Taktiiliset ihmiset oppivat nopeammin, kun pääsevät kirjoittamaan samalla oppimaansa asiaa ylös. Jos olet tunnistanut tämän ominaisuuden itsessäsi, olet jo askeleen pidemmällä löytämään oman tapasi oppia.

Koulutuksiin kuuluu myös luonnollisesti perinteisiä luokkahuonetapaamisia. Tosin emme istu pulpeteissa vaan pöytäryhmissä. Ryhmäkoko on pieni, jotta jokaisella oppijalla on tilaa toteuttaa oma tapaansa oppia. Ryhmäkoko ja huone antavat tilaisuuden keskustelulle, kuuntelemiselle, oivaltamiselle ja harjoituksille. Nämä kaksi ulottuvuutta, Claned ja luokkahuoneopetus, antavat sinulle mahdollisuuden opiskella juuri niin kuin sinä itse tahdot. Voit keskittää aikasi intensiiviseen luokkahuonekokemukseen. Tai voit syventyä materiaaleihin, tehtäviin ja videoihin oman kotisi sohvalla ja työpäivän lomassa, sinulle sopivana hetkenä.

Kirjoittaja Tarja Isola

  • Koulutuspäällikkö, Alma Talent Oy

Aiheeseen liittyvää