Vetovoimainen Menestyjä-yritys

06.03.2019 09:22

Työllisyysaste jatkoi kasvuaan koko vuoden. Hyvä kehitys on monen tekijän summa. Voimme ennen kaikkea kiittää kehityksestä menestyviä yrityksiämme, joiden kehitys on mahdollistanut kasvun.

Menestyjäluokitus on Kauppalehden Menestyjien ydin. Alma Talentin analyytikoilla on pitkä kokemus tilinpäätösinformaation analysoinnista ja vertailusta. Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella. Pisteitä annetaan kasvusta, kannattavuudesta, tuloksesta, maksuvalmiudesta, vakavaraisuudesta ja riskinsietokyvystä. Yritys voi saada pisteitä nollasta sataan. Yli 50 pistettä saaneet yritykset luokitellaan Menestyjiksi.

Menestyjä-yritykset pärjäävät vertaisiaan paremmin. Lisäksi menestyjäluokitus antaa osviittaa tulevasta. Esimerkiksi työnhakijoille Menestyjä-merkki on tae työnantajasta, jonka taloudellinen tilanne on vakaalla pohjalla ja yritystä on johdettu hyvin monella mittarilla mitattuna.

Menestyjä-yrityksissä on huomattu, miten tärkeä menestystekijä osaava henkilökunta on. Menestyjien on helpompi rekrytoida uusia osaajia, koska työntekijät arvostavat menestyvää ja taloudellisesti vahvaa työnantajaa. Menestyjä-merkkiä näkyykin entistä enemmän myös työpaikkailmoituksissa. Tänä vuonna Menestyjä-yritykset saavat Menestyjä-merkin näkyviin myös uuteen Tunto-palveluun, jossa voi lukea ja jakaa vertaiskokemuksia suomalaisista työnantajista

Menestyjä-yritys, ole ylpeä itsestäsi! Me olemme ylpeinä mukana Menestyjä-yritysten tarinoissa!

Aiheeseen liittyvää