Koulutukset ja seminaarit

Juristiliiton Koulutus - laaja tarjonta juridiikan koulutuksia

Laajasta tarjonnasta on hyvä valita. Tuotamme vuosittain lähes 120 Juristiliiton Koulutuksen seminaaria juridiikan eri aihealueilta. Aiheina muun muassa työoikeus, rikos- ja prosessioikeus, perhe- ja perintöoikeus, julkisoikeus, ICT ja tietosuoja sekä ympäristö ja rakentaminen.

Tutustu koulutustarjontaan

Yhdistämme seminaareissamme juridiikan ja käytännön. Eri osaamisalojen rajat ylittävät seminaarit yhdistävät juridisten kysymysten tarkastelun ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin ja taloudellisiin ilmiöihin.  

Juristiliiton Koulutus – tarjonta

Laajasta tarjonnasta on hyvä valita. Vuosittain järjestetään lähes 120 Juristiliiton Koulutuksen seminaaria juridiikan eri aihealueilta.

Aiheitamme ovat mm.

  • ICT ja tietosuoja
  • julkisoikeus
  • perhe- ja perintöoikeus
  • rikos- ja prosessioikeus
  • sopimusoikeus
  • työoikeus
  • ympäristö ja rakentaminen.  

Aihe- ja puhujavalinnoissa sekä sisällöissä huomioidaan eri toimijoiden näkökulmat - lainsäätäjän tavoitetta ja tarkoitusta unohtamatta.  

Miksi osallistua koulutuksiin?

Juristiliiton Koulutuksen seminaarit tarjoavat erinomaiset valmiudet käytännön työhön ja ne soveltuvat juridiikkaa työssään tarvitseville asiantuntijoille. 

Koulutusten avulla pystyt arvioimaan ja ratkaisemaan esille tulevia oikeudellisia asioita laajasti eri näkökulmista. Teemme koulutusyhteistyötä alan arvostettujen asiantuntijoiden kanssa. 

Voit osallistua koulutuksiin myös etänä. Etäosallistujana kuulet ja näet kouluttajan ja materiaalit sekä voit osallistua keskusteluun.  

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme sinulle mielellämme lisää juridiikan koulutuksistamme.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Kysy lisää Juristiliiton Koulutuksista