Yri­tys­kaup­pa­tie­dot Ana­ly­saat­to­ris­ta

Tehokas riskienhallinta sekä strategian ja B2B-myynnin suunnittelu vaatii onnistuakseen kattavaa tietoa niin markkinatilanteesta kuin kilpailija- ja asiakasyrityksistä sekä niissä vaikuttavista päättäjistä. Analysaattori kerää yrityskauppatietoja ja tarjoaa kattavasti tietoa suomalaisista yrityksistä sekä toimialoista.

Varaa tapaaminen asiantuntijalta

Luotettavaa dataa päätöksenteon tueksi

Analysaattorin kovinta ydintä on sieltä löytyvä data. Bisneskriittiset päätökset perustuvat dataan, jolle on asetettu kovat laatuvaatimukset. Dataa kerätään useista eri tietolähteistä ja se koostetaan helposti tarkasteltavaan muotoon. 

Keräämme yrityskauppatietoja, jossa saamme tietoomme ostajan, myyjät, myytävän kohteen, myyjän, omistusosuudet ja kaupan julkaisupäivämäärän. Näitä tietoja voidaan täydentää palvelusta löytyvillä tilinpäätöstiedoilla, päättäjätiedoilla ja Alma Talentin medioiden kirjoittamista yritysuutisista maksumuurien takaa.

Yrityskauppasignaaleja ja muita muuttujia voidaan asettaa automaattiseen seurantaan. Saat sähköposti-ilmoituksen aina kun muutosignaali tapahtuu asettamassasi kohderyhmässä.

Mitä tietoja Analysaattori sisältää?

  • yrityskaupat, nimitysuutiset, rekrytoinnit sekä pörssitiedotteet
  • yli 100 000 yrityksen oikaistua ja analysoitua tilinpäätöstä
  • säännöllisesti ja systemaattisesti puhelimitse varmistetut päättäjätiedot, päättäjien vastuualueet sekä heidän yhteystietonsa (puhelinnumero ja sähköposti)
  • virallisten tiedontuottajien (PRHTilastokeskusYTJ) välittämä data
  • yli 80 000 julkaistua uutista, myös maksumuurin takaa (mm. KauppalehtiTalouselämä ja Arvopaperi).

Näin analysaattori toimii - katso lyhyt video

Tilaa

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

5 hyvää syytä ottaa Analysaattori käyttöön:

  • Muutossignaalit. Kun sinua kiinnostavissa yrityksissä tapahtuu jokin merkittävä muutos, Analysaattori kertoo siitä sinulle.
  • Muutostietojen automatisoitu seuranta. Ulkoista muutostietojen aktiivinen seuraaminen ja tilaa automaattiset ilmoitukset muutoksista sähköpostiisi.
  • Ryhmät ja niiden vertailu. Muodosta ryhmiä esimerkiksi sidosryhmistä ja alihankkijoista ja vertaile niitä keskenään. Voit myös verrata yksittäistä yritystä suhteessa ryhmään tai toimialaan.
  • Oikaistut tilinpäätökset. Oikaisut tekevät yritysten tilinpäätöksistä keskenään vertailukelpoisia. Analysaattorissa hyödynnetään Alma Talentin ylläpitämää oikaistujen tilinpäätösten tietokantaa, joka on ainoa laatuaan Suomessa.
  • Uniikit tietolähteet. Pelkästään Alma Talentin bisnesmedioiden tuottama uutissisältö on sellaista, jota et muista työkaluista saa. Analysaattorissa pääset kiinni myös maksumuurin takana olevaan uutissisältöön.

Muun muassa nämä asiakkaat käyttävät Analysaattoria

Haluan lisätietoja Analysaattorista