Analysaattori

Yrityskaupat Ana­ly­saat­to­ris­ta

Analysaattori kerää tietoa toteutuneista yrityskaupoista ja tarjoaa välittömästi tiedot uusista kaupoista. Analysaattori on palvelu, joka kerää suomalaisista yrityksistä dataa ja jalostaa ne myynnin, johdon ja talouden tarpeisiin.

Varaa tapaaminen asiantuntijalta

Analysaattori kokoaa yritystiedot samaan palveluun

Analysaattori on työkalu, joka helpottaa yritystietojen etsintää niin myynnin kuin johdon ja talouden tarpeisiin. Analysaattori kokoaa yrityksistä olevat tiedot, uutiset, signaalit ja päättävät henkilöt yhteen palveluun. Uniikin datamme avulla tunnet asiakkaat, kilpailijat ja prospektit, sekä seuraat heidän liikkeitään yritysseurannan avulla.

Analysaattorin kovinta ydintä on data. Kattavat ja pitkäaikaiset yhteydet virallisiin tiedontuottajiin takaavat tiedon oikeellisuuden. Virallisten tietolähteiden lisäksi keräämme ja jalostamme dataa myös itse.

Yrityskaupat

Analysaattoriin tulee näkyviin toteutuneet yrityskaupat, joista saamme tietoomme ostajan, myyjät, myytävän kohteen, myyjän, omistusosuudet ja kaupan julkaisupäivämäärän. Näitä tietoja voidaan täydentää palvelusta löytyvillä tilinpäätöstiedoilla, päättäjätiedoilla ja Alma Talentin medioiden kirjoittamista yritysuutisista maksumuurien takaa.

Yrityskauppasignaaleja ja muita muuttujia voidaan asettaa automaattiseen seurantaan. Saat sähköposti-ilmoituksen aina kun muutosignaali tapahtuu asettamassasi kohderyhmässä.

Yli 2.7 miljoonanSuomalaisen yrityksen tiedot
2000muutosta päivässä yritystietokannassamme
Kaikki yrityskaupatsuomalaisista yrityksistä

Uniikit datalähteet

Analysaattorissa viralliset yritystiedot, yrityskaupat, yritysten tarkastetut päättäjätiedot, oikaistut tilinpäätöstiedot ja pitkät aikasarjat, Alma Talentin uutissisällöt sekä signaalidata muodostavat kokonaisuuden, jollaista et muualta saa. Datan laatu, luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä arvoja.

Näin Analysaattori toimii - katso lyhyt video

Muun muassa nämä asiakkaat käyttävät Analysaattoria

Tilaa

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

5 hyvää syytä ottaa Analysaattori käyttöön:

  • Muutossignaalit. Kun sinua kiinnostavissa yrityksissä tapahtuu jokin merkittävä muutos, kuten yrityskauppa, Analysaattori kertoo siitä sinulle.
  • Muutostietojen automatisoitu seuranta. Ulkoista muutostietojen aktiivinen seuraaminen ja tilaa automaattiset ilmoitukset muutoksista sähköpostiisi.
  • Ryhmät ja niiden vertailu. Muodosta ryhmiä esimerkiksi sidosryhmistä ja alihankkijoista ja vertaile niitä keskenään. Voit myös verrata yksittäistä yritystä suhteessa ryhmään tai toimialaan.
  • Oikaistut tilinpäätökset. Oikaisut tekevät yritysten tilinpäätöksistä keskenään vertailukelpoisia. Analysaattorissa hyödynnetään Alma Talentin ylläpitämää oikaistujen tilinpäätösten tietokantaa, joka on ainoa laatuaan Suomessa.
  • Uniikit tietolähteet. Pelkästään Alma Talentin bisnesmedioiden tuottama uutissisältö on sellaista, jota et muista työkaluista saa. Analysaattorissa pääset kiinni myös maksumuurin takana olevaan uutissisältöön.

Haluan lisätietoja Analysaattorista