Analysaattori

Yrityskaupat Ana­ly­saat­to­ris­ta tai rajapinnan kautta

Keräämme tietoja toteutuneista yrityskaupoista ja ilmoitamme välittömästi tiedot niistä. Tarjoamme yrityskauppatietoja Analysaattori-palvelumme kautta ja rajapintatoteutuksena.

Varaa esittely Analysaattorista asiantuntijalta

Kattavat yri­tys­kaup­pa­tie­dot kummastakin osapuolesta

Yrityskauppatietomme ovat uniikkia dataa, jota muilta ei löydy. Saamme yrityskauppatietoja Alma Talentin talousmedioiden keräämän informaation kautta ja nämä tiedot tarjoamme välittömästi palvelujemme kautta.

Keräämme seuraavia yrityskauppatietoja:

  • Kaupan osapuolien nimet (ostaja tai myyjä voivat olla myös yksityishenkilöitä, tai muu joukko yrityksiä ja yksityishenkilöitä.)
  • Kaupan osapuolien y-tunnukset, mikäli suomalainen y-tunnus
  • Kaupan osapuolien kotimaa
  • Kaupan osapuolien omistajat*
  • Ostajan kauppaa edeltänyt omistusosuus kaupan kohteena olevasta yrityksestä*
  • Ostajan kaupan jälkeinen omistusosuus kaupan kohteena olevasta yrityksestä*
  • Kauppahinta euroina*

*mikäli tiedossa

Yri­tys­kaup­pa­tie­dot rajapinnan kautta

Rajapintaratkaisu on yksi tapa toimittaa yrityskauppadataa. Voit hyödyntää yrityskauppatietoja suoraan omassa järjestelmässäsi.

Rajapinta sisältää korkeintaan 30 päivää vanhat yrityskaupat tai sellaiset, joiden tiedoissa on tapahtunut päivityksiä tämän ajan sisällä. Rajapintamme integroituu saumattomasti erilaisiin tietojärjestelmiin, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin liiketoimintatarpeisiin.

Yri­tys­kaup­pa­tie­dot Ana­ly­saat­to­ris­ta — yhdistä yrityskauppa- ja yritysten tiedot

Jos haluat tutkia kohdeyrityksen taustoja tarkemmin, Analysaattori on palvelusi. Analysaattori kokoaa yritystiedot samaan palveluun ja sieltä löydät jokaisen suomalaisen yrityksen tiedot. Voit täydentää yrityskauppatietoja mm. palvelusta löytyvillä tilinpäätös-, päättäjä-, vastuuhenkilötiedoilla ja Alma Talentin medioiden kirjoittamilla yritysuutisista maksumuurien takaa.

Analysaattorin kovinta ydintä on data. Kattavat ja pitkäaikaiset yhteydet virallisiin tiedontuottajiin takaavat tiedon oikeellisuuden. Virallisten tietolähteiden lisäksi keräämme ja jalostamme dataa myös itse.

Yrityskauppasignaaleja ja muita muuttujia voidaan asettaa automaattiseen seurantaan. Saat sähköposti-ilmoituksen aina kun muutosignaali tapahtuu asettamassasi kohderyhmässä.

Lue lisää Analysaattorista

Haluan lisätietoja yrityskauppadatasta