Menestyjä-sertifikaatti

Todellisen menestyjän ja hyvän liikekumppanin tunnistaa Menestyjä-merkistä

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on tunnustetusti parempi kumppani. Menestyjä-listalta voit tarkistaa, kuuluuko yrityksesi Menestyjä-yritysten joukkoon. Jos yrityksesi täyttää Menestyjän kriteerit, voit tilata Menestyjä-sertifikaatin yrityksesi käyttöön.

Tilaa Menestyjä-sertifikaatti

Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista:

 • osaavasta yritysjohdosta
 • omistautuneesta henkilökunnasta
 • tehokkaista prosesseista
 • asiakkaan ymmärtämisestä.

Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä ja on siten vahva viesti tulevaisuuden osaajista kilpailtaessa. 

Mikä tekee Menestyjän?

Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaatin voivat tilata käyttöönsä yritykset, jotka saavat Alma Talentin Menestyjäluokituksessa vähintään 50 pistettä. Analyysissä yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella: 

 • kasvu
 • kannattavuus
 • tulos
 • maksuvalmius
 • vakavaraisuus
 • riskinsietokyky. 

Kullakin osa-alueella yritystä verrataan oman kokoluokkansa yrityksiin, kaikkiin yrityksiin yritystietokannassamme ja oman toimialansa yrityksiin. 

Miten Menestyjä-sertifikaatti eroaa luottoluokittajien myöntämistä sertifikaateista?

Menestyjäksi pääsy edellyttää muutakin kuin hyvää maksuvalmiutta ja maksuhäiriöttömyyttä. Tämä kuuden osa-alueen analyysiin perustuva malli on markkinoiden ainoa, joka tunnistaa sekä riskit, että erottelee hyvät yritykset toisistaan.

Menestystarinoiden takana osaava johto ja sitoutunut henkilöstö

Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Yhteistä kaikille Menestyjille on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.

Tarkasta kuuluuko yrityksesi Menestyjiin ja tilaa Menestyjä-merkki yrityksellesi

Kauppalehden nettisivujen Menestyjä-listalta voit tarkistaa, onko yrityksesi Menestyjä-yritys. Jos yrityksesi täyttää Menestyjän kriteerit, tilaa Menestyjä-sertifikaatti yrityksesi käyttöön. 

Menestyjä-sertifikaatin mukana saat arvokasta analysoitua tietoa yrityksesi menestystekijöistä ja siitä, missä kenties on vielä kasvun varaa tai kehitettävää kilpailijoihisi nähden. Menestyjä-sertifikaatti yrityksesi seinällä on myös vahva viesti asiakkaillenne: se rakentaa ja vahvistaa positiivista yritysmielikuvaa. 

Tutustu Menestyjä-pakettiin ja tee tilaus

Tilaa yrityksesi käyttöön Menestyjä-paketti täyttämällä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Menestyjä-pakettiin kuuluu:

Menestyjä-sertifikaatti

 • Paperinen Menestyjä-sertifikaatti
 • Menestyjä-sertifikaatti pdf:nä

  Menestyjä-merkki

  • Linkitettävä Menestyjä-merkki yrityksen verkkosivuille.
  • Painokelpoinen Menestyjä-merkki omiin painotuotteisiin.

  Työkalut menestyksen ylläpitoon:

  Näkyvyys

  • Menestyjä-merkki Kauppalehti.fi:n sekä Tietopalveluiden yrityshauissa yrityskohtaisella osumasivulla.
  • Menestyjä-merkki Urakkamaailma.fi:n yrityssivulla.
  • Menestyjä-merkki Tunto-palvelun yrityssivulla.
  • Yrityksen Menestyjä-tähdet näkyviin Googlen hakutuloksiin (lisää yrityksenne hakukonelöydettävyyttä)
  • Näkyvyys Kauppalehden välissä ilmestyvässä Menestyjät-liitteessä.

  Menestyjä-paketin hinta 450 € + alv

  Menestyjä-sertifikaatin ostaja kuuluu arvostettuun Menestyjä-joukkoon, josta myös viestitään näkyvästi ympäri vuoden. Hyvän kumppanin tunnistaminen vaatii aikaa ja asiantuntemusta, mutta Menestyjä-merkistä sen tunnistaa hetkessä.

Kauppalehden menestyjät ja kestomenestyjät | Alma Talent

Kauppalehden Menestyjät-listaus 17.8.2021

Kauppalehden Menestyjät-listauksessa on mukana Menestyjä- ja Kestomenestyjä-yrityksiä, jotka ovat ostaneet sertifikaatin käyttöönsä tänä vuonna. Julkaisemme listoja vuoden aikana 1-3 kertaa.

Katso Menestyjät ja kestomenestyjät -listaus

ATP-KestoMenestyjät-headerkuvat-Syksy-2021-570x270

Onko yrityksesi Kestomenestyjä?

3, 5 tai 10 vuotta peräkkäin Menestyjiin kuuluva yritys voi tilata käyttöönsä nyt uuden Kestomenestyjä-merkin. Ole yhteydessä ja varmista, kuuluuko yrityksesi tähän joukkoon: kl.sertifikaatit@kauppalehti.fi tai 046 851 2581.
Kauppalehden myöntämän Kestomenestyjä-sertifikaatin voivat tilata käyttöönsä yritykset, jotka ovat saaneet Alma Talentin Menestyjäluokituksessa viisi vuotta peräkkäin vähintään 50 pistettä.

Menestyjät FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Mihin Menestyjäluokitus perustuu? Miksi Menestyjäluokitus ennustaa myös tulevaa menestystä? Löydät vastaukset näihin sekä moniin muihin Menestyjiin liittyviin kysymyksiin Usein kysytyt kysymykset -sivulta.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Menestyjä-yritykset

Tutustu Menestyjä-yrityksiin

Menestyjä-yrityksiä on kaikkialla Suomessa. Jokainen Menestyjä on omanlaisensa, mutta kaikkia niitä yhdistää taitava yritysjohto, osaava organisaatio ja rohkeus tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.

Lue Menestyjä-yritysten tarinoita

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä:

Kasvaja-sertifikaatti

Kasvaja-sertifikaatti

Kolmen viimeisen vuoden ajan liiketoimintaansa selvästi kasvattaneille yrityksille voidaan myöntää Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti.

Tutustu Kasvaja-sertifikaattiin

Yrityksen arvonmääritys

Yrityksen arvonmääritys

Selvitä yrityksesi arvo ulkopuolisella yritystutkijalla.

Tutustu Yrityksen arvonmääritykseen

Tunnuslukuopas

Tunnuslukuopas

Kattava tunnuslukuopas sisältää yritystoiminnan keskeisimmät tunnusluvut, laskentakaavat ja tulkinnat.

Tutustu tunnuslukuoppaaseen

Sammio