Menestyjä-sertifikaatti

Todellisen menestyjän ja hyvän liikekumppanin tunnistaa Menestyjä-merkistä

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on tunnustetusti parempi kumppani. Menestyjä-listalta voit tarkistaa, kuuluuko yrityksesi Menestyjä-yritysten joukkoon. Jos yrityksesi täyttää Menestyjän kriteerit, voit tilata Menestyjä-sertidikaatin yrityksesi käyttöön.

Tilaa Menestyjä-sertifikaatti

Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista:

 • osaavasta yritysjohdosta
 • omistautuneesta henkilökunnasta
 • tehokkaista prosesseista
 • asiakkaan ymmärtämisestä.

Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä ja on siten vahva viesti tulevaisuuden osaajista kilpailtaessa. 

Mikä tekee Menestyjän?

Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaatin voivat tilata käyttöönsä yritykset, jotka saavat Alma Talentin Menestyjäluokituksessa vähintään 50 pistettä. Analyysissä yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella: 

 • kasvu
 • kannattavuus
 • tulos
 • maksuvalmius
 • vakavaraisuus
 • riskinsietokyky. 

Kullakin osa-alueella yritystä verrataan oman kokoluokkansa yrityksiin, kaikkiin yrityksiin yritystietokannassamme ja oman toimialansa yrityksiin. 

Miten Menestyjä-sertifikaatti eroaa luottoluokittajien myöntämistä sertifikaateista?

Menestyjäksi pääsy edellyttää muutakin kuin hyvää maksuvalmiutta ja maksuhäiriöttömyyttä. Tämä kuuden osa-alueen analyysiin perustuva malli on markkinoiden ainoa, joka tunnistaa sekä riskit, että erottelee hyvät yritykset toisistaan.

Menestystarinoiden takana osaava johto ja sitoutunut henkilöstö

Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Yhteistä kaikille Menestyjille on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.

Tarkasta kuuluuko yrityksesi Menestyjiin ja tilaa Menestyjä-merkki yrityksellesi

Kauppalehden nettisivujen Menestyjä-listalta voit tarkistaa, onko yrityksesi Menestyjä-yritys. Jos yrityksesi täyttää Menestyjän kriteerit, tilaa Menestyjä-sertifikaatti yrityksesi käyttöön. 

Menestyjä-sertifikaatin mukana saat arvokasta analysoitua tietoa yrityksesi menestystekijöistä ja siitä, missä kenties on vielä kasvun varaa tai kehitettävää kilpailijoihisi nähden. Menestyjä-sertifikaatti yrityksesi seinällä on myös vahva viesti asiakkaillenne: se rakentaa ja vahvistaa positiivista yritysmielikuvaa. 

Tutustu Menestyjä-pakettiin ja tee tilaus

Tilaa yrityksesi käyttöön Menestyjä-paketti täyttämällä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Menestyjä-pakettiin kuuluu:

Menestyjä-sertifikaatti

 • Paperinen Menestyjä-sertifikaatti
 • Menestyjä-sertifikaatti pdf:nä

  Menestyjä-merkki

  • Linkitettävä Menestyjä-merkki yrityksen verkkosivuille.
  • Painokelpoinen Menestyjä-merkki omiin painotuotteisiin.

  Työkalut menestyksen ylläpitoon:

  Näkyvyys

  • Menestyjä-merkki Kauppalehti.fi:n sekä Tietopalveluiden yrityshauissa yrityskohtaisella osumasivulla.
  • Menestyjä-merkki Urakkamaailma.fi:n yrityssivulla.
  • Menestyjä-merkki Tunto-palvelun yrityssivulla.
  • Yrityksen Menestyjä-tähdet näkyviin Googlen hakutuloksiin (lisää yrityksenne hakukonelöydettävyyttä)
  • Näkyvyys Kauppalehden välissä ilmestyvässä Menestyjät-liitteessä.

  Menestyjä-paketin hinta 450 € + alv

  Menestyjä-sertifikaatin ostaja kuuluu arvostettuun Menestyjä-joukkoon, josta myös viestitään näkyvästi ympäri vuoden. Hyvän kumppanin tunnistaminen vaatii aikaa ja asiantuntemusta, mutta Menestyjä-merkistä sen tunnistaa hetkessä.

Kauppalehden menestyjät ja kestomenestyjät | Alma Talent Tietopalvelut

Kauppalehden Menestyjät-listaus 11.2.2021

Kauppalehden Menestyjät-listauksessa on mukana Menestyjä- ja Kestomenestyjä-yrityksiä, jotka ovat ostaneet sertifikaatin käyttöönsä tänä vuonna. Julkaisemme listoja vuoden aikana 1-3 kertaa.

Katso Menestyjät ja kestomenestyjät -listaus

Menestyjät FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Mihin Menestyjäluokitus perustuu? Miksi Menestyjäluokitus ennustaa myös tulevaa menestystä? Löydät vastaukset näihin sekä moniin muihin Menestyjiin liittyviin kysymyksiin Usein kysytyt kysymykset -sivulta.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Menestyjä-yritykset

Tutustu Menestyjä-yrityksiin

Menestyjä-yrityksiä on kaikkialla Suomessa. Jokainen Menestyjä on omanlaisensa, mutta kaikkia niitä yhdistää taitava yritysjohto, osaava organisaatio ja rohkeus tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.

Lue Menestyjä-yritysten tarinoita

Kauppalehti Menestyjät 2016-2020

Onko yrityksesi Kestomenestyjä?

Viisi vuotta peräkkäin Menestyjiin kuuluva yritys voi tilata käyttöönsä nyt uuden Kestomenestyjä-merkin. Ole yhteydessä ja varmista, kuuluuko yrityksesi tähän joukkoon: kl.sertifikaatit@kauppalehti.fi tai 046 851 2581.
Kauppalehden myöntämän Kestomenestyjä-sertifikaatin voivat tilata käyttöönsä yritykset, jotka ovat saaneet Alma Talentin Menestyjäluokituksessa viisi vuotta peräkkäin vähintään 50 pistettä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä:

Kasvaja-sertifikaatti

Kasvaja-sertifikaatti

Kolmen viimeisen vuoden ajan liiketoimintaansa selvästi kasvattaneille yrityksille voidaan myöntää Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti.

Tutustu Kasvaja-sertifikaattiin

Yrityksen arvonmääritys

Yrityksen arvonmääritys

Selvitä yrityksesi arvo ulkopuolisella yritystutkijalla.

Tutustu Yrityksen arvonmääritykseen

Tunnuslukuopas

Tunnuslukuopas

Kattava tunnuslukuopas sisältää yritystoiminnan keskeisimmät tunnusluvut, laskentakaavat ja tulkinnat.

Tutustu tunnuslukuoppaaseen

Sammio