Juridiikan hakupalvelut - aina oikea tieto saatavillasi

Juridiikan sisältöpalvelut - oikea tieto aina saatavillasi

Juridiikan sisältöpalvelujemme kokonaisuus sisältää satoja digikirjoja, hakuteoksia sekä lakihakupalvelun – kattava, johtavien asiantuntijoiden tuottama ja jatkuvasti täydentyvä sisältökokonaisuus päivittäiseen työhösi ja uuden oivaltamiseen aina ajantasaisella lainsäädännöllä rikastettuna. Hakutoiminnot vievät sinut hetkessä oikean tiedon äärelle.

Luotettava tieto työssä onnistumiseen – valitse käyttöösi sisällöt, joiden avulla teet oikeita ratkaisuja

Verkkokirjahylly

Verkkokirjahylly

Jo yli 600 digikirjan Verkkokirjahylly tarjoaa sinulle kattavimman valikoiman kotimaista oikeuskirjallisuutta. Palvelu täydentyy jatkuvasti Alma Talentin kirjauutuuksilla niiden ilmestyessä. Voit valita käyttöösi yksittäisiä hyllyjä oikeudenaloittain tai juridiikan hyllykokonaisuuden. Kattavat hakuominaisuudet tukevat tiedon etsintää.

Suomen Laki hakupalvelu

Suomen Laki

Suomen Laki on lakihakupalvelu, josta löydät toimitettuna ajantasaisen lainsäädännön sekä oikeuskäytännön ja esityöt. Alma Talentin lakitoimitus päivittää palvelua joka arkipäivä. Tehokas haku löytää etsimäsi, ja pääset myös historiatietoon: ainutlaatuinen Aikakone näyttää säädökset sellaisina kuin ne olivat valitsemanasi ajankohtana.

Päivittyvät hakuteokset

Päivittyvät hakuteokset

Verkkokirjahyllystä löydät myös Päivittyvien hakuteosten hyllyn. Hylly sisältää lähes 50 hakuteosta, joiden jatkuvasta ajantasaisuudesta huolehtivat omien erikoisalojensa parhaat asiantuntijat. Teoksia voit hankkia käyttöösi yksittäin tarpeesi mukaan. Hakuteokset on kattavasti linkitetty Suomen Laki -hakupalvelun säädöksiin ja oikeuskäytäntöön.

Juridiikan sisältöpalveluiden hyödyt sinulle

  • Tuoreus ja ajankohtaisuus. Oman ammattialasi ajankohtaisin sisältö luotettavasti ja varmasti.
  • Laatu. Sisältöjen tuottajina ja päivittäjinä Suomen johtavat asiantuntijat.
  • Olennainen tieto. Monipuoliset hakutoiminnot auttavat olennaisen löytämisessä.
  • Työssä onnistuminen. Kun käytössäsi on paras tieto, teet asiantuntijatyössäsi oikeita ratkaisuja.
  • Joustavuus. Kaikki sisällöt käytettävissä verkkoyhteyden päässä, missä ja milloin vain. Kaikilla laitteilla.
  • Yhteiskäytön hyödyt. Verkkokirjahyllyn hakuteokset ja kirjat on kattavasti linkitetty Suomen Laki -hakupalvelun lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön – ja vastaavasti Suomen Laki -palvelun kirjallisuuslinkit ohjaavat teemaa syventäviin teoksiin. Haulla etsit tietoa halutessasi koko kokonaisuudesta.

Mikä on sinun erikoisalasi?

Tutustu sisältöpalvelujen uusiin tietopaketteihin! Sisältökokonaisuudet sisältävät Verkkokirjahyllyn ko. teeman hyllyt ja päivittyvät hakuteokset sekä Suomen Laki -palvelun.

Inari Kinnunen

Löydätkö viimeisimmän asian­tun­ti­ja­tie­don Googlesta? Oikeudellinen tiedonhaku edellyttää hyvää hoksnokkaa

Oikeudellinen tiedonhaku edellyttää syvää ymmärrystä tiedonlähteistä ja on yksi juristin ammattitaidon peruselementti. Tiedonhakijan tulee siis aina tietää, mistä tietoa voisi etsiä, sillä kaikkea saatavilla olevaa ja käsillä olevan tehtävän kannalta relevanttia aineistoa ei hakukoneiden avulla löydä.

Inari Kinnunen, Knowledge Manager, Senior Attorney, Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme sinulle mielellämme juridiikan sisältöpalveluista ja miten ne auttavat sinua työssäsi.

Haluan lisätietoja juridiikan sisältöpalveluista