Ratkaisut HR-ammattilaisille

Ratkaisut HR-ammattilaisille

Motivoituneet ja osaavat työntekijät vahvistavat yrityksen tuloksentekokykyä ja rakentavat vetovoimaista työnantajamielikuvaa, joka vauhdittaa parhaiden osaajien rekrytointia. Strategisten osaamistarpeiden tunnistaminen ja niiden kehittäminen ovatkin osa jokaisen HR-ammattilaisen arkea ja henkilöstöjohtamista. Kehittämällä henkilöstösi osaamista pysyt kilpailukykyisenä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja takaat organisaatiosi menestyksen myös tulevaisuudessa.

Työsuhdetieto-palveluKirjat HR:lle
Mari Mohsen

Sairaana poissa vai vähän töissä? Lataa Hybridityö, etätyö ja sai­raus­pois­sao­lot -opas ja selvitä, mitä vaihtoehtoja sairauslomalle voi olla!

Esihenkilönä, työntekijänä tai HR-tehtävissä työskentelevänä löydät oppaastamme selkeyttä kysymyksiin, joita voi herätä sairauspoissaoloihin liittyen, kun työpaikalla tehdään etätyötä ja hybridityötä.

Mari Mohsen, asianajaja, varatuomari

Ratkaisumme HR-ammattilaisille

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Löysitkö kaiken etsimäsi vai haluatko keskustella ratkaisuistamme tarkemmin? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme löytämään tehokkaimmat ratkaisut tarpeisiinne.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Tilaa uutiskirje

Johtamisen uutiskirje

Johtamisen uutiskirje auttaa esimiehiä, johtajia ja asiantuntijoita kehittymään työssään ja pysymään mukana työelämän muutoksissa. Uutiskirje ilmestyy joka sunnuntai.

Haluan lisätietoja ratkaisuista HR-ammattilaisille