Ratkaisut HR-ammattilaisille

Motivoituneet ja osaavat työntekijät vahvistavat yrityksen tuloksentekokykyä ja rakentavat vetovoimaista työnantajamielikuvaa, joka vauhdittaa parhaiden osaajien rekrytointia. Strategisten osaamistarpeiden tunnistaminen ja niiden kehittäminen ovatkin osa jokaisen HR-ammattilaisen arkea ja henkilöstöjohtamista. Kehittämällä henkilöstösi osaamista pysyt kilpailukykyisenä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja takaat organisaatiosi menestyksen myös tulevaisuudessa.

Kehitä henkilöstöäsiLivekoulutuksetTyöoikeusKirjat HR:lle

Miltä näyttää tulevaisuuden työ asiantuntijatehtävissä?

Tulevaisuudessa asiantuntijatyö tulee olemaan hybridimallista ja tarvelähtöistä. Työsuhteet- ja roolit muuttuvat ja työn merkityksellisyyden tärkeys kasvaa. Ihmisten ja tiimien pitää olla itse vastuussa omasta työstään ja organisaation on luotava rakenteita, jotka tekevät sen helpoksi.

Johanna Pystynen, HR-ammattilainen, Esihenkilön työoikeus -teoksen kirjoittaja

Ratkaisumme HR-ammattilaisille

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Löysitkö kaiken etsimäsi vai haluatko keskustella ratkaisuistamme tarkemmin? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme löytämään tehokkaimmat ratkaisut tarpeisiinne.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Johtamisen uutiskirje

Johtamisen uutiskirje auttaa esimiehiä, johtajia ja asiantuntijoita kehittymään työssään ja pysymään mukana työelämän muutoksissa. Uutiskirje ilmestyy joka sunnuntai.

Haluan lisätietoja ratkaisuista HR-ammattilaisille