Ratkaisut HR-ammattilaisille

Ratkaisut HR-ammattilaisille

Motivoituneet ja osaavat työntekijät vahvistavat yrityksen tuloksentekokykyä ja rakentavat vetovoimaista työnantajamielikuvaa, joka vauhdittaa parhaiden osaajien rekrytointia. Strategisten osaamistarpeiden tunnistaminen ja niiden kehittäminen ovatkin osa jokaisen HR-ammattilaisen arkea ja henkilöstöjohtamista. Kehittämällä henkilöstösi osaamista pysyt kilpailukykyisenä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja takaat organisaatiosi menestyksen myös tulevaisuudessa.

Työsuhdetieto-palveluKirjat HR:lle
Markus Äimälä

Työoikeuden pelikenttää muuttavat niin maailmanpoliittinen tilanne kuin uusi lainsäädäntökin – ”Nyt on korkea aika ottaa selvää siitä, mikä on muuttumassa”

Työoikeuden saralla tilanteet ja säädökset saattavat muuttua ajoittain nopeastikin ja uusimmista ohjeistuksista on tärkeää pysyä ajan tasalla. Viime vuosina työoikeuden pelikenttään ovat vaikuttaneet niin äkillisesti muuttunut maailmantilanne kuin esimerkiksi uuden yhteistoimintalain käyttöönotto.

Markus Äimälä, EK:n lakiasiainjohtaja, Alma Talent Työsuhdetiedon asiantuntija

Ratkaisumme HR-ammattilaisille

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Löysitkö kaiken etsimäsi vai haluatko keskustella ratkaisuistamme tarkemmin? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme löytämään tehokkaimmat ratkaisut tarpeisiinne.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Tilaa uutiskirje

Johtamisen uutiskirje

Johtamisen uutiskirje auttaa esimiehiä, johtajia ja asiantuntijoita kehittymään työssään ja pysymään mukana työelämän muutoksissa. Uutiskirje ilmestyy joka sunnuntai.

Haluan lisätietoja ratkaisuista HR-ammattilaisille