Palvelusta saatavat raportit

Kiinteistörekisteriote

Kiinteistörekisteriote-tuotteessa näkyvät kiinteistön perustiedot: kiinteistötunnus, mahdollinen nimi, laji, rekisteröintipäivä, sijaintikunta, maapinta-ala, kokonaispinta-ala, arkistoviite ja palstojen lukumäärä. Lisäksi Kiinteistörekisteriotteella on tietoja kiinteistön muodostumisesta, tieoikeuksista, rasitteista ja muista kiinteistön käyttöoikeuksista ja -rajoituksista, kaavoista, tonttijaoista ja rakennuskielloista sekä osuuksista yhteisiin alueisiin. Otteella on merkinnät myös kiinteistön alueella mahdollisesti olevista määräaloista, joita ei vielä ole lohottu kiinteistöiksi.

Tulosteen jakelumaksu 1,20 euroa.

Lähde: Kiinteistötietojärjestelmä (KTJ), Maanmittauslaitos

Saatavilla: Joka päivä klo 00.15 - 23.15

Hinta: 5,10

Malliraportti: Katso malliraportti Kiinteistörekisteriotteesta

Hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Hintaan lisätään voimassa oleva sovellettava arvonlisävero. Poikkeuksena tuotteet, joiden kohdalla maininta "alviton".

Ota yhteyttä | Alma Talent Tietopalvelut

Näin ostat raportin

Voit ostaa raportin kirjautumalla sisään Tietopalveluihin. Jos sinulla ei vielä ole Tietopalveluita käytössäsi, tilaa palvelu käyttöösi.

Osta yksittäisiä yritysraportteja

Voit hakea yksittäisiä yritysraportteja Kauppalehden Yrityshausta ja maksaa ostoksen esimerkiksi luottokortilla. Palvelusta saatavilla Kaupparekisteriote, Yrityksen maksuhäiriöt, Tilinpäätös, Vastuuhenkilöt sekä Yhtiöjärjestys.

Siirry Kauppalehden Yrityshakuun

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio