Palvelusta saatavat raportit

Kiinteistöstä muodostuneet

Kiinteistöstä muodostuneet -tulosteella esitetään rekisteriyksikön koko muodostumisketju eteenpäin: ketjun muodostumistoimenpiteet ja rekisteriyksiköstä suoraan tai sen määräaloista muodostuneet rekisteriyksiköt.

Lisäksi esitetään muodostumisketjun voimassa olevien rekisteriyksiköiden erottamattomat määräalat ja erillisinä luovutetut yhteisalueosuudet. Muodostumisketju eteenpäin voidaan esittää myös vain annetusta päivämäärästä lähtien. Tuloste voidaan tulostaa voimassa olevasta tai lakanneesta rekisteriyksiköstä.

Selailun jakelumaksu 0,42 euroa.

Lähde: Kiinteistötietojärjestelmä (KTJ), Maanmittauslaitos

Saatavilla: Joka päivä klo 00.15 - 23.15

Hinta: 0,70

Hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Hintaan lisätään voimassa oleva sovellettava arvonlisävero. Poikkeuksena tuotteet, joiden kohdalla maininta "alviton".

Ota yhteyttä | Alma Talent Tietopalvelut

Näin ostat raportin

Voit ostaa raportin kirjautumalla sisään Tietopalveluihin. Jos sinulla ei vielä ole Tietopalveluita käytössäsi, tilaa palvelu käyttöösi.

Osta yksittäisiä yritysraportteja

Voit hakea yksittäisiä yritysraportteja Kauppalehden Yrityshausta ja maksaa ostoksen esimerkiksi luottokortilla. Palvelusta saatavilla Kaupparekisteriote, Yrityksen maksuhäiriöt, Tilinpäätös, Vastuuhenkilöt sekä Yhtiöjärjestys.

Siirry Kauppalehden Yrityshakuun

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio