Palvelusta saatavat raportit

Konkurssi- ja yrityssaneeraustietojen tarkastus

Konkurssi- ja yrityssaneeraus -palvelutuotteesta voit tarkastaa löytyykö yritys Oikeusrekisterikeskuksen reaaliaikaisesta konkurssi- ja yrityssaneerausrekisteristä. Jos merkintöjä löytyy ja sinulla on oikeus ko. rekisterin käyttöön, voit siirtyä suoraan linkin kautta konkurssi- ja yrityssaneerausrekisteriin tarkastelemaan rekisterin tietoja. Jos tietoja ei löydy, annetaan ilmoitus: konkurssi- ja yrityssaneeraustietoja ei löytynyt.

Konkurssi- ja yrityssaneerausrekisterin tiedot tallennetaan tuomioistuimissa. Rekisterin tietosisältö on määritelty laissa; konkurssi- ja yrityssaneerausrekisteristä (137/2004).

Tallennettavia tietoja ovat mm. asian käsittelypäivämäärät, tieto annetusta ratkaisusta ja tieto pesänhoitajasta tai selvittäjästä. Tiedot merkitään rekisteriin viivytyksettä päätöksen synnystä. Rekisterissä on yli 10000 konkurssiasiaa ja lähes 2000 yrityssaneerausasiaa, viimeisen 10 vuoden ajalta (tietojen poistoon rekisteristä vaikuttavat laeissa 958/1994 ja 137/2004 säädetyt ajat). (11/2010)

Tiedontuottajia: käräjäoikeudet, hovioikeudet ja korkein oikeus. Rekisteriä ylläpitää Oikeusrekisterikeskus.

Lähde: Oikeusrekisterikeskus

Saatavilla: 24h

Hinta: 0,66

Hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Hintaan lisätään voimassa oleva sovellettava arvonlisävero. Poikkeuksena tuotteet, joiden kohdalla maininta "alviton".

Ota yhteyttä | Alma Talent Tietopalvelut

Näin ostat raportin

Voit ostaa raportin kirjautumalla sisään Tietopalveluihin. Jos sinulla ei vielä ole Tietopalveluita käytössäsi, tilaa palvelu käyttöösi.

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio