Palvelusta saatavat raportit

Lainhuutotodistus

Lainhuutotodistus sisältää rekisteriyksikön perustiedot kuten kiinteistötunnuksen, rekisteröintipäivämäärän ja pinta-alan. Lainhuutotodistuksesta käy ilmi rekisteriyksikköön viimeksi myönnetty lainhuuto. Lainhuutotiedot sisältävät mm. lainhuudon päivän ja asianumeron, omistusosuuden sekä lainhuudon saajan tiedot. Jos jokin kirjaus on maanmittaustoimistossa vielä ratkaisematta, tulostuu tuotteelle teksti esim. lainhuutohakemus, vireillä. Tuotteelle tulee maininta myös mahdollisesta huudattamattomasta luovutuksesta.

Lähde: Kiinteistötietojärjestelmä (KTJ), Maanmittauslaitos

Saatavilla: Joka päivä klo 00.15 - 23.15

Hinta: 5,10 ja tulosteen jakelumaksu 1,20 euroa.

Malliraportti: Katso malliraportti Lainhuutotodistuksesta

Hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Hintaan lisätään voimassa oleva sovellettava arvonlisävero. Poikkeuksena tuotteet, joiden kohdalla maininta "alviton".

Ota yhteyttä | Alma Talent Tietopalvelut

Näin ostat raportin

Voit ostaa raportin kirjautumalla sisään Tietopalveluihin. Jos sinulla ei vielä ole Tietopalveluita käytössäsi, tilaa palvelu käyttöösi.

Osta yksittäisiä yritysraportteja

Voit hakea yksittäisiä yritysraportteja Kauppalehden Yrityshausta ja maksaa ostoksen esimerkiksi luottokortilla. Palvelusta saatavilla Kaupparekisteriote, Yrityksen maksuhäiriöt, Tilinpäätös, Vastuuhenkilöt sekä Yhtiöjärjestys.

Siirry Kauppalehden Yrityshakuun

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio